Oligospermie (14)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 15
M Oana spune:
Nounoutzo laud freza ta cea noua si pe pagina asta, ca repede mai merg paginile astea...
Greule incerc si cu tasta 1, daca zici ca primesc ce-mi doreste sufletelul si promit sa nu poftesc prea multeee....
Acum tre' sa ma retrag, desi se prefigura o seara ca-n povesti, caci jumatatea mea are mustrari de constinta pentru deturnarea de la Imparatul cel Ros' si m-a sunat sa ma scoata in oras, la o cina romantica
. Pai nu mai bine nu ma deturna si statea el prin oras, iar eu prin salonasul nostru?????

nounou spune:
,
quote:
Ce coloratura splendida etaleaza Nounoutza in seara aceasta.....
Sar'na c-ai observat! La mine totul devine albastru in ultima vreme .. rosul piere cu fiecare detaliu ..
Greule, jobul e fain, ce sa zic, chiar daca sunt la inceput si astia practica cu mine aruncatul in apa, sa invat sa inot la fata locului .. dar n-am luat-o pana acum literaly ...
(cum e marea iarna?

)
peterpan spune:
Greule din oricate vrei. Voi aprecia rangul incercarii in lista in cazul in care o ghicesti.
nounou spune:
quote:
Originally posted by greuceanu
Nounoutzo,da matale cand te-ai tapat si colorat cu albastru la par.Ori n-am bagat eu de seama pana acum?
petro
Yupiiii!!!
greuceanu spune:
Trista nounou,e trista...
Peterpan daca ai platit avansul si o si iei in cateva zile ma mai gandesc.Initial pledam pl Land Cruiser dar asta dureaza stiu.
Carmen.cita spune:
Nounou, iti sta bine blue! Sper ca o sa poti intra si de la Constanta sa ne saluti!
Va spun de acum ca eu sunt fan VW!
Oana, uite aici: http://gsm.acasa.ro/comparatie
M Oana spune:
Baiii, chiar daca patutul meu ramane liber sa vorbiti si inspre el, caci atunci cand ma intorc preiau toate intrebarile blocate in eter....
peterpan spune:
Greule, m-ai lasat cu gura cascata !!! Ai fost super aproape:
http://www.toyota.com/vehicles/2005/rav4/ext_large.html?page=page6
Culoarea e gri inchis.
O vreme voi uita de copii. Macar pana ma voi plictisi de noua jucarie.
nounou spune:
si eu tot la Toyota ma gandeam ...
Super faina! O alegere excelenta, ii ador pe japonezi!
S-o stapanesti sanatos si s-o umpli de puradei cand va vrea inima ta!