Va este frica?
Frica este una dintre cele mai cumplite și mai devastatoare emoții.
Paianjeni, gandaci, intuneric, spatii inchise si lista poate continua.
Mie imi este frica de viespi(sunt alergica)si paianjeni
Raspunsuri
Nadia1976 spune:
Mie imi e o frica absolut nebuna si terifianta de insecte... Daca vad o insecta, si in poze, ma iau transpiratiile, pe cuvant! Sincer, nu vreau nici sa ma gandesc.
http://community.webshots.com/user/nadia1412
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by J G
Mi-e frica sa nu moara cei apropiati. Mai ales maica-mea.
same..traiesc spaime ingrozitoare pe aceasta tema.
mai ales ca eu nu mai am tata...si alte rude au disparut dincolo.
Iubika spune:
Mie mi`e frica de... oameni.
Serios!
Mi`e frica sa intru in vorba cu cineva de teama sa nu creada ca sunt prea "bagacioasa". Mi`e frica sa zambesc cuiva pt ca risc sa mi se intoarca spatele. Mi`e frica sa imi exprim sentimentele pt a nu fi luata peste picor... si lista ar putea continua.
Cred ca deja am dat`o in paranoia de fapt!....
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
pisik 4ever spune:
mie mi-a trebuit mult timp sa-mi dau seama de ce mi-e frica, dar mi-am dat seama la ski. Mi-e frica de viteza si de pierderea controlului.
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
rachel owen spune:
quote:
Initial creeata de lucia1
Frica este una dintre cele mai cumplite și mai devastatoare emoții.
Paianjeni, gandaci, intuneric, spatii inchise si lista poate continua.
Mie imi este frica de viespi(sunt alergica)si paianjeni Voua?
De paienjeni, pana la fobie. Nu ii pot vedea ca ii si simt cum umbla pe mine. Si de semnzatia asta nu scap o zi intreaga. Doar daca e la nivelul piciorului, sa il pot calca cu pantoful am curaj sa il omor, si atunci tot eu tip de cutremur blocul. Unde stateam inainte era tot timpul apa la subsol, si urcau nesufetitii pe coloana, si, sa vezi, se pitulau prin spatiile de la supraplin de la vana, se indesau, cu picoarele lor lungi. Si acum mi-e frica atunci cand stau in cada sa stau in acea partea a vanii. Am luat de la veterinar un fel de praf, se dilua si se pulveriza pe la colturi. Veneau mai rar. Dar tot erau. Stateam singura, si apelam tipand pe la usa la vecina-mea, o batranica dragalasa, sa ma salveze.
Acum, la casa mea, am peretii izoilati cu rigips, la subsol e super curat, nu mai vin. SPEERRR!!!
POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.
bibyrox spune:
Mie imi este ingrozitor de frica de intuneric atunci cand sunt singura.. De asemenea nu suport sa stau singura noaptea! Nu inchid un ochi pana se face ziua! Brrrrrrr
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
Porumbita spune:
nu imi e.. decat de moartea/suferinta celor dragi...
in schimb al meu sot sufera de broscofobie...