Bebelusi de nov-dec 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Sa va zic ce isprava tocmai a facut fiica-mea...
Statea in pat cu tac-su si se juca linistita cu niste cutioare(una dintre ele, o fosta cutie de Materna, acum plina de paiete verzi) si ma striga tati disperat. Ce sa vezi? fata, fericita, in mijlocul a ....muuuuulte paiete, gustase deja vreo doua-trei(atatea am reusit eu sa recuperez din gura ei!)...avea paiete si-n pampers!
Si eu care credeam ca este complet safe cutia aia, care, culmea! are filet!
Asteptam maine un kk sclipicios!

PS Rad eu, rad, dar nu e rasul meu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Avem al treilea dintisooooooooooor!!!!!!!!!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Monica,nu ziceai nimic.....rusinica!Pai sa ne traiesti multi ani fericiti alaturi de minunata ta familie!
" la multi ani "si sarbatoritului de azi:Paul,sa cresti mare,sanatos si norocos!
Fulgule,mare baiat!Si frumos vehicul.....
Noi ne pregatim de sarbatoare:maine rupem turta Mariucai,desi par sa-i tai nu am....asa ca luni va povestesc ce a facut fata mea ;la petrecere
Sa spun "la multi ani"ptr.maine si ginerelui meu frumos:Mihnea,sa cresti mare,frumos,sanatos si norocos....si sa ai grija de fata mea!
Sper sa mai intru azi .....

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXI, MONI SI ANDREAP, MULTUMIM DE URARE...sa va dea Dumnezeu si voua sanatate si puiutilor pofta de mancare si de ..nani!!!!
Uram si noi cu intarziere LA MULTI ANI LUI SIVLIU!!!! sa cresti mare, voios, sanatos!!!!
AZI PAUL implineste 11 luni...Doamne, cum a trecut timpul???!!!!!
LA MULTI ANI PAULICA-FARA-FRICA!!!!!!

Pentru ca Paul se trezea noapte de nooapte de 2-3-4 ori, am tinut musai aseara, inainte de culcare sa ii dau lapticul cu cereale cu lingurita, pentru ca se pare nu prea mai accepta bibe, c-o fi de la dinti, de la nerabdare - nu stiu, dar ideea e ca a papat 220 ml de lapte cu cereale cu lingurita.....ei, si nu s-a mai trezit azi-noapte deloc...asadar el de foame se trezea!!!! Vorbeste intr-una singurel, cu mine, si cu tac-su, sta in tarc si cate o ora...inainte daca ma vedea in sufra langa el nu statea, ridica mainile sa il iau in brate, dar acum....sta si cu mine in sufra...nu a prea avut de ales, de cand lurez....a mai stat si in tarc..si isi gaseste de lucru....

SI acum vestile proaste: mama e foarte-foarte rau...nu-i merge sub nici o forma cu tratamentul dat de doc. din Bucuresti...asa ca s-a dus la medicul de fam. din Mornei care s-a mirat cum de i-a dat doar un tramaent de ameliorare si nu unul care sa o ajute spre vindecare...cand s-a uitat pe rezultatul testelor facute la spitalul 9, a zis ca ce are ea tine de romatlologie si ca ii da din nou trimitere in Bucuresti, la spitalul Cantacuzino, sa faca teste si tratament si acolo...i-a dat nr de mobil a lunei doc foarte bune de acolo, nu stiu cum o cheama si vb azi cu ea la tel. ca sa o programeze la un consult, ca are si cabinet particular...nu mai zic ca alti bani, alta distractie, da-i incolo de bani, ce te faci ca uite, nu-i aia, e ailalta!!!!...mamame derutata si cu dureri...mor de mila ei..ma rog sa gaseasca un tratament care sa o faca sa se simta mai bine si sa duca si spre vindecare.....

ACum despre mine: ma du ceu frumos aseara la dentist ca mi se umflase un dinte, premolarul si ma si durea...nu am mai stat sa am noapte nedormita, urasc asta..si zic eu: ma duc DIN TIMP!!!! Cand colo, im ispune doc, uitandu-se pe radiografie ca am infectie si la dintele ala si la maseaua de jos, pe aceeasi parte!!!!! .....doc. ma cunoste ca m-am dus destul de des la dentist, si mi-am permis sa am reactie de genul: ceeeee????? nu se poate!!!!! nu mai vreau operatie!!!!! la care el: eu sunt mesagerul vestilor proaste!!!! ..n-am mai zis nimik!!!!mi-a facut drenajul la dintele de sus, care ma durea, si a zis ca incercam sa scapam de infectie medicamentos...eu cred ca a vazut ce traumatizata am ramas de operatie...asta inseamna sa ma duc la dentist din 2 in 2 zile!!!! de marti!!!...offff...fetelor urati-mi bafta sa scap de infectiile astea pacatoase, care habar nu am de unde apar!!!!

Gata, m-am plans destul....sa stiti ca am totusi stare pozitiva in ciuda problememlor, sunt optimista sima bucur ca fiecare lucru marunt care imi aduce bucurie in casa si familie...tot ce conteaza este cca am copilul SANATOS, dragalas, minunat!!!! e tot ce conteaza!!!!!!!!!! ...

OTI, nu pot spune ca sunt foarte fericita de decizia de a-l duce pe Paul la mama, dar....eu simt si stiu , cunoscandu-mi situatia ca e cea ma i buna solutie pt la anul...eu am un job destul de stresant ce implica multa munca si acasa si la sv....asta inseamna ca o sa fiu in stare de stres la inceputul anului , pana se termina vara....fapt pt care prefer sa il stiu inconjurat de dragostea bunicilor decat....presat si suparat ca o vede pe mami agitata si stresata....si nu vreau sub nici o forma sa se intample sa imi pice nervii pe el!!!!! e vb de 6 luni de zile pana imi intru in ritm calumea si pana termin cu munca de teren....nu am mustrari de contiinta decat din prisma dorurlui care o sa ma mistuiasca!!!!! BRAVO ANA!!! LA CAT MAI MULTI PASI!!!!

Ma duc sa dau medicamentele lui Paul si sa il culc...pupic!!!!!!

AZI VINE MIHAITA!!!!!! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!CE BINE!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!!!
Intram si noi cand deja suntem mari. Am facut anisorul si drept cadou de ziua ei , fata mea a inceput sa mearga singura peste tot. Si pana acuma mergea ea cativa pasi dar acuma deja mersul de-a busilea e fumat si servim doar mers biped peste tot. Mie inca nu-mi vine a crede ca nici macar nu ma ridic dupa ea ca e fff sigura pe ea. Si a inceput exact pe 26 de ziua ei.
Noi am sarbatorit-o dar doar asa putin ca mai facem o chetmeza la luatul motuzului. Multumim celor care ne-au felicitat de ziua noastra. Pupici multi pt cuscra care vad ca a aparut si pt Ken ca nu ne-a uitat.
Nu prea reusesc sa va mai citesc ca inainte dar asta e...avem copil care n-are stare. (de dimineata a picat din pat si si-a zdrelit nasul..sub ochii mei)

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Mihnea (roserb), Teodora Andreea si Alexia Maria (ncristina) implinirea 1 anisor, sa aveti numai bucuri si sanatate multa.

Paul (onitza) sa cresti mare sanatos.

Anuntam al 3-lea dintisor a spart timid gingia de sus.

Paxela rog mult transmite-i lui Felis multe imbratisari si de la mine. Eu arat ca un zombi, abia joia ce vine imi pune dintii.

Try, asa cum am spus barbatu tau a fost in vacanta si a aruncat sa minta, adica sexul, restu Alex iti seama mult.

Fulguleatzo tractorist de il faci pe David? Vreau si eu asa reduceri mai ales ca in curte i-ar prinde bine Aminitzei.

Ionela cum sa uiti tu de ziua mezinei? (am glumit) Eu am noroc ca e la zi mare asa ca nu o sa uit. Tu parca iti faceai probleme anul trecut ca o sa nasti de ziua ta? Asa si eu, de Revelion 2005 ma gindeam ca peste 6 zile implinesc ... ani si poate o fac pe fimea mica de ziua mea, asa ca s-a gindit mai bine si pe la 2 a.m. a dat semne ca vrea sa iasa caci pierduse focul de artificii saracuta.

Bits, pai cind doarme flacaul, tu ce faci ? in loc sa pui poze

Ieri am fost la Metro si deja Maria si-a ales cadoul de , dar ce ma fac cind va incepe si asta mica

Eu ieri am avut o tentativa de intarcare si ca atare nu i-am mai dat tzitza dimineata, ei si doamna tzizta a inceput sa curga prin tramvai, asa ca azi dim pe la 5 mi-am facut datoria si i-am dat. copilului sa suga

Mergi la inceput

hai sa va intreb si eu ceva:cand am mutat-o pe Mariuca la medicul din Bucuresti,acesta mi-a recomandat sa-i maresc cant.de Vigantol,ca ar avea coastele evazate(asta nu-i semn de rahitism???),lucru pe care nici un medic nu l-a spus pana acum,si pe Mariuca au vazut-o o gramada!
Ma rog,eu ii dau acum 4-5 picaturi....insa asera in parc,o mamica,fara sa-i spun de problema cu coastele,a observat acest lucru cand a luat-o in brate.Si mi-a spus ca si-a dat seama ca si baiatul ei are aceeasi problema.Si ca ei i-a recomandat sa faca Vit d injectabil......pe de alta parte parca am citit ca Vit D in exces nu e buna...Ce sa fac??????Sa mai consult si alti medici????Voi ati auzit ceva in leg.cu acesta problema?
Multam

POZE
POZE DE NASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paulica, sa mananci tot ce-ti gateste mami si sa fii cuminte cand lucreaza! Te pupam si Ana cred ca de abea asteapta sa te alerge. I-am aratat mamei mele pozele cu ei din Cora. Onitzule, mamei nu i-a venit sa creada ca tu esti mamica, si i-a placut mult baiatul tau si ce poze le-am facut in Cora.
Andreea eu stiu ca D3 injectabil se asimileaza mai bine decat vigantolul si parca am citit ceva legat de treaba asta pe la "Parintii intreba, parintii raspund". Analize pentru calciu si fier i-ai facut?
Fulgule, sta tare bine David pe masinuta, are echilibru. Chiar aseara am pus-o si eu pe Ana pe o masinuta asa, ii place se tine de volan dar nu pot s-o las singura. Si m-au amuzat pozele cu verdeata, cred ca la cum povesteai ca sta cu tine la bucatarie atunci cand gatesti ii spui sa-ti aduca patrunjelul si el stie de unde sa-l ia si-l aduce, ba stie si diverse retete de mancare.
Try, sa-ti traiasca baietul, voinicul trupei, este asa dulce cum doarme, sau se preface ca doarme pe covor. Iar poza cu voi doi este elocventa, este baiatul lui mami.
Ralu si Bobita, felicitari fetelor pentru dintisorul numarul 3!
Cookie, ce suna kk sclipicios, a mea se joaca cu o cutiuta cu lecitina!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Eu am invatat-o pe Maria unde-s ochii si unde e gura ca isi tot baga degetele in gura/ochii mei . Si cand o apuca dragalaseniile si imi scoate ochii sau ma cauta de plombe, atunci ii spun: ochii, mami; gura, mami. Si apoi ii ating si eu ochisorul si gurita ei. Si se amuza tare .
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Ce ma bucur ca ai povestit ca face asa. Mie mi se pareau cam ciudate gesturile astea, si mai ales face asa cand o pun pe perna langa mine sa doarma. Oare ce-o fi in capul lor?

Eu cred ca o voi astepta pe Felis in fatza blocului, ca la aeroport nu am cum sa ajung!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Otilia,da,am facut mai demult...si ai iesit bunute,sa nu zic bune.Oricum eu ii dau si Fe cam din Iunie.O sa intru la sub.respectiv sa vad..Multumesc!
Referitor la bagat manute in ochi,si Mariuca mea face la fel.Cand sa adoarma,ma trage de gene(o sa le smulga in curand),imi baga mainile in ochi,dar cel mai rau e ca ma ciupeste exact de zona aia sensibila de sub ochi,de seara ma ustura!O sa fac riduri si pungi sub ochi in ritmul asta....

POZE
POZE DE NASI

Mergi la inceput