Oligospermie (14)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Greule, ce mama buna esti! (K)
Am vazut ca iti plangeai de mila, ar fi cazul sa mananci putin jaratec, sa arunci pieile cele jerpelite de pe tine si sa dai la iveala armasarul din tine!
Eu cred ca totul se intampla in viata asta cu un sens si ca Dumnezeu asteapta sa fim noi pregatiti sa ne bucuram cu toata fiinta noastra de minunea ce ne va ferici intr-o zi, intr-un fel sau altul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Eu am sfatuit-o pe Tabitha sa vina in salonasul nostru, caci Nounoutza este o fata buna de pus pe rana, care sigur o va ajuta, dar la asa un ajutor rapid si de specialitate, nici eu nu ma asteptam......
Tot respectul....
Ce se mai bucura Doamne-Doamne cand vede astfel de momente....
Eu vin de prin tribunale.... pe unde se bucura colegul.......

Mergi la inceput

Mergi la inceput

(am cautat niste verighete, dar au zis ca la cei cu prea multe sperante si prea fericiti nu se vand..... Atat de rari sunt oamenii frumosi si buni..., ca altfel m-as fi maritat cu toata lumea, dar asa, n-am decat vreo 20-30 de jumatati ale sufletului meu mareeeee...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Oana ,cum e cu Seatu? ca de cealalta problema n-am curaj sa te intreb.Ai vazut nounoutza ce bazata e?
Nounou:poate cand nu mai avem nici o speranta Dumnezeu zice "Ia de-aici..." si ne da ce ne dorim.

Mergi la inceput

N-am zis ca ti-ar baga in traista ... dimpotriva

Mergi la inceput

Nu ma intreba de Imparatu' Rosu ca tocma' cand sa-l vand pe Imparatul Gri cel Vechi , dimineata am primit vestea sa mai astept o luna-doua.... Si primisem acordul cumparatorului ca-mi lasa vechitura (daca ar stii cum vorbesc despre ea....) pana vine prospatura si era un supeeer pret, iar acusica mai tre' s-astept, deci nu-mi mai aduce ... jucaria rosiiiiie....

Cat despre partea cu mai astept vreo 2-3 zile pana la verdict....

Mergi la inceput

Las ca si asa avem alergie la rosu.Eu unul ma umplu de bube lunar.

Mergi la inceput

Nounou:Nu zice dar deschide niste cai.

Mergi la inceput

Ar trebui sa scriem pe jucarii: asta DAAAA, asta NUUUUU.
Pai daca p-aia rosie, pe care n-o vreau, mi-o aduce lunar pana in decembrie, sa vezi nebunie pe capul meu prin saloanele aistea.....

Eu sunt in stare si sa fur din traistele altora si sa bag in traista mea, daca are de gand sa mai ramana goala multa vreme, ca nu merita sa fii om cinstit pe lumea asta.....

Mergi la inceput