Va este frica?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Ilona poate ca ar trebui sa privesti lucrurile astea altfel! Podurile sunt niste lucruri fermecatoare, nu se rup intotdeauna, sunt asemenea unor frumoase calatorii. Inaltimile nu te ucid ci vorbesc despre aspiratiile tale cele mai frumoase. Tunelele nu-ti strivesc sufletul ci te pregatesc pentru iesirea la lumina. Apa e valuritoare de sens magic. Intunericul te protejeaza. Batranetea? Ce parfum! Paianjenii? Putem vorbi si despre ei....
Sunt convins ca viata ta poate capata alte sensuri daca nu te vei mai considera in opozitie cu aceste lucruri fermecatoare.
Cu prietenie si tinandu-ti pumnii,

Ovidiu Bufnila

quote:
Originally posted by ilona77

mi-e frica de : inaltimi, poduri, tunele, apa, intuneric, batranete, moarte, painjeni, serpi, caini ...

O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Ar trebui sa fac o lista in ordine alfabetica... si ar fi tare lunga. Ei bine, cand sunt cu copilul meu nu imi e frica de nimic, nu am voie sa imi fie, dar cand sunt singura... de tare multe insa cel mai tare imi e teama de prostia oamenilor. Vorbesc serios. Si apoi as mai adauga la lista: caini, cutremure, razboaie si mai ales sa nu ii pierd pe cei dragi. Si paianjeni, gandaci si alte insecte... Dar nu stiu cum, cum apare fiu-meu dispar toate... sunt super curajoasa si scot niste chestii de bun simt ca sa il imbarbatez de ma mir si eu de ce nu imi vin mereu in minte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mie imi e o frica groaznica de boala si moarte a celor dragi mie...ma paralizeaza gandul....

Imi mai e frica de inaltime, paianjeni si serpi...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

O frica (ca de fobie am trecut deja) paralizanta de....omizi! Am fost si la psiholog si ar trebui sa urmez un "tratament de acomodare" cu aceste MINUNATE fiinte ale planetei! Brrrrrr....imi vine sa vomit si sa o tai la fuga, numai gandindu-ma!
In rest....o teama majora pt sanatatea celor dragi mie! Dar cu asta trebuie si reusesc sa traiesc! Insa omizile...offff....imi vine sa emigrez in Honolulu

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

De lift.
Si mi-e frica de pedepsele divine.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

De bolile si de moartea celor dragi.
Adaug: cutremur, sobolani, serpi, mlastini, spitale.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Si mie mi-e frica de sobolani, de soareci si uneori de ciinii vagabonzi.
Fara gluma, de soareci si de sobolani mi-e asa de frica incit de cite ori aud fosnete imi ciulesc urechile ca pisicile si parca stau la pinda. Uneori de la un fosnet ma trezesc si noaptea. Stiu de unde sau mai bine zis de cind imi vine frica asta:din copilarie-locuiam la casa si dadeam de asa ceva destul de des.Am ramas "blocata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

mie de viol,adica sa ma violeze vreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by yank

Life`s a bitch and then you die

si sa nu iti aduci aminte dupa nr ei de telefon!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by yank

Mie mi-e frica ca nu cumva cand dau ochii cu tine sa nu ma pot abtine sa-ti indeplinesc cel mai cumplit cosmar!
Adic' sa-ti daruiesc stecluta mea cu scopolamina bre;ce credeai?

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput