Lista alba !!!
Raspunsuri - Pagina 4
boeru spune:
moana, face cam 45 de minute ca mai ia si alti copii, dar nu e problema ca lui ii place sa mearga cu masina. Stiam ca mai are un copil pe care il ia din Dr. Taberei. Nu stiu exact poti sa intrebi.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
Marina spune:
buna , banuiesc ca ai copilul la Mica Printesa. In ce grupa?
quote:
Originally posted by luizica
Trec si eu in aceasta lista gradinita " Mica Printesa" ( sect.3 zona Mall) pret avantajos si program 08-19 + 5 mese
LYADA spune:
Si mie mi se pare ok Mica Printesa dar din pacate lui fi-meu nu-i prea place...
Tudor e in grupa mijlocie.
Marina spune:
Sa mai descopar si eu mamici de la Mica Printesa...ca stam pe aici si pacat sa nu ne cunoastem
Mamica de Maria , tot in grupa mica, nepromovata pe motive de varsta
diana904 spune:
Inscriu si eu pe lista gradinita Ursuletul , in Buc Noi (www.gradinitaursuletul.ro). 3 variante de program, mancare excelenta, gatita in gradinita, pretz acceptabil.
luizica spune:
Pitcul meu "este" la grupa mica. Ea acum este in concediu, mi-a facut otita (din prostia noastra) si suntem sub un tratament pt intarirea imunitatii. Sper ca din feb sa incepem gradi
cgaby spune:
buna!
caut disperata costum de mosh...pentru serbare....si nu gasesc...
stie cineva unde as putea sa mai caut?
pupici si sarbatori fericite!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
Midori spune:
Luizica, ce idee buna cu lista asta.
Eu sunt in cercetari acum cu gradinitele.
Multumesc celor care au postat aici pentru sugestia cu gradinita Little one,
eu am scos-o de pe lista mea ca era cam departe de casa
(noi ne-am mutat in Dr. Taberei),
dar din cate lucruri de bine s-au spus o s-o vizitez si eu,
poate ajungem la Petrecerea de Craciun daca ne primeste si pe noi...
Si-mi place si pretul.
Am mai auzit lucruri de bine de la amice de-ale mele si despre gradinita Ada, dar eu o gasesc cam scumpa.
luizica spune:
Iti multumesc Midori pt felicitari dar parerile bune despre gradinite nu sunt prea multe dupa cum vezi sunt doar cateva.
cgaby spune:
midori - stiu ca mai e un baietel din dr taberei care merge cu masina la gradi....merita sa intrebi...doar nu costa nimik, nu?
pupici si sarbatori fericite!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos