Super Nanny

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

interesanti emisiuni, chiar mi-a placut, am stat cu giana lichiti ghini di ecran. io recunosc ca n-am mai vazut-o pini acu` pi nici un alt post di televiziuni da` cre` c-am sa stau si io cu caietu` sa iau notiti. si dupi umilia mia pareri, fetita era razgiiati mai mult din cauza bunicilor, cari din citi-am prins io si ocupau di ea in vremi ci parintiii erau la servici
p.s. asta cu agresatu` verbal ma da pi spati, puahaha

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Danat,tu stii ca eu nu am bb,nu sunt in masura sa judec daca e de bine sau de rau una,alta,dar exact acelasi lucru l-am gandit si eu si sotul meu aseara cand am vazut emisiunea.Fetita era o super razgaiata si este vina parintilor clar,limita la ei nu exista!Eu ma gandesc numai la ce-mi facea mama mie cand eram copil si faceam tampenii,nu vb. cu mine,nu ma baga in seama si nu stiam ce sa fac,cat de cuminte sa fiu ca sa-i intru din nou in voie.
Eu abia astet emisiunea viitoare,cea cu cei 2 frati,care se injurau, se bateau,unul din ei a si scuipat pe camera de luat vederi....

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Ideea emisiunii nu este rea de loc, dar mi s-a parut cam trasa de par fiindca un copil nu se schimba asa in cateva zile. Oricum se vedea ca parinti nu aveau tact deloc in ce priveste educatia, nu se puteau abtine nici macar cand erau filmati sa nu o loveasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Am vazut si eu emisiunea de aseara.Ce nu mi s-a parut deloc in regula e biberonul de lapte la culcare...Copil de 4 ani fara dinti spalati la culcare .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

mie mi s-a parut clar "regie" faza din magazinul de pantofi cand fetita sarea pe acolo in pantofi cu toc, ba i s-au dat si culori diferite, ce vanzatoare ofera marfa unui copil de 4 ani? si daca is scranteste piciorul pe acolo cine raspunde?(no asta nu-i grav, ca nu suntem in america.)
iar in magazinul alimentar nu mi s-a parut ca se comporta prea rau, de aceea ma gandesc ca o parte din situatii au fost putin fortate.
una peste alta, daca avem ce invata din emisiunea asta atunci e binevenita si, oricum, mult mai buna ca bigbrother.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor, eu nu am reusit sa vad decat cateva franturi din emisiune si am ajuns la concluzia ca era o fetita scapata de sub control si careia parintii ii faceau toate poftele.N-am vazut finalul, dar banuiesc ca au dat-o la brazda (din cele spuse de voi).De fapt cred ca mama ei i-a explicat sa fie cuminte si ascultatoare la urma cand se filmeaza ca da bine la TV si dupa ce pleaca oamenii cu filmarea ii cumpara ce vrea.
Un copil atat de razgaiat nu are cum sa fie atat de usor schimbat.Si nu definitiv.Cred ca astia de la TV ar trebui sa se duca dupa o luna doua sa vada ce mai face monstruletul.
Pentru noi e bine ca vedem cum sunt si alti copii si cam ce sfaturi da nanny in anumite cazuri.Tragem invataturile si atat.

Carmen E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Dragele mele nu conteaza daca emisiunea e copiata,regizata sau mai stiu eu cum,important e daca se poate invata ceva bun din ea si eu cred ca da.
Nimeni nu se naste invatat. Meseria de parinte e o permanenta provocare si sa fim sincere nu de putine ori ne aflam in fata unor ecuatii pe care cu greu reusim sa le rezolvam(daca reusim).
Paritii prezentati aseara pareau intr-adevar depasiti de situatie dar cate dintre noi nu au fost uneori?
Iubitii nostri pui ne cuceresc cu dragalasenia lor si uneori uitam sa fim fermi si cred ca acesta a fost unul dintre sfaturile cele mai bune primite de parinti in emisiunea de aseara.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Cred ca astia de la TV ar trebui sa se duca dupa o luna doua sa vada ce mai face monstruletul.
Pentru noi e bine ca vedem cum sunt si alti copii si cam ce sfaturi da nanny in anumite cazuri.Tragem invataturile si atat.

Carmen E.

in emisiunea de pe M6 chiar se duc dupa o luna(parca),ii filmeaza si dupa plecarea "dadacei" cateva zile,iar dadaca arata parintilor caseta filmata si unde au gresit.mai sta iar cu ei o zi(parca) si le arata cum ar fi trebuit sa procedeze corect.ex:taticul isi imbie de pe mal fetitza sa intre in piscina,o forteaza aproape.fetitza nu si nu.dadaca ii spune taticului sa-si puna slipul pe el ,sa intre in bazin si de acolo sa-si ademeasca fetitza(care se arunca instantaneu in bazin).stiu ca e simplu,dar uneori chiar si cei mai cei parinti nu vad lucrurile atat de simplu.

eu,ca mama perfecta ce sunt,tre'sa recunosc spasit ca de multe ori mi-ar fi placut sa am o supernanny prin preajma:-D

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Si mie mi-a placut emisiunea...regizata sau nu...inca un prilej, ptr noi, parintii, de a mai invata ceva...daca o sa si aplicam...treaba fiecaruia dintre noi.
fetita era scapata rau...la vale, pai ce era cu istericalele alea la masa sau la culcare...si mama-sa...care fiecare fraza adresata fiicei se termina cu "da?"...pai ce eu ii si cer acordul copilului? (chiar a atentionat-o nanny...da nu se putea abtine). Tatal, din pacate, era un tata de jumatate de duminica...
Oricum cert este ca nici ei nu mai stiau ce sa faca , daca au apelet la super nanny...si mie tipa, guvernanta, mi-a placut.
Ar fi intereesant de vazut, cum spunea cineva, peste o luna, doua...a fost data Teo pe brazda, ori ba????

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Am vazut emisiunea impreuna cu Vladut (tat-su era gramada pe calculator) si chiar am fost surprinsa sa-i constat cateva remarci critice de genu' "vaaai, mami ce obraznica eee.. uite uite cum isi spala pantalonii in NOROI !! yeaaaks, disgusting" iar mami a profitat de ocazie sa-i ceara parerea copilului si sa afle cum crede el ca ar trebui sa se comporte fetita aceea si ce anume face rau. Cu teoria stam excelent, practica ne cam omoara..
Noi avem de lucru cu bombaneala si cu neastamparul la scoala. Mai ales asta, ca ni s-a atras atentia in mod special de catre invatatoare, ceea ce m-a bagat intr-o mare deruta: e anapoda cupilu'? ca mie nu mi se parea.. sau are ea o problema?
Ne gandim, ne gandim...

Mergi la inceput