Copilasi de iulie-august 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Gabi, facem biletele separate pt fetite si baieti! avem timp pana atunci, numai sa ne hotaram daca vrem party de craciun, ca poate multe dintre voi plecati din bucuresti sau aveti alte planuri, si n-am face petrecerea chiar de craciun, cu o sapt sau doua mai devreme ...

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Nicole, pai asa ma gandeam si eu sa facem cu o saptamana inainte, nu? Ca atunci de Craciun e lumea prinsa cu familia si alte chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Andreea, e perfect ...deci il avem si pe mos craciun! da io ma gandeam, oare motii astia mici s-or speria daca vad un mos craciun? nu stiu cum ar reactiona sa vada pe cineva cu barba, sa vorbeasca mai altfel ...

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nicole, Matei a stat in brate la Mos Craciun anul trecut si nu s-a speriat... Ma gandesc ca daca nu s-a speriat la 6 luni poate nu se va speria acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Revin cu o intrebare mai veche: dati KIWI la copil ? E voie cate 1 kiwi pe zi la varsta asta ? Giuliei ii plac tare mult ... Ai vostri papa ???

Amironeanu - ce face Stefi ?
AndreaB - cum sunteti ?
MARCELLE - nu ne scrii cum sunteti ???

Rain - ce super idee ... oare nu am putea ajunge si noi ? ... Ce fain ar fi ...

Oprietena - intreaba la sectiune parintii intreaba/parintii raspund ... io am o fetita acasa, nu te pot ajuta. Multa sanatate si voua !!!

Mamici care chiulesc, pe unde umblati ???

Pupici de la noi si o zi frumoasa va dorim !

P.S. Ema, ia pune poze cu familionu`intreg

P.S. 2 . Sa va povestesc oful meu: ieri imbecila de dadaca a sosit la 8 la noi, nu va zic, fugeam de sub dus ... ma rog, asta e. Azi dimienata mi-a venit la 8,50 ca ea s-a gandit ca daca ieri venise mai repede, azi sa recupereze, dementa ... va dati seama la cat am ajuns la lucru, colegii au fost scumpi si m-au asteptat ... Doamne, nu mai mergem odata la gradinita ??? Scuzati ca ma lungesc ...

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria, eu ii dau Kiwi de mult lui Matei, de pe la 10 luni si nu am auzit sa fie interzis. Doctorita mea nu mi-a spus ca nu e bine asa ca eu i-am dat si ii place mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

buna fetelor.
chiar sunt in negocieri cu al meu cind sa vin in ro.cred ca la inceputul lui decembrie pina la mijloc.Deci iar nu prind intilneala!!!of ce ciuda imi este.
Serban nu sta la poze decit la evenimente importante,si atunci cu multe rugaminti.Ultima oara,la ziua lui Ricardo am facut ture de forta pe linga el sa facem poze si cu el.deh,fumuri de pubertate.cred ca de craciun al mai prind!!sa dea Domnul sa n-aiba vreo eruptie de cosuri iar,ca nici atunci nu sta.dar daca tot sunteti curioase da-ti o tura pe la album la 1 anisor.Are si un prim plan pe acolo.

Dana,Serban si Ricardo
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

el e Serbanu Barosanu:
http://community.webshots.com/photo/418223630/418261676mVtZEK#
http://community.webshots.com/photo/418223630/399131136dPrtLt#

Dana,Serban si Ricardo
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

eu stau in dr taberei dar ma pot deplasa oriunde este necesar sa iau CD-ul, please Nicole, am primit mailurile alea, dar la download imi da o eroare si nu pot sa vad nici o poza.

Andries

Mergi la inceput

Ema, ai doi baieti frumosi foc! Sa iti traiasca!

Mergi la inceput