Lista alba !!!
Haideti sa scriem si parerile bune despre gradinitele sau cresele la care sunt pitici nostri.
Raspunsuri
boeru spune:
Gradinita Little One- zona 1 Mai.
Eu sunt f. multumita, au f. multa rabdare cu copii, stiu ca este si loc de mai bine, dar sunt la inceput. Ce mi-a placut este ca e curat, frumos, curtea seamana cu o curte "la bunici", mancarea se gateste acolo. Flexibiliate - asta este cuvantul, plus ca au o doctorita f. buna.
Va mai povestesc.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Sasha.p spune:
Gradinita "Disney" - str. Traian, sector 2.
Mie imi place. Desi am ales-o in primul rand pe criteriul locatiei, aproape de casa, nu regret. Sasha s-a adaptat, deja nu mai plange cand il duc, acasa vorbeste de toate educatoarele de pe acolo, le insira numele in lista cunoscutilor, etc.
Casa este mare, curata, aerisita, fiecare grupa are clasa ei, dormitor separat cu patuturi suprapuse, iar curtea este absolut superba : aproape 500 mp, ceea ce nu am vazut la multe gradinite in Buc.
Partea care nu ma multumeste pe deplin este cu mancarea (apropo de ideea cu "lista intermediara" ), de ex : le da in continuare pui, desi acasa noi am facut o pauza ..., aici s-a invatat cu "boboiele" (bomboane), napolitane si alte prostii, noroc ca venit iarna si i-a trecut exclusiv pe fructe.
In mare cam asta este.
Oricum nu cred ca vom gasi vreodata o gradinita care sa ne multumeasca pe toti din toate punctele de vedere.
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
Anamaria-Livia spune:
Gradinita nr. 73 - Splaiul Independentei, nr. 68. De stat.
Sunt din calea afara de multumita, desi nu sunt nici 2 luni de când Andrei merge la gradinita aceasta. A plâns doar 2-3 zile câte un pic, spre deosebire de ce am patit anul trecut, poate unele dintre voi isi mai aduc aminte ca eram disperata.
Aici este foarte linistit, s-a integrat foarte bine intre copii (ceea ce imi si doream foarte mult) si, in plus, a invatat repede o gramada de chestii (deprinderi, cântecele, poezii - chiar si in engleza, deja). Cele doua educatoare sunt strasnice, au o rabdare de fier si o metoda excelenta. Una este educatoare de 27 de ani, cu gradul intii didactic, iar cealalata, mai tânara, are Universitatea, Psiho=-Pedagogie,
Andrei nu sta decât la programul scurt (fara somn), dar cu masa inclusa (mic dejun si prânz), si, iar zic, sunt multumita de ceea ce le da de mincare. Au bucatarie proprie si gatesc mâncarea in fircare zi, in functie de câti copii sunt prezenti in ziua respectiva.
Pe scurt, v-o recomand cu caldura...
georgescu oana spune:
Boeru cat este taxa la gradinita Little One as vrea sa stiu pentru ca am vazut ca primesc si copii de un an si jumatate.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
boeru spune:
Oana, eu platesc 200E cu transport inclus, program prelungit.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
boeru spune:
Da, ii duce cu un Renault Magane - deocamdata ca nu sunt multi copii care vor transport, sunt in curs de a achizitiona un bus si eu sunt multumita. I-am dat scaunul de masina si este OK.
Raducu cand avea plete Petrecere 2 ani la gradi
lizup spune:
Inscriu si eu pe aceasta lista gradinita Amaretto de pe sos Dristorului! la Baba Novac!
este o gradinita cu program scurt pina la 13.45 unde nu se ofera masa, doar se face scolica, dar unde fetita mea de 5 ani merge de placere!Cit a fost bolnavioara 3 zile a plins ca vrea la gradi !la teacher! acelasi copil care anul trecut nu vroia sa mai mearga la gradi de stat unde era inscrisa! deci omul sfinteste locul!
gioto spune:
gradinitza Little Friends de pe vasile Stroescu (lg Foisorul de foc); pret accesibil, educatoarele si ingrijitoarele sunt f dragutze si atente,manager bun.
Ela76 spune:
Forina - de azi merge si fetita mea la Little One, poate ne intalnim pe acolo! Si noua ne-a facut o impresie buna, personalul pare f dragut. Prima zi am inteles ca a fost ok, cu exceptia faptului ca fii-mea nu a vrut sa manance mai nimic (ceea ce face si acasa, deci nu imi fac mari probleme). Oricum, am luat-o fericita de acolo, mai mult cu forta, caci nu voia sa mai plece. Am inscris-o deocamdata la programul 8-14.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre