Bebelusi de nov-dec 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele,
offf...try, imi pare rau, ce sa mai spun, cuvintele sunt de prisos, numai Dumnezeu stie cat sufera parintii lui.
lui alex al meu i-a mai trecut tusea dar a inceput sid-ra ruxi de ieri cu mucisori...asa din cand in cand, mai mult cand plange...sper sa nu o apuce si tusea
cuscritzo, felicitari ginerelui meu pentru dintisor si primii pasi...acum pot sa plece amandoi la discotecanumai ca sa-i transmiti ca ruxi nu vrea sa o mai tina nimeni de mana...ea e fata mare si vrea sa mearga singura dar zici ca e
ma bucur ca felis si mihai sunt bine si vin asa de repede acasaDoamne ajuta.
fetele iar trebuie sa plec...va pupici si va urez o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Try, imi pare tare rau pentru pierderea suferita...sa dea Dumnezeu putere la parinti sa treaca peste aceasta incercare, ca tare greu mai este...

Mihaita si Felis ce bine ca vin acasa...

Fetelor, am si eu o intrebare...cand se considera ca s-a intarcat copilul?
Eu ii mai dadeam tzitzi fetei mele cand se mai trezea dimineata pe la 4, dar azi nu i-am mai dat, ca oricum nu mai sugea mare lucru si se trezea imediat de foame...
Trebuie sa ma astept la chestii nasoale, gen febra, umflat sanii etc.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

TRY cuvintele sunt de prisos, mai rau este de parinti.

Mi-as dori s-ai intimpin si eu pe Felis si Mihaita dar m-am dus la stomatolog si arat ca baba Cloanta , inca vreo sapt de acu incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

danette m-ai lamurit. saru'mana

Vad ca sunteti multe mamici eroine cu 2 copii, cum va descurcati? Asa as mai vrea si eu 1..., da numai dupa ce ma mut la casa mea...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

try cand aud asemenea vesti parca nici un cuvant nu-si mai are sensul. nu pot decat sa ma alatur celor care se roaga pentru parintii micutului, se roaga pentru o farama de putere pentru ei...pentru a putea sa-si continue viata, pentru a gasi in viata un motiv pentru asta. poate nu sunt coerenta dar...chiar nu am cuvinte.

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Cookie, mai, ce Sabinuta scumpa, o frumusete, si, o fi ea cea mai mica, da gata, s-a facut domnisoara....

Mihnea, frumosu pletosu, cred ca esti in focuri acum , pe ultima suta de metri, inainte de marele chef.

Sa aveti o zi frumoasa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by try
Acum ca totul s-a termiant bine cu ei va dau veste proasta despre nepotelul meu. S-a prapadit cu cateva zile inainte sa plece Felicia in Italia. Nu am vrut sa fie o lipsa de incurajare pentru ea si sa plece cu exemple nefericite. De-aia nici nu am sunat-o pe Felis ca ta fost in Italia (desi as fi vrut), de teama sa nu ma intrebe ce a facut Mihaita al nostru (nepotelul meu).

:((((((((((((((((((((((

nu am cuvinte, draga andra... Dumnezeu sa-l primeasca in ceruri pe micul ingeras!

............

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette
GANDACEL!!! Zi-mi si mie ce carte citeai tu despre psihologia copilului???!!!
Sa citesc si eu pana mai am timp sa pun si ceva in aplicare...

eu pun in aplicare inca de cand era ile in burtica!
dar nu prea se mai gasesc pe piata! poate in anticariate: orice carte a lui Francoise Dolto (numai nu de psihanaliza, ci tot ce tine de psihologia copilului) - este ce e mai bun din cat am citit in domeniu!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cookie
Fetelor, am si eu o intrebare...cand se considera ca s-a intarcat copilul?
Eu ii mai dadeam tzitzi fetei mele cand se mai trezea dimineata pe la 4, dar azi nu i-am mai dat, ca oricum nu mai sugea mare lucru si se trezea imediat de foame...
Trebuie sa ma astept la chestii nasoale, gen febra, umflat sanii etc.?

pai asta inseamna ca s-a intarcat singur si ai scapat de-o grija de unde-ai scos-o cu febra?

daca nu mai ai lapte, de la ce sa ti se umfle sanii?

eu am patit asta pentru ca la 11 luni, cand am intarcat-o brusc pe ile ii dadeam aproape exlusiv numai san, si am zis ca mor, mi s-au facut tzztele beton acuma incerc sa-l iau mai treptat pe ioachim

oricum pentru orice eventualitate, pune niste comprese reci pe sani si strange-i bine cu un prosop sau un sutien (dar ai grija sa nu se formeze noduli - daca se formeaza, te mulgi si te masezi - simplu, nu?:)

Mergi la inceput

fetele, eu stau la pat... nu am voie sa ma ridic nu o sa pot veni sa o intampin pe felis... dar nu e o idee buna sa anuntam pe tot forumul, poate vor mai multi sa o intampine, nu doar dintre noi?

Mergi la inceput