Super Nanny

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

bravo,daniela,pentru decizia luata.nu mi se pare normal sa bagi fetita in gura lupilor.poate avea efecte mai tarziu.

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_id=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by emma27

bravo,daniela,pentru decizia luata.nu mi se pare normal sa bagi fetita in gura lupilor.poate avea efecte mai tarziu.

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_id=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Multumesc mult Emma!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Ce parere aveti despre emisiunea de aseara? Oana a insistat foarte mult sa o vada .

si un articol:
http://www.femeia.ro/revista/interviu.asp

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Emisiunea de aseara am vazut-o cam pe sarite, dar in general le urmaresc si mi se par bine facute, interesante si instructive.

Ma intreb doar cat sunt de reale, vorba reclamei: "too good to be light" (live)

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Chiar am vazut si noi aseara emisiunea, cred ca era in reluare, si ni s-a parut super. Ii ajuta mult pe parintii care au copii cu problemutze.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Io nu cred in traznaia aceasta. Din cateva motive:

1. ai mei copii s-ar agita peste medie cand ar veni cineva strain in casa sa stea ceva timp nu-n vizita

2. si copii si parintii au momente proaste

3. daca chiar am probleme (altele decat cele financiare) m-as duce la un psiholog

Singurul punct bun al emisiunii pe care am vazut-o si noi la un preten, nu sunt nici sfaturile, nici cazurile ci faptul ca parintii depasiti de situatie vad ca sunt si altii la fel. Ca altfel fata-n fata parca nici unul nu vrea sa recunoasca ca mai si clacheaza!

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

eu ma uit la emisiune, m-am uitat si la primul sezon. am invatat cate ceva. de exemplu, pt fiecare fapta buna, un lucru dus la final copilul mau primeste pe o plansa frunze, floricele, ochisori, pomisori, etc (are o punguta din care isi alege ce vrea sa ii pun pe plansa) si e foarte mandru de plansa lui. si cand a inceput sa doarma singur a primit, si cand nu a facut pisu, etc, diferite ocazii, asa cum am vazut la super nanny.
se uita si el cu mine si comentam impreuna comportamentul copiilor de la tv, si chiar tine cont de multe chestii vazute.
pe mine chiar m-a ajutat, pt ca si al meu era foarte agitat, nu reuseam de multe ori sa ma inteleg cu el, poate de oboseala, plictis, nu stiu, dar am gasit acolo metode de a relationa altfel decat pana atunci.

Cristina si Mihnea Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

am uitat sa specific ca micul meu a fost "diagnosticat" ca fiind hiperactiv. (de catre psihologul lui si de cel de la gradinita)

Cristina si Mihnea Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nu ratez o emisiune de pe Prima. Mai este una in varianta engleza "Scoala parintilor" difuzata pe TVR2. Si asta e interesanta. Ceea ce ma uimeste e ca englezii din emisiuni au, in medie, 3 copii. Pai cum sa mai faci fatza?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Incerc sa nu ratez nici o emisiune cu nanny. Stie cum sa se comporte cu micutii, cunoaste bine psihologia unui copil si, din cate am vazut, sfaturile date de ea au generat schimbari pozitive ale copiilor.

Raluca si Maria

Mergi la inceput