Bebelusi de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Salut fetele! Hai, ca n-am lipsit mult - scriu dupa 4 zile!
Laura de-abia astept sa citesc mesajele tale ca mi se pare ca esti cea mai speciala mamica de pe aici cu 2 bebei. Sper sa nu ai probleme la noapte.
Eu am un super bebe: doarme de la 23 la 7 sau 8 dimineata, mananca bine si apoi doarme si ziua, daca nu doarme stam de vorba sau ne jucam...am un noroc de nu-mi vine sa cred; dar ma gandesc ca al2lea bebe (peste 2-3 ani) o sa planga si pentru primul. Vaccinul de 2 luni parca nici nu ar fi fost...ce sa va zic...nu avem nici o problema! Aaa...niste coji in cap si pe la sprancenute, dar cica sunt normale si trec de la sine.
Anis - super ideea cu intalnirea, acum cat e cald, dar nu am inteles cand.
Nique, Matei al meu de la 2 sapt face cacuta la 3 zile si atunci cu supozitor, era chin mare. De ceva timp mi-a spus sa-i dau Debridat, e tot siropel si s-a mai reglat, face 1 data pe zi, chiar de 2 ori - inca suntem in tratament. Iti spun daca a avut efect de lunga durata cand terminam administrarea. Costa 103.000.
Nu stiam ca e toxica glicerina boraxata, am folosit-o in primele saptamani de viata - m-am uitat acum pe sticluta si m-am linistit ca are si nistadin in ea. Oricum nu i-am mai dat de mult.
Pupici!

Zina si bb Matei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac mamicile???

Cuscraaaaa LA MULTE LUNI pt Mihnea.....sa va traiasca!!Fiindca tot spuneai ca iti aduce aminte de ET..stii ca eu am pastrat un PM de la tine...cand te intrebam eu daca s-a prins?De fapt iti descriam ce simteau..furnicaturi alea alea...il tin acolo pt suflet!

Cu intalnirea vedem..eu nu pot sapt asta,fiindca avem botezul..
Am inteles parcul Tineretului..pt mine e f departe...dar astept propuneri de zi etc..

Fetele..promit cand am timp trec si datele noi.salutari Tiei !

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu mai stiu cine intreba de vaccinul antigripal..eu am intrebat dr si a zis ca mai bine sa i-au oscillococcinum cat timp alaptez.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Simonique pai nu e tot timpul asa aia e!! Dar sa nu-l maniem pe Dumnezeu, e un copil bun Andrei. Am vazut pozele tale, dragalas Mario ;)
Cristina ma bucur ca suntwti bine si tu copiii, iar tu esti de admirat sa te intorci si la job cu 2 copii si sa te inscrii si la Master. Bafta multa!
Ella eu spal hainutele lui Andrei cu ce le spal si pe ale noastre, acelasi dteregent, acelasi balsam de rufe. Doar ca le spal separat si pe unele din ele le calc putin.
KULTA LA MULTI ANI LUI SEBI SA FIE SANATOS SI PAPACIOS SI CUMINTEL!!!!!
Oana deja Eva doarme brici!!! Mult mai bine decat Andrei. Soro, oricum poate isi revin doamne ajuta! sa dormim de acum incolo noptile!!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cati multumesc la fel si voua.

Anis iti aduci aminte nu de acele momente.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Tia, ce fel de ceai ii dai lui bb si in ce cantitate? Mi s-a sugerat si mie sa incerc rezolvarea pb cu kk prin ceai de musetele si/sau tei.
Zina, cat timp faceti tratamentul cu Debridat si cum il administrezi si in ce cantitate?
Multumesc pentru raspunsuri!

Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

la mult inainte, Mihnea!

bun venit noilor mamici!

Kulta, nu ma deranjezi, intreaba-ma ce vrei, sper sa stiu sa iti raspund. e maaaaaaaaaare Sebi.

eu spal hainele fetei separat, cu detergent si balsam special pt bebei si alergici.

azi am fost la plimbare, am stat 2 ore pina mi-a inghetat popoul.a fost superb, desi frig- sub zero, zapada prin iarba, copaci, acoperisuri- pe asfalt nu s-a pus si soare...frunzele inca nu au picat de tot- foarte frumos. cartierul nostru e de case si sunt multe cochetele si linga noi avem lac si padure si e o placere sa dau ture cu mindra mea. asta cit inca nu crapa pielea de ger.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Am venit si noi de la control. I-au facut Evei si vaccinurile (4 / cite 2 in fiecare picior = aceleasi ca la 2 luni).

La 4 luni fara 4 zile, Eva are 8.450 kg si 67 cm

Acum doarme in scaunelul de masina, dar sigur se va trezi repede, pt ca nu-i prea place sa stea in el.

Aici s-a facut un frigalaaaaauuuuu (brrrrrr). Dimineata la ora 9 erau 12 grade; acum s-a mai incalzit putin, dar tot frig este.

Pupici.

Oana C si Eva (29/06/2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Monica, LA MULTI ANI!!! pentru globuletul tau de aur, Mihnea. Sa creasca mare, frumos si sa iti aduca numai bucurii

Kulta, vad ca Sebi se grabeste sa ajunga la greutate bebelusii de 4 luni Hei, cum e sa ai un bebe grasunel? O sa mai creasca si el putin si o sa i se linisteasca si colicii; atunci sa vezi ce bine va fi.

Laura, eu cred ca ii dor burticutele de la merisor, daca nu era copt. La voi nu se gasesc sosuri de fructe (mere, pere, banane) in borcanase? Da-le din acelea, ca sint f bune. Si biscuitul, cred ca este cam tare pt stomacelele lor (daca doar il farimitezi marunt); ai incercat sa il inmoi in ceai de musatel, apoi il pasezi si amesteci cu marul?

La noi se incepe diversificarea putin cite putin, cu cereale, apoi fructe si legume, nu neaparat pt aportul de calorii sau vitamine, cit pentru a se obisnui bebe cu mincatul cu lingurita si a fi invatat si cu alte gusturi.

Oana C si Eva (29/06/2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

oana C-Felicitari e o dulce micuta, va doresc numai bine .
Coincidenta sau nu si noi am fost azi la vaccin

Mergi la inceput