Copilasi de iulie-august 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

nicole,maimutoii sunt de fapt ai lui Serban,a fost primul cadou de la Mario,cind s-au cunoscut.ei de fapt sunt tare scumpi mai ales pentru ca spun alfabetul in engleza numai daca sunt pusi fata in fata.Adica fiecare spune 5 litere si la urma rid impreuna.Serban i-a dat lui Ricardo de ziua lui cind a implinit 1 anisor.

Dana,Serban si Ricardo
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ema, petrecerea ar fi chiar atunci cand veti fi voi in tara, asa ca nu scapati!

Andreea, eu dupa ora 4 sint la Tineretului (in parc), poate ti-ar fi mai usor sa ajungi acolo si sa-ti dau cd-ul! cand poti tu, eu o sa am cd-ul la mine ...

fugim in parc, pupici!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nicole,mai bine zis nu scapati voi de noi.Pai atunci e super daca e la mijlocul lui decembrie.Chiar nu scapati
Andreea,merci mult,eu nu-i vad frumosi pe baieti,as spune interesanti,Serban are un aer intelectual de pe acum,asa mai ginditor,iar Ricardo o figura nostima vedem mai tirziu cum o fi si el!

Dana,Serban si Ricardo
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Azi m-am delectat cu pozele Giuliei- la cules de frunze, cu ale Emei - de fapt ale copiilor-( as fi vrut sa te vad cu tunsoarea aia fabuloasa- nu ai facut poza recent?)
L-am vazut si pe Luca al Oliviei, care parca a crescut dintr-o data mult.Cel putin mie asa mi se pare!
Multumesc de raspunsurile despre laptic.
AndreeaB, nu trebuie sa te scuzi ca nu ai trimis pozele.Stai linistita !
Codrut a dormit azi 3 ore afara, in carucior.A fost o zi splendida!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ema....da, hai sa ne vedem si noi.Da sa studiez harta sa cautam un loc mai interesant....Papadie sta in sud rau, in Bayern (cred).Vorbim la telefon despre asta....
Serban are gropitza in barbie( ca mine) ...seamana mai mult cu tatal lui....iar motanasul de Ricardo e un dulcel si eu zic ca seamana cu tine mai mult.

OLIVIA PUP UKA CEL CUMINTE SI PUPACIOS
AM VAZUT-O SI PE GIULIA...MULTI PUPICI

S-A DERUTAT LAPTOPUL ASTA::::DA NU STIU CUM SA-MI READUC SCRISUL::::

Mergi la inceput

Adema,tu vrei motiv de ris o zi intraga daca intrebi de poze cu tunsoarea mea catastrofala.sa mai creasca.Acuma,am vazut ce doamna bine si rafinata esti pai sa fiu nebuna doar sa pun poze cu mine pe aici.as fi de risul vostru.
Felicia,tatal lui Serban e cu o figura patratoasa,brunet cu ochii negri,numa fruntea lata o are Serban de la taica-sau natural.in rest cu mine seamana.De fapt de 10 ani de cind nu l-am vazut pe taica-sau poate ca i-am uitat figura exact,dar din ce imi amintesc,nu seamana cu el deloc.despre intilneala,vorbim ca eu vreau tare.

Dana,Serban si Ricardo
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
noi suntem raciti in gasca asa ca nu prea avem cu ce ne lauda. voiam doar sa zic de tv, ca de cand am citit recomandarile asociatiei pediatrilor americani (tv dupa 2 ani si atunci putin) tv sta inchis la noi cat e pupi prin preajma. tati mai greseste cand nu sunt eu acasa si se uita la stiri, dar daca-l prind...
si eu am vazut poze multe cu minunati pitici
sunt pe-aici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Philip - sanatate si voua muuulta, muuulta !!!

merg si io acasa, sper sa plece dementa asta de MP pana ajung io ca cred ca-i trag una in freza

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

NICOLE; VREAU POZELE::::TRIMITE-MI CATE VREI TU::::CUM ITI E TIE MAI USOR:::::MULTUMESC MULT:

EMA;LASA CA MA CONVING EU LA INTALNEALA::::DACA DORESTE SA VINA SI SERBAN:

ANDREEA; MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim gagici, problema e ca pupi e bolnav si vioi si eu nu prea ii fac fata. ajutor!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput