Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 68
Raspunsuri - Pagina 8
marrina spune:
Draga danutza, mai intai vreau sa-ti spun bine ai revenit si sa te asigur ca m-am gandit in fiecare zi la tine. Cred ca ai sa reusesti sa-ti implinesti visul!
Of-topic nu esti de nici un fel. Pai nu te monitorizezi? Miercuri iti tin pumnii sa fie babani foliculii si cat mai multi ca sa aiba doctorasii de unde alege pe cei mai chipesi
.
Succes!!!
M Oana spune:
Danutza am citit mesajul (e-mail-ul) seara pe la ora 11, iar pe la 11 si ceva ti-am trimis un SMS pe mobil in care iti spuneam ca te sun a doua zi la ora 10, ceea ce am si executat, numa' ca exact in ziua aceea a venit Diciu cu vestea ca a venit CM-ul.....
si m-am gandit ca numa' de insistentele mele nu ai nevoie...
Chiar am rugat-o pe Diciu sa-ti transmita sa dai un semn de viata, cand simti ca e momentul... sa comunici...
Te sun imediat pe mobil, da' stai sa le spun ceva fetelor..... ma intorc imediat....
Fetelor, care sunteti atinse de pasiunea inseminarilor, asa ca mine
, am dat peste niste site-uri in care explica cum e cu inseminarea, enciclopedii nu alta....
Alexia mea avut perfecta dreptate cu intalnirea celor 2 jumatati, dar am mai gasit niste informatii:
1. sperma spalata rezista intre 24-72 de ore (dupa cele 24 de ore incepe sa-si piarda din potenta, deci se leneveste);
2. numarul minim pentru inseminare e de 1.000.000
de mobilitate A+B (centrifugati), cu 5.000.000
situatia e bunicica, iar cu 10.000.000
e de bine. Deja cu 20-30-50 milioane se sta excelent;
3. foliculul de 20 - 24 mm e ideal (ma gandeam ca cel de 20 e cam micut, dar nu-i);
4. daca se foloseste pregnyl, dupa eliberarea ovulului cica tre' actionat in 6-12 ore, caci cam atat ar fi viabil cel mai bine ovuletzul, caci degeaba ii introduci pe domni, daca doamna e cam obosita la capitolul ovuletz.....
Mai vreti?????
danutza_c spune:
Marrina, esti o scumpa ca nu m-ai uitat! Ce bine ma simt acuma cu voi!
Oana sunt inca la calculator, poti sa ma suni. Sunt aici.
Da, asa e, ma monitorizez. Foliculii sunt de dimensiuni bune, intre 15 si 17 mm. Cum o sa mai fac inca tratament azi si maine poate au sa mai creasca pina miercuri. Culmea ca am vissat azi noapte ca am fost la echo si aveam foliculi "gignati", asa spunea Marinescu, cite unul pe fiecare ovar si el era foarte incintat iar eu destul de suparata ca sunt asa putini. Dar de fapt de unul bun care sa se prinda am nevoie in final. Sper sa ma ajute Dumnezeu si sa reusesc. Imi e si frica sa ma gindesc la varianta in care nu ar iesi. Daca ma gindesc nu ma mai opresc din bocit.
Madana spune:
danutza_c eu sunt o bucuresteanca ffff dornica sa te cunosc. Sa va cunosc pe toate dealtfel. Pe langa asta, daca nu ma inseala memoria, eu si cu Oana ne rezervasem cate un leagan cu ocazia acestei intalniri. Nu Oana, cam asa era?
Multumesc pentru incurajari fetele, incerc sa nu cad in depresie (nu prea e stilul meu). Si apoi e asa frumos afara. Ma uit pe geam si parca mai prind curaj.
Cand iesim in parc? Daca nu pot sa fac un bb macar sa ma port ca unul.![]()
:Dana
megbeng spune:
am pierdut sirul celor scrise de voi pe aici, vad ca ati aflat ca am pierdurt sarcina. s-a oprit din evolutie. multumesc tare mult ca m-ati scos de pe listutza cu gravidutze..ar fi fost cumplit sa ma mai vad inca acolo..
va pup pe toate si astept vesti bune!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Amely spune:
Danutza
, ma bucur ca ai reusit sa gasesti o modalitate de a intra pe forum...chiar mi-era dor de tine! Iti tin pumnii pt. miercuri sa gaseasca
foliculi giganti, de data asta in realitate!
Bubulina, tine-o tot asa scumpa, si sigur vei ateriza in cel mai scurt timp la
! iti tin pumnii si iti multumesc din suflet pt. mail-ul cu plantutele!

Liana, cum de ti-a iesit tie de data asta o trompa infundata, cand acum 3 luni erau amandoua OK? Ma bagi la racori, poate ar trebui sa repet si eu HSG, ca a trecut aproape 1 an... Oricum iti tin pumnii stransi, sa ovulezi numai pe partea care trebuie!
Megbeng, banuiesc ca uneori e greu pentru cineva care sufera sa mai primeasca si compatimire, dar fii sigura ca un umar de sprijin si o vorba buna vei gasi aici mereu, cu noi! Sper (si stiu) ca esti puternica si vei castiga lupta!
Fetelor, chiar ca ar fi dragut sa o "punem" de-o intalneala
intr-un parc, cat mai e vremea asta superba... Mie una mi-ar face mare placere sa va cunosc, deja imi sunteti dragi toate 
Doar suntem colege de suferinta si ne intelegem atat de bine una pe alta, ne sustinem si ne imbarbatam, cum uneori familia nu poate sau nu stie sa o faca...
Maine merg la analize hormonale, partea III-a, ziua 21... si voi lua rezultatele din ziua 14.
Pup!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Kariris spune:
Megbeng, imi pare tare tare rau pentru ce ai patit. Eu revin cu ideea mea fixa: cheguletul, hipercoagulabilitatea si aspirina. Stiu ca nu-i momentul, te rog sa nu ma injuri, stiu ca iti tebuie ceva timp sa iti revii, dar te rog eu sa te duci la Fundeni si sa-ti faci toate analizele care se fac pentru sindromul de hipercoagulabilitate, fara trimitere. Ii spui dr. Uscatescu ca ai pierdut o sarcina si ca vrei sa le faci pe toate. Nu mi-o lua in nume de rau, dar acest sindrom este o cauza frecventa de avort spontan (involutia embrionului). Pur si simplu se formeaza chegulete sau mici noduli fibromatosi care imping efectiv embrionul deja implantat in endometru, afara. O sa zici ca sunt nebuna, dar e bine sa elimini o potentiala cauza deloc de neglijat. Te pup, iti doresc tot binele din lume si refacere psihica cat mai rapida!
M Oana spune:
Si eu cred in ipoteza Pasarii Phoenix....., ar merita verificat Megbeng, macar se poate inlatura pe viitor aceasta cauza, daca ea se confirma.....

Bubulina si Andicule multumesc frumos pentru urari 

.
Liana m-a SMS-uit si mi-a spus ca totul e in regula, iar maine la ora 11.30 are loc inseminarea, tot cu Moisica. Diferenta intre noi e de 3 zile...

Cat despre intalneala, vorbesc maine cu Danutza si va anunt si pe voi...........
diciu spune:
fetitelor dulci...va pupic cu drag pe toate...intr-adevar sunt f ocupata...servici...parastas...vizite...abia ca am reusit sa mai intru...
Danutza...ma bucur c-ai reusit sa gasesti un internet cafe
...chiar vroiam sa te sun....sa vad cum stai cu stimularea...pana acuma suna bine...succes in continuare!!...vorbim
MOana...iti doresc sa fie cu succes inseminarea!!!...si peste 15 zile sa auzim de la tine o veste mare...
in rest pentru toate fetele cate o floricica si numai ganduri de bine...
eu am fost aseara la finutza mea cu burtica de 5 luni...si am vazut caseta cu ecografia 3D...cu miscari de manutze....cu batai de inima...cu picioruse si chiar mai multe detalii decat ma asteptam....e fetitza...a fost impresionant...
in rest..nimic nou la mine...incep tratamentul pentru chlamidia acuma...de fapt...nu pentru...impotriva..![]()
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Madana spune:
Megbeng Am citit ce ai scris la "sarcini pierdute" si m-am lamurit si eu cam ce s-a intamplat. Imi pare nespus de rau pentru experienta prin care ai trecut. Spui pe acolo ca ai vrea sa incepi din nou sa lucrezi la bb peste 2 luni. Te pup si iti tin pumnii
.
Liana iti tin pumnii pentru maine.
MOana nu cred ca te-am pupat de cand esti mamica. Uite o fac acum
. Nu ai uitat de leagane, nu? Trebuie sa-l dam pe bb in leagan, chiar din burtica, sa aibe antrenament cand vine, nu crezi? ![]()
:Dana