Oligospermie (14)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Buna seara. Bag seama ca unii dintre noi o dau pe achizitii de masini daca de altceva nu sunt in stare (eu mi-am vandut de o sapt. masina iar cea noua vine joi, ieri am dat avansul).
Si apoi ce atata graba si disperare cu copii ? Musai au un plan si vor veni la momentul oportun, nu ?
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Am luat frumusel bateriile din telefon si le-am pus la casti sa ascult muzica lui Peterpan...
Mi-am facut un plan si sper sa-mi iasa, eu simt ca da... sper la un Craciun cu multe cadouri sub brad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

A spus cineva ceva de masini, ca iar vad roooooshu in fata ochilor....
Unii acu' dau banii, acu' iau masina, iar altii asteapta cu lunile dupa chestiile astea......
Sa nu mai zic de femeile care doar se uita la buzunarele sexului tare si obtin ba una, ba alta, fara sa astepte cu anii, ca acum.....

Undeeee-i halatul, la cineee-i halatul... ca pretul halatului nici nu mai conteaza in starea mea euforicaaa , care ba vrea sa vada rosu (pe Imparatul Ros' - denumit si Alteea) in fata, ba n-are chef de rosuuuuu......
Carmecita si eu sunt cu planul in actiune, sper sa-l induplecam pe Mos.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Acum inteleg acel banc cu politistul care accepta orice injurie fara sa reactioneze dar il bate mar pe acela care dupa ce l-a injurat pleaca fluierand si-i spune:pot accepta orice dar nu suport sa fluieri fals din Debussy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Nu e cazul meu... eu sunt pur si simplu indragostita de masinuta mea, ca sa nu mai zic ca-i sunt fidela, n-as schimba-o pt nimic in lume nici macar pt una noua si sclipitoare... Dar am primit astazi acceptul sa ma 'impodobesc' cu un telefooooon dupa care mi se scurg ochii de vreo lunaaaaa. Nu e telefon, e o bijuterie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Mey,dar astia cum au aparut simultan? Tring.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

eu trebuie sa plec 8 luni la Constanta
cu trenul (la mine musai trebuie sa fie pe sine ) ...
asa ca ... daca n-o-ncurc pe acolo , o sa stau la peluza pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Greule:Nota 10.

Bijuteria nu se numeste W800, Carmenico?

Nounoutzo sa vin sa vopsesc sinele in rosuuuu metalizat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

UaU ce va pocni pe toti mesagitul in acelasi timp. Nu scrie nimeni, nu scrie nimeni, dar si cand scrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Pai di ce? Sa zica astia ca am inotat pe spate?
Oare se poate face FIV+ICSI la FF?

Mergi la inceput