tauroaice pline de viata (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gaby si Gabibarta, ma bucur ca cei mici sunt bine.

Cu varicela: asa scurt din ce-am citit (dar nu m-am documentat prea mult) perioada de incubatie este destul de mare (cca 2 saptamani), iar perioada contagiosa este situata in jurul momentului in care apar bubitzele. Asa ca pot aparea imbolnaviti distantate intre ele.

Cum oricum pe Matei il trimitem saptamana viitoare la munte, mai scapam o saptamana.

Idee este sa nu apara si alte cazuri la gradinita, ca tare nu vreau sa-l mai tin acasa.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Gaby&tauroaice, am o propunere: mie "taurasi" mi se pare o idee cam soft pt noi.

.. nu stiu as pune ceva mai puternic, sa zicem gen:

"tauroaice pline de viata"

Ce ziceti?
Alte propuneri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ruxandra, in materie de varicela din pacate as putea sa dau si doctoratul amandoi au facut-o, Robert la 3 ani jumate, Lili la doi anisori, la ea a fost cu complicatii, a slabit la 10 kg, 8 zile n-a mancat, n-a baut decat cate 1-2 inghitituri/zi, si alea urland, nici macar nu a supt, toata noaptea urla de durere, ca bubitele din gura s-au infectat. Gurita ii era plina cu basicute si pete albe, gingii inflamate rau, o durea groaznic. Inca vreo o luna dupa toata mizeria nu a putut dormi de frica si de amintirea durerilor. Noaptea ne plimbam in brate cu ea, foarte greu am obisnuit-o sa doarma din nou fara sa fie plimbata.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Valeu Gabi asa nasol se manifesta boala asta?Ruxandra tu i-ai facut lui Matei Varilrixul si cand? De asta mi-e groaza si mie cu bolile astea ale copilariei ca parca sunt prea micuti sa le faca acum.Cred ca mai bine suporta organismul cand sunt un pic mai maricei.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Andreea, copiii in general rezista bine bolilor. In general bolile astea nu dau mari batai de cap, singura problema e ca nu ai voie sa-i scoti din casa. Complicatii se fac in cazuri rare. Insa la noi aproape toate bolile erau "cu cantec": Cand am nascut-o pe Lili, Robert a facut oreion. (Lili avea 10 zile, i-am putut separa ca mama mi-e vecina si le-am pus in apartamente separate, eu faceam naveta intre ei, ca ai mei lucrau, noroc ca Robert era fara complicatii, Lili fara colici, si ea dormea cate 4-5 ore intruna). Peste vreo doi ani Robert a facut rubeola, peste 2 zile Lili oreion... Dar si astea tot fara complicatii.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Andreea, da i-am vacut Varilix. Daca nu ma-nsel, pe la 2 ani. Ma mai uit sa verific.

I l-am facut pt ca aproape toti copiii de varsta prescolare pe care-i cunosc n-au scapat de boala asta, boala care, chiar daca in general este usoara, este destul de nesuferita. In plus, poate da - e drept f. rar- complicatii urate.

Din cate stiu eu, este mai bine sa faca "bolile copilariei" cand sunt mici. Cand sunt mari/adulti, se fac de obicei forme mai grave.

P.S. Ne vedem maine la intalnire cu "ghetutzele"?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
pupici si sanatate tuturor!
ieri a fost si mult asteptata serbare...abia astept sa primesc poze si caseta...sa vad si eu ce-au facut...
am poze de aseara...sa vedeti si voi cum a ajuns copilu' acasa...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Vad ca ma ignorati total, mai ales Gaby.... buhuhu buhuhu

Mergi la inceput

Da Ruxandra in principui vin doar sa vina tati acasa in seara asta din delegatie sa aduca salariu ca deaia e capu familiei,nu? sa munceasca si noi sa cheltuim.Si nu mai ca nu te ignora nimeni.

andreeat

Mergi la inceput

Am uitat eu vin cu balaurul dupa mine.

andreeat

Mergi la inceput