Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!
Raspunsuri - Pagina 9
lilanda spune:
quote:
Originally posted by itsme
gata, transmisia de pe acest stadion s-a incheiat, Minoiule, ai legatura.....
Buna dimineata, rectific, liloiule, am preluat legatura, multumesc
Care sinteti pasari de noapte, io am ajuns vrabie de dimineata. Din cauza conditiilor total nefavorabile din Danemarca, sint acum la mina si volanul lui Niels ...asa ca ajung la scoala odata cu insomniacii (ca sint si de aia pe-aici) sau cu aia de baga noaptea un ciat mic sau joc pe internetu' de la academie
marutza...no, pai nu-ti fa probleme ca nu sti ce sa ne zici...ai senzatia ca noi stim??? (sau sa folosesc doar singulerul??? :-)) Te pupam si te asteptam zi de zi...la orele 22,23 sau over, in poiana
Chiar asa, pe unde-o fi arborici...se pregateste de Holloween??
Rayu, de unde ai mama poza aia, ca-i bestiala??? (inainte de o deschide, ma gindeam ca iar ne bagi un cuplu Martinez-Reno)
Hai va pup, o zi minunata va urez...intru la ore.
itsmenuci, revin cu privatu' si cu intuitia...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
narancea spune:
neatza mincatoarele de suflete si un la multzi ani de sfintul halloween si elena ! Maica Dmnului sa va ajute, la dovleci si la nuci multe.
Maro calimaro ha ! fir-ar scoartza ta a draq, faci figuri aici cu noi ! aaaaaaaaaaaaaaaa ? nu mai ai cuvinte pentru noi ? aaaaaaaaa hai fi fata blinda si docila asa cum itzi sta tzie bine, ce dracu bistritza, se poate asa ceva ? uite na
rayuleaso ce faci mama tragi sforile pe acolo, cum e ?
lulucia nu ai carnetzel mama de condus ? ce mai stai ? stii care e proiectul urmator: carnetu si apoi preiei puterea si iei masina, se descurca el isi ia alta !
itsme , de cind mi-ai zis nea caisa nu te mai inghit, dar ok na da mecla incoa
nea dorele ce faci varule ? tot lauz si cu alaptatul ?
toria si cu mihaitza si si ..............
si tanti din alba aia care bea cu halba !
restu nu le mai pomenesc ca nu trec pe aici
vikingo ziceai ca ai niste poze si mai si ? ia sa le vedem !
Pegasis spune:
quote:Sa nu care cumva sa ne ratezi la marea veste, ca vezi bine aici in poienita, orice eveniment e udat indelung.... Sarbatorim tot ce misca...
Originally posted by sofia_misicu
Intru repede sa va spun ca nu am nascut...
Io am gasit bona Uraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
ECSZ: Marutzo, nu esti singura... Crez' ca pe la pensie o sa avem timp de una-alta... Tom'nai ce vorbeam zilele trecute cu o prietena si-i spuneam: dom'le toata lumea pleaca, vine, iese in oras, se intilneste cu prietenii, citeste o carte, etc... numa' io n-am timp sa mor... E clar: am imbatrinit degeaba, nu stiu care-mi sint prioritatile...
Rayuela spune:
naziua!
incep cu narancea ,adica nu-l bag in seama,pentru ca a pupat toate fetele in afara de mine si de Lilutza!.De ce oare?
Itsmiutza ,vorba manelei,"As da zile de la mineeeeeeeeeeee,sa te vaz cu chinezu pe post de fularrrrr"...lesin!
Pegaso,adevarat ai grait ,cu prioritatile,zau asa!Uite,azi io ma prioritez pe mua,iar fug de acasa!.Bravo pentru bona!
Vin mai tirziu.Sa fiti cuminti!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
vikinga spune:
Istme ce n-as da sa te vad cu partenerul chinez la salsa:))) incerc sa mi-l imaginezLil trebuie neaparat sa dai de carnet, sa vezi atunci ce femeie independenta devii:)Rayu spor la shopping! Bou bou e absolut criminala:)))Narancea sta acasa cumintit din lipsa de pasaport, asta da eveniment:) Chiar asa cit de des il schimbi?Multumesc de complimente, gata am inchis albumul ca mi se urca la cap dupa aiaIeri seara am sarbatorit numai cu sotzul ziua mea, singurei asa ca doi indragostiti, surpriza lui a fost intr-adevar deosebita, am fost in cel mai exclusivist restaurnat de aici unde nu fusesem pina acum ca trebuie sa-ti rezervi o masa cu o luna inainte in sezon, acum la sf de sezon am avut noroc ca e mai liber, a reusit doar cu 2 sapt inainte. Fitze mari acolo fetelor....a fost really woooow! Cica e cotat unul din primele 10 restaurnate din germania. Pt mine e inca mister de ce asa mare aglomeratie de restaurnate din cele mai bune din germania pe insulitza asta mica. Bucatari cu nu stiu cite stele, ehei nebunii mari! Totul la superlativ!Azi am zi de sport si vitamine si mai ales somn daca am timp....Gata la refacere. Pina vineri cind am party-ul cu 28 de invitati la bowling.Si simbata seara iar un party de haloween, ne intilnim toti prietenii intr-un club unde ai voie sa intrii numai mascat. Am si eu o masca adusa din venetia sa vad ce o sa mai improvizez acolo. Anul trecut am vazut la petrecerea asta 3 gravidutze cu burtzile la vedere si erau desenate fel de fel de nebunii pe ele, una un bostan de ex:)), mi s-au parut cele mai haioase "masti" de haloween.Vb pe seara cind imi mai revin, ca asta categoric este cea mai incarcata saptamina din an in petreceri:)) Nu ca ma pling prea tarewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
Ah, Rayu, ce sa zic, nici pe mine nu ma striga NN , cred ca s-a complexat de la teoria alaptatului, el credea ca doar e meserie bratara de aur
Viki, numa intr-o petrecere, ha? bravo! Eu am fost la sala si luni si marti, azi fac pauza, ma duc maine dimineata.Sunt pusa pe treaba:)bine ca ti-ai inchis albunu ca murea lumea p-aici:)
Dorultz, ai cazut in pat? eu inca nu ma dumiresc ...cum ai facut asa un bb mare? Acu imi dau seama ca Sofia galagia avea 4.6 kg la 3 luni
istme, si la sala unde merg eu sunt cursuri de dans..da mai timid asa, 2 fete si un baiat:) poate ma duc si eu, cine stie.explica instructoarea aia ca sunt 3 salsa: cubaneza, londoneza si neyorkeza, asa o fi?
Lil, nici eu n-am carnet.Sa fac scoala? ce ziceti? mi-e ca n-are nimeni nici o vina
Andreea, da ce-i cu tine? Uite, o sa-ti dedic urmatoarea perla de Sofie.
Noi am tuns fata(la coafor), dar ni s-a stricat aparatu....imi pare asa rau, are o moaca de baietel pus pe sotii, e ceva de speriat.Si e bataioasa...mama mia, acuma ii place sa muste, ta tare de tot,. ma lasa fara piele.Se ia de mana cu Boubou.
hai v-am pupat.tot nu mi-ati zis daca ati gasit cumparatori pt castelu meu.hai ca dau comision
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ocebine spune:
Rayu...poza asta este de-a dreptul mortala doua degete....cind face treaba, o face ca lumea, nu pe jumatate
Istme...unde vii la NY la tzara? Nu stiam ca esti prin zona mea p'aci...sintem vecine?
Sofia...e bine cind coopereaza bebelacii, ai mei nu au vrut sa ma asculte deloc. Primul a venit dupa 2 saptamini (in care la fel am mutat, alergat, etc...si nimic + 2 false labors de rideau de mine la spital..."iar a venit lunatica asta"???) iar a doilea a venit intr-o graba nebuna cu 20 de zile mai rapid...
Liloiule brava cu shofatu'. Libertate maxima de plecat la shopping cind trazaneste inspiratia
Azi sint intr-un mood mai bun...ieri eram undeva la subsol...numai ginduri negre dar ma inveseli barbatelul meu de dimineata. Cind am intrat in office am gasit un cos superb de flori de toamna, cu spice de griu si fel de fel de alte chestiuni de toamna...pe biletel mi-a scris "Just to say I love you"....sa-l maninc, nu alta.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
lilanda spune:
haaah...iar ma face narancea de rusine Recunosc ca n-am carnet si nu l-am luat (desi am avut vreo doua tentative de a incepe scoala) fiindca n-am avut nevoie....in Romania, taxiul era sfint!!! Aici e-asa de complicat, ca-ti trebe programare la taxiu. Vaz' insa ca tre' sa fac ccc cumva sa-mi iau si carnet, numai ca acum, n-am timp...poate la vara :-))) In plus am si "complexul care-i dreapta, care-i stinga" (n-am reflex deloc in sensul asta) motiv de bascalie pentru toti cunoscutii...
Asa ca Sabina, daca ai timp, ia-ti carnet, fiindca nu se stie cum si pe unde ai nevoie de el
Rayu, iar fugi de-acasa??? Unde????
ocebine, voi mai plecati la Londra saptamina viitoare???...ca io numai la gindul asta, as fi printr-un zgiriie nor ceva :-))
vikinga, mai da' asa petreceri, io' n-am auzit de prin Romania...multe rau...asa ceva e nemaipomenit pe-aici BTW, Alexandra scoate untul din doruletz...pot sa pun pariu!!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
ocebine spune:
Lilu'....sosim la Londra pe 24 Noiembrie (eu, mama si trupele). Iti vine vreo idee?
Sotu' & moi mergem in Palm Springs saptamina viitoare (doar pentru weekend).
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
bombi spune:
quote:Daca lansati "Jocul de-a (invatatul de-a) sofatul", particip si eu, ca si eu o tot amin de vreo 2-3 ani. Ultima gaselnita e ca astept intii rezidenta si dupa aia incep scoala, ca daca doamne-fereste tre' sa ma intorc in Ro si am dat o caruta de parale pe scoala nemteasca.
Originally posted by lilanda
Vaz' insa ca tre' sa fac ccc cumva sa-mi iau si carnet, numai ca acum, n-am timp...poate la vara :-))) In plus am si "complexul care-i dreapta, care-i stinga" (n-am reflex deloc in sensul asta) motiv de bascalie pentru toti cunoscutii...
Asa ca Sabina, daca ai timp, ia-ti carnet, fiindca nu se stie cum si pe unde ai nevoie de el
Iar chestia cu stinga si dreapta la mine nu e numai complex, e pe bune. Ca daca nu stau sa socotesc, le nimeresc taman pe dos. Si asta provoaca situatii neplacute daca esti pe post de copilot in real-time. Asa ca in masina la noi nu exista stinga si dreapta, ci "la mine" si "la tine / sofer" care functioneaza relativ bine atita timp cit mergi in directia hartii ...
La nivelul de orientare cu "ora x" inca nu am ajuns.