Engleza in particular de la cati ani?

Engleza in particular de la cati ani? | Autor: Mercedes

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu a implinit sase ani in august. La gradi( in gr pregatitoare acum) face optional engleza din gr.mijlocie.
De 3 saptamani face si particular de doua ori pe sapt cate o ora.
Intrebarea e daca ajunge pentru varsta lui sau este cumva prea devreme sau prea tarziu?
Voi cum procedati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Prea devreme in nici un caz. In general, cu cat mai devreme se incepe invatarea unei limbi straine cu atat mai bine. Majoritatea copiilor din grupa mica de la gradinita invata cu usurinta o alta limba, deci nu e prea devreme atat timp cat ii place si pregatirea se face la nivelul lui, nu se plictiseste.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Adi implineste 5 ani in august si face la gradinita 4 ore pe saptamana engleza si una pe saptamana germana. Mie nu mi se pare mult si deja se cunoaste...
Oricum eu fac engleza acasa cu el cam in fiecare zi,de pe la 2 ani, dar nu sub forma de lectii ci ii spun mereu cum se spune la diverse lucruri sau actiuni...

Mergi la inceput