Bona gasita prin agentii de recrutare?!
Raspunsuri - Pagina 2
nematics spune:
Eu am o prietena care face aceasta meserie - ca sa nu treaca in somaj s-a pensionat pe caz de boala acum vreo zece ani si in ultimii cinci ani, ca sa isi tina fata la scoala si facultate (sotul ei a murit in 1993) este bebisitter. Este o persoana extrem de corecta - va pot da mai multe detalii pe PM. Locuieste in Bucuresti, zona Iancului - metrou.
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii"
ioanailincam spune:
Nematics - as dori si eu coordonatele prietenei tale. Ai idee cate ore pe zi este dispusa sa lucreze?
Si eu m-am "inscris" la o agentie, mi-au gasit o tanti de care mi-a placut, dar cand sa merg sa dam comisionul si sa o aduc sa vada unde stau cu gandul sa incepem, s-a razgandit. De tot, adica nu mai vrea sa fie bona. De atunci (azi s-au implinit 2 saptamani) agentia nu m-a mai contactat.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
vrabiuta spune:
si noi am luat bona prin agentie si nu a fost o alegere foarte inteleapta...
agentia la care am apelat se numeste hara, am fost la interviu sa vedem persoanele pe care le selectasera din baza de date conform criteriilor noastre. dintre ele am ales una care parea ok, dar care dupa primele saptamani in care a "tatonat" terenul si a vazut ca noi nu stam cu biciul pe ea, a inceput sa devina din ce in ce mai neglijenta. fetita mea nu a invatat nimic de la ea, o scotea in fiecare zi in parc si o plimba cu caruciorul in timp ce barfea cu o alta bona care avea grija de un baietel. asta in momentele in care fetita mea incepuse sa mearga si avea nevoie de stimulare ca sa devina mai sigura pe picioruse.
pentru mamicile care apeleaza la agentii - neaparat cereti recomandari. si vorbiti cu familiile la care au lucrat. daca nu au recomandari si nu va pot da nici un nr de tel mai bine renuntati. o bona buna va avea intotdeauna o recomandare.
spor la cautari!
foto