Lista alba !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Ela, aceleasi emotii am si eu pentru ca nici el n-a mai vazut mosul pana acum desi la televizor il recunoaste. Poti sa fii sigura ca cei mici vor iesi din schema nu sunt inca dispusi sa se incadreze intr-un program. Eu chiar cand am sunat azi m-au pus un pic sa astept la telefon si auzeam repetitiile. Mama! Ce era acolo!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ela....am vazut pozele voastre! am recunoscut-o pe cristinica...fi-miu e tare rusinos, ca daca il intreb ceva de gradi au de serbare,,,ridica din umeri si zambeste smechereste...nu spune nimik...
abia astept si eu serbarea....sa vedem cum o sa fie...
pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Hehe, Florina, vorba sotului meu, ce mi-ar placea sa fiu o musculita mica-mica sa pot vedea ce fac ei acolo, cred ca tare m-as mai distra Cred, de fapt sunt sigura ca au in program "Twinkle, twinkle little star", caci azi numai asta incerca sa-mi cante in masina, la intoarcere de la gradi.
Gabi - eu de la Cristina "aflu" cate ceva doar accidental, e inca destul de mica si nu stie sa povesteasca. Vineri o intrebam cum ii cheama pe copiii de la gradinita si a zis vreo cateva nume ("Afan" nu lipseste ) si cand a pomenit de "Ca'la" a inceput sa-mi arate ca a tras-o de par si "Catina nu plans". Dar si asa, nu pun inca mare baza pe ce spune, cine stie ce corelatii poate face.
Nu stiu cum e la voi, insa weekendurile sunt grele fata de restul saptamanii

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

sa inteleg ca fi-miu face furori......nu ca n-ar avea cu ce....
si stefan zice ca are prietene la gradi...zice de carla, de cristina si de floris... si se rusineaza....si se fastaceste....e un haios!
pupici tuturor. abia astept serbarea...nu mai am rabdare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna Adela.
Da, intr-adevar noi suntem multumite de aceasta gradinita.
Sa-ti raspund la intrebari:
1.Program lung 8.00-18.00
2.Asigura transportul cu un Renault Megane (sunt in cautare de microbuz dar deocamdata sunt putini care beneficiaza de transport) Pe al meu l-a transportat pana acum cu scaunel de masina si n-am avut probleme.
3.Sunt copii de la 1 an si jumatate. Sunt cativa la grupa mini sunt maxim 8 in grupa.
4. Meniul este grozav se gateste la gradinita - la inceputul fiecarei saptamani ti se da meniul si in eventualitatea in care nu mananca ceva copilul i se da altceva.
5. Este deschisa de curand dar au suficiente jucarii si material didactic (noi avem deja o mapa cu lucrari si suntem la gradi de la 1 an si 10 luni)
Plus curtea care este foarte draguta. Mie imi aminteste de curtea bunicilor de la tara, cu multa verdeata (dar la bunici nu aveam groapa de nisip si nici atatea jucarii de exterior - triciclete, masinute, casute, etc)
Cel mai bine este sa mergi pana acolo!
Pupici!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Adela - sunt destul de multi copii mici, Cristina mea deja nu mai e cea mai mica, am inteles ca e un baietel nou cu o luna mai mic decat ea Cel mai mult imi place ca o vad ca se simte bine la gradinita, ca invata lucruri noi (se vede chiar si la varsta ei), ca dobandeste diverse deprinderi utile (de ex, isi duce lucrurile la loc) si cel mai mult si mai mult ca mananca (asta era o maaaaareee problema pentru noi).
Am avut o surpriza placuta sa constat ca Mos Nicolae a venit si la gradinita! Si ce mandra era Cristina de cadoul pe care il primise, abia i l-am putut lua din mana.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizica spune:

Trec si eu in aceasta lista gradinita " Mica Printesa" ( sect.3 zona Mall) pret avantajos si program 08-19 + 5 mese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Am vorbit la Little One si am cerut permisiunea sa vin la serbare si am primit-o ! Asadar, mamici de copii de L.O., o sa venim si noi la serbare pe 21 dec la ora 16. Daca se schimba cumva data/ora, va rog din suflet sa-mi dati si mie de stire.
Va pup, pe curand !

Anemona

Mergi la inceput

buna! intr-adevar, si eu am fost surprinsa sa vad ca a venit mosul la gradi..si stef era foarte incantat de ce a primit....frumos...
si eu astept cu nerabdare serbarea...sa vedem...aseara stef a marturisit asa cu juma de gura ca danseaza cu cristina mica, ca e partenera lui....
pupici si sanatate. sa ne vedem veseli si bucurosi la serbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

boeru, parca spuneai ca stai departe de gradi... cat face copilul cu masina pana acolo? ca noi stam in dr taberei si cu circulatia de dimineatza...

oana

Mergi la inceput