Lista alba !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Ela ma bucur, si mie imi place f. mult. Noi mergem de luni ca am fost bolnavi!
Sper sa ne vedem (poate la serbarea de Mos Caciun) dar eu nu pot sa il aduc il ia Mihaela cu masina (una din educatoare) ca stam departe!
Pupici si acomodare usoara!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns penelopa spune:

hai sa mai laudam si gradinitele de stat
fetita mea merge de trei ani la gradinita 274(APACA) si suntem foarte multumiti de rezultate
fac foarte multe activitati in urma carora au obtinut chiar premii pe bucuresti
de exemplu la grupa fetitei s-a infiintat o formatie au tot ce le trebuie toba,talere,tamburine fluier,muzicute
serbarile de craciun ,an nou, 8 martie etc........ dureaza cate 2ore si 1/2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Boeru, Ela, si eu vreau sa vizitez aceasta gradinina Little One (Boeru, stii ca noi am mai vorbit pe tema asta) si ma gandeam daca am putea sa participam si noi cu tot cu fetita la serbarea de Craciun, daca avem voie. Am vrea sa vedem cam cum e atmosfera si cum arata aceasta gradinita si totodata sa facem o mica testare cu asta mica, sa vedem daca e incantata de ce vede acolo.
Poate imi spuneti si mie cand va fi aceasta serbare si o sa luam legatura cu cei de la gradinita sa cerem permisiunea.
Fetita mea e mica, are un an si patru luni, dar as vrea sa o duc de la doi ani.
Pana in martie vreau sa ma decid unde o voi duce ca sa pot sa rezerv un loc.
Va multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Anemona - azi am aflat ca serbarea de Craciun va fi pe 21 decembrie. Cred ca trebuie sa intrebi la telefon daca puteti veni si voi.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna. si noi suntem foarte multumiti de gradinita little one! stef se simte bine...iar eu sunt bucuroasa ca invata multe acolo si fetele se ocupa.
pupici tuturor.
ne vedem la serbare!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ela, multam frumos !!!
O sa vorbesc si sper sa venim la serbare. Ma bucur ca toate impresiile despre aceasta gradinita sunt bune si poate de la anul ne vom inscrie si noi.

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

intr-adevar, sunt foarte multumita de gradinita!
maine vine teatrul de papusi...sunt tare curioasa cum va reactiona...
pupici si sanatate tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Gabi - mi se pare ca fii-mea si Stefan (ea ii zice "Afan")sunt parteneri la dansul pentru serbare . Asta daca va reusi educatoarea sa-i convinga pe pitici ca trebuie sa stea perechi - cred ca va fi mare distractie

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Fetele de la Little One, abia astept sa ne vedem la serbare!
Pupici!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Florina - si eu astept serbarea! Desi am ceva emotii cu costumatia, caci inca nu am gasit ceva de craciunita. Spectacolul ma astept sa fie o mare distractie, caci nu cred ca cei mici isi vor face 100% constiinciosi numarul, in ciuda pregatirilor intense care se fac. Si mai am emotii in ceea ce priveste reactia fiica-mii fata de Mos Craciun, sper sa nu ii fie frica de el si sper sa nu planga

Albumele noastre

Mergi la inceput