Herpesul si o viitoare sarcina
![](images/user_woman.png)
Am postat aici subiectul deoarece viitoarele mamici s-ar putea sa cunoasca mai bine despre ce este vorba.
Mie de ceva timp, hai sa spun ca in urma cu vreo 3-4 luni, inainte de ciclu cu vreo cateva zile (10), aproape in fiecare luna, imi iese pe buza un herpes. Acum intrebarea mea este: as dori sa raman graviduta, este necesar sa-mi fac analiza de sange la herpes? Oare afecteaza cu ceva sarcina? Daca si in sarcina imi va tot iesi la gura, este periculos? Multumesc si va pup pe toate.
Raspunsuri
Kittycat spune:
N-are nici o legatura herpesul labial cu o eventuala afectare a sarcinii. Singura legatura este intre herpesul genital (ceea ce nu e cazul tau) si momentul nasterii. Herpesul labial nu afecteaza cu nimic produsul de conceptie.
Andra,de
printesa
(15 noiembrie 2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Herpes-ul e un virus pe care odata ce il ai in corp, nu mai scapi de el. Din cand in cand, in situatii de stres, oboseala, ciclu, etc, isi face prezenta vizibila printr-o eruptie. N-are nici un sens sa-ti faci analiza, e evident pozitiva. Nici nu afecteaza in vreu fel sarcina si nu se transmite la bb. Mai e si tipul celalalt, de herpes genital, dar si el pune probleme numai daca apare eruptia in perioada nasterii si se naste normal. In aceste cazuri se naste prin cezariana si nu e nici o problema.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claujro/claujro.jpg)
claujro spune:
Sotul meu tot face herpes dar eu nu l-am luat niciodata, nici macar in timpul sarcinilor si nici bbeii mei nu dau semne ca l-ar fi mostenit, dar mai stii?!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Claujro, din cate stiu eu, se transmite numai prin contactul leziune activa -> om sanatos! Deci nu-l saruta pe sotul tau cand are bubita si nu-l lasa sa sarute copiii. In rest, puteti face tot ce vreti .
cristinamaria spune:
La mine e ceva mai complicat: in primul an de facultate am facut recadere la varicela si de atunci am ramas cu o sensibilitate teribila : cand mi-e lumea mai draga fac cate un ditamai herpesul ba la gura , la nas sau chiar si pe obraz ! Ce ma enerveaza cel mai tare este ca se intampla foarte des ! Eu tocmai am pierdut o sarcina si de cand am ramas , am avut continuu herpes dupa herpes ! Mi s-a spus si mie ca n-ar fi avut nimic de-a face cu sarcina dar ce pot sa mai cred?Voi stiti ceva despre vreun vaccin?
Cristina
Siminaf spune:
Homeopatie! Scapi la sigur!
Eu faceam si de doua ori pe luna, tinea cite o saptamina, iti dai seama cum aratam!
Dupa tratament homeopat, am deja 13 ani de cind nu mi-a mai iesit vreun herpes. Si asta dupa alti 15-20 de ani de suferinta.
Multa sanatate!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
cristinamaria spune:
Ai mers la homeopat si ti-a dat tratament? Ce-ai luat ? Ai fost in SUA sau in Rom?
Merci pt informatii!
Cristina
Siminaf spune:
Asta se intimpla acum... 12-13 ani. Eram in Ro. Si da, am scapat in citeva luni. Si nici ca am mai facut de atunci. Iar prietenii mei homeopati la care am mers mi-au zis ca asta cu tratarea herpesului e ceva elementar, ca daca nici pt. asa ceva nu-ti da un remediu k lumea, ala nu e un homeopat bun. Si-i cred, ca eu am scapat!
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
Siminaf spune:
Cum sa nu, Cristina, uite acu' iti trimit mesaj privat.
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities