Copilasi de iulie-august 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 11
ANDREEABANICA spune:
A,am uitat,Nicole,multumesc pentru poze,nu am apucat sa-mi verific mailul dar am vazut ca am 24 de mesaje,concluzia mea a fost ca-s pozele de la tine,asa ca multumesc inca o data
.
Andrea,ce face Stefi?
Adema,noi bem in continuare Milumil3,asa ca din pacate nu-ti pot da nici un raspuns.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
rain spune:
pupici ...si io sint prin zona!
iubitele, si eu va multumesc ca ne-am intilnit, asa mult imi doream sa ne vedem!
poate reusim sa mai facem o intilnire de sarbatori, dar asta inseamna sa ne hotaram din timp si sa facem rezervare, ca atunci probabil e full peste tot!
si la zig zag mai e o varianta de party, sa inchiriem doar casa si sa platim 70 mii/persoana, insa trebuie sa aducem noi de papa ...putem face si asa, aduce fiecare cate ceva, vorbim din timp si stabilim ce aducem, ca sa nu aduca toata lumea aceleasi chestii, sau putem sa luam de la ei, cum a fost acum ...cum vreti voi! putem cumpara fiecare o jucarie (cadoul de la mos craciun), facem biletele, schimb de jucarii ...avem timp sa ne gandim cum ar fi mai bine!
Andreea, ce face Alexia? mai are febra?
Dana, vazut pe Ric, si eu zic ca seamana cu tine, si cat de serios este ...moata aseara era in extaz cand a vazut cele doua tweety, nu se mai oprea, zicea continuu "ti ti" (asa ii zicea ea lui tweety) si cu degetelul pe poza lui Ric ...
Olivia, chiar ca e cuminte Luca, cat de concentrat poate sa stea la desene ...ca un om mare, iar fotoliul e super misto, am vazut si la noi prin magazine dar nu i-am cumparat moatei, e casa plina de carucioare, jucarii, nu stiu daca ar sta asa ca Luca intr-un fotoliu ...
Marcela, au iesit super frumoase pozele voastre, i le-am aratat si lui tati aseara, era bucuros ca are si el o poza
, ca eu nu l-am pozat!
o sa-ti cer pe mesenger cateva si trebuie sa-ti dau si numarul de la zig zag ...iar despre energia mea, asa am fost mereu, am prea multa energie (zice tati) si moata cred ca ma mosteneste
, sper sa fie si la fel de pozitiva, ca sigur nu-i va prinde rau ...
Adema, moata bea tot formula, nu vrea lapte de vaca, dar ii poti da lui Codrut orice lapte (Dorna, Fulga, Milli) numai sa fie gras (2,8; 3,3 %)!
Gabi, data viitoare il iei si pe tati, vazut pozele cu Stefanut, copia ta fidela ...e asa dulce! trebuie sa le spunem fetelor ca atunci cand am facut poza de grup, Stefan m-a mangaiat pe par
!
Alice, io v-am zis ca moata asa face, eu prin casa n-am grija ei, adica are toata casa la dispozitie, nu e nici o usa inchisa, si ea isi gaseste de joaca, umbla peste tot exact ca un om foarte ocupat, daca are spatiu e perfect ...nu am treaba! mai nasol cand face vreo boroboata, dar astea le face cand sint langa ea
!
Daria, vazut si pe Giulia adunand frunze ...e distractia lor de sezon, asa face si moata, apoi le miroase ...nu conteaza ce e, frunze, iarba, trebuiesc mirosite
!
Caro, la voi ca si la Marina se vede ca aveti doi, au invatat foarte multe de la surorile mai mari! Alessia se vede clar ca stie mult mai multe decat motii astia care n-au de unde sa ia exemplu'![]()
Alexu meu se minuna de Mitzu Marinei ca s-a catarat peste tot, si i-am zis ...a avut de la cine sa invete
, a cazut chiar si de pe scena si n-a zis nici pis ...pai la cate lupte-trante s-or da intre ei pe acasa, e obisnuit
!
Felicia, ai zis ca vrei poze pe mail de la party? le vrei pe toate cele 160 poze facute de cei de la zig zag?
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
andreea_s spune:
Salutare... Sunteti cuminti azi, nu prea aveti chef de vorba.
Foarte frumoase poze, Gabi. Si Matei e topit dupa reclame, nici nu respira nici nu aude cand sunt reclame la TV. A inceput sa le recunoasca pe alea preferate dupa muzica si daca e la el in camera si aude muzica de la reclama cu ursuletul Cocolino incepe sa strige la mine "Mami, Coco"
rain spune:
Andreea-Andries, voi in ce zona stati?
eu pot face cd-uri pentru toata lumea, problema e ca nu stiu cum sa ne intilnim ...
pozele pe mail le-ai primit?
Andreea, pupam pe Alexia sa-i treaca temperatura !
stiam eu ca am uitat ceva, pupacim si pe Stefi, speram ca e mai bine si ca a trecut faza cu temperatura asa ridicata !
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
oprietena spune:
Imi cer scuze ca invadez un teritoriu "privat". Fetele de la mamici de ian-feb 2005 de fapt BB de ian-feb cred ca dorm, nu e nimeni pe forum acolo sau am eu prob.
Nu am stiut unde sa postez acest mesaj dar sper sa ma poata ajuta cineva. saptamana trecuta i s-a facut decalotare BB lui meu care are 9 si 1/2 luni, la primul control a fost bine, dupa care mi-a zis sa ii fac si eu masaj la baie si sa dau cu galbenele.Pana sambata seara nimic nou, naptea a facut 37.8 iar a doua zi a inceput sa se umfle putica si sa planga la pipi, rau de tot. La doctor a zis ca e un edem si ne-a dat biseptol si nurofen.
A mai fost cineva in sit asta?? Va rog sa ma ajutati
a multumesc
Mirela si bb Rares
andreea_s spune:
Mirela, imi pare rau, eu nu am avut problema asta dar stiu ca e ceva destul de serios. Daca ai indoieli asupra spuselor doctorului, mai consulta unul. Oricum da-i tratamentul pe care ti l-a dat
oprietena spune:
Nu e vorba de indoieli, doar ca nu am fost f lamurita cu ce s-a intamplat, dc s-a intamplat (dr mi-a zis ca nu stie de la ce poate fi, de la o intepatura, ceva- intepatura prin pampers???),cam cand o sa se vindece?
Mirela si bb Rares
leeloo2004 spune:
Hai ca acum vad ca ati devenit ceva mai active - incepusem sa ma ingrijorez ca poate nu-mi merge site-ul...
Nicole - super ideea cu petrecerea de Craciun - ma inscriu de pe acum! Vorba ta - putem cumpara fiecare cite un cadou in valoare de o anumita suma, le numerotam si apoi le tragem la sorti! Singura problema este ca ar trebui sa fie cadouri mai neutre - adica sa nu nimerim papusi la baieti si masini la fetite... Oricum, super-idee, imi place! Si promit sa-l iau si pe tati!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
andreea_s spune:
Nicole, buna ideea cu Craciunul. Pot sa il intreb pe Razvan daca se ofera ca Mos Craciun ca ii iese foarte bine