Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 68

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

cami, nu ma monitorizez pentru ca nu e cazul inca. Intai trebuie sa rezolv problema sinechiilor. Ca ele sunt o piedica deocamdata. Si monitorizarile nu ar avea nici o relevanta. Ca sa nu mai spun ca ar insemna bani aruncati in vant. Dar eram curioasa cum e cu lichidul in sac Douglas. Pupici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

camisi de la mine pupici sa-ti treaca

Gata fetelor plec spre Buc..miine la eco si daca e totul ok marti o pun..
va pupic pe toate si sa ne auzim cat mai curand..
pupici multi pana ne vedem ca sa nu ma uitati..
si o ploaie de flori pentru voi

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LIANA bafta la eco.

Fetelor eu ieri seara am plans atat de mult!!!!!
Cum eu de ceva timp simt intepaturi la sanul stang, si cand palpez in unele pozitii simt ceva acolo. Ieri seara se simtea clar! L-am pus si pe Alin sa simta. Era alb ca varul si el. Azi la munca am cerut doctoritei de garda sa ma palpeze sa-mi zica daca simte ceva anormal. Si.....NIMIC!!Atunci eu ce-am simtit ieri? Ca s-a simtit! Oare sunt prea obsedata de un cancer la san? Saptamana viitoare poate ma programez sa fac o eco. Asa imi pun sufletul in pace. Si daca nu am nimic dau de baut!!

Azi sunt in ziua a 22-a. Sanii ma dor tare. Sunt in a 9-a zi DPO. Nici un simptom. Intepaturile de pe ovarul stang nu au disparut de tot. Si azi m-a intepat.

MISHU nu-i nici o problema. Pana la urma am facut recoltarea si gata. Acum tre' sa astept pana Joi.

MEGBENG scumpa....mai intra si pe la noi. Poate te mai iei cu noi. Oricum iti suntem alaturi si speram ca intr-o buna zi sa ne dai din nou vestea ca esti . Ai vazut LAURICI cat de optimista si curajoasa e. Stii cum se zice: sperantza moare ultima.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Liana imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa-ti raspund la PM, dar acum am venit........
Iepu, Simonette, Bugnar, Catty, Mishule va pup pe toate si va multumesc cu tot sufletelul meu......

Sa va spun cum a fost pana la urma cu intepaturile, caci acolo am ramas.....
Au aparut intepaturile........, dar sa spun de la inceput povestea......
Ajung la Giulesti in jur de ora 8.45, sambata. La ora 9 aflu ce foliculi am si mai bantui vreo 10 minute pana scapa Moisica de Marinescu. Imi zice ca acum e momentul, dar ii zic ca al meu e cel mai nepregatit barbat din lume (v-am zis din ce motive: nesomn, cateva pahare de vin rosu si vreo 2 de wisky, pauza de o zi jumatate, in privinta contactului), dar imi pune borcanelul in brate si imi spune ca la ora 11.30 sa ma prezint cu el plin la cabinet si urgent sa fac un pregnyl. Pe la 9.30 faceam pregnilul, iar la ora 10.45 il scol pe al meu cu textul: " A zis Moisa sa-l umpli!!!
Cum bietul om se culcase la 8 dimineata se dezmeticeste in 5 minute, merge la baie (i-am oferit si varianta sufragerie cu un fim de specialitate, dar m-a refuzat), iar la ora 11 imi pune borcanasul plin in brate.
Din Aviatiei pana la Mall am facut 20 de minute, deci la 11.20, am predat borcanelul care instantaneu a ajuns in centrifuga. Moisica mi-a confiscat revistele pe care le aveam ca studiu dupa mine si m-a trimis pana la ora 12 la Mall, la shoping. La ora 12 m-am intors si am avut parte de inseminarea descrisa.
Jena in dreptul ovarelor deja incepuse (Moisica m-a intrebat daca o simt, ceea ce am confirmat), dar intepaturile putin mai tari decat normalul au inceput seara la ora 19 si m-au tinut pana dupa ora 24, cand am adormit. Dar important stiu ca nu e momentul maxim de spargere, ci momentul in care foliculul incepe sa se sparga si pot patrunde chiar daca nu e vorba de o spargere completa (asa am vazut eu intr-un film).
Astept intrebari..........
Danangie, astept sa dai de baut..........
Bugnar au avut de asteptat de la ora 11 (recoltarea) sau 12 (inseminarea) pana la ora 19, momentul de glorie al intepaturilor. Acu' daca s-au plictisit sa astepte, data viitoare o rog pe Moisica sa le faca intalnirea mai la fix.... Daca nu iese, macar am pe ce sa dau vina...... Dau vina si pe paharele de wisky si pe nesomn..... Voi face inseminari pana voi atinge perfectiunea.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu am plecat inca oana ti-am zis ca nu plec pana nu-mi raspunzi..
na ca te-am asteptat si nu in zadar..daca mai esti astept raspunsul tau..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Trimite-mi pe PM telefonul tau si te sun eu.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Liana,iti tin pumnii pt. maine...bafta multa!
MOana,tu n-ar trebui sa te odihnesti mai mult? Acum ca esti insarcinata in doua zile?
V apup pe toate, dragele mele...noapte buna! Eu merg la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu nu am somn. Azi pe la 17,00(ca la mine e inca azi)am baut o coca-cola si o juma de pahar de capucino. Acum ascult vox t -ul si mai bantui pe aici.

M_OANA cat de palpitanta e toata operatiunea...

CAMI in seara sunt eu de tura..

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dananghie, scumpa, sanii se palpeaza dupa cm, nu inainte, eu asa am citit in toate brosurile despre cancerul la san! Acum e normal ca sunt durerosi, inainte de cm sunt umflati si durerosi din cauza hormonilor! Eu nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji degeaba, dar oricum, un control este binevenit intotdeauna! Hai ca o sa fie bine, sunt convinsa ca maine vei rade de toata spaima ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

quote:
Originally posted by danangie

LIANA bafta la eco.

Fetelor eu ieri seara am plans atat de mult!!!!!
Cum eu de ceva timp simt intepaturi la sanul stang, si cand palpez in unele pozitii simt ceva acolo. Ieri seara se simtea clar! L-am pus si pe Alin sa simta. Era alb ca varul si el. Azi la munca am cerut doctoritei de garda sa ma palpeze sa-mi zica daca simte ceva anormal. Si.....NIMIC!!Atunci eu ce-am simtit ieri? Ca s-a simtit! Oare sunt prea obsedata de un cancer la san? Saptamana viitoare poate ma programez sa fac o eco. Asa imi pun sufletul in pace. Si daca nu am nimic dau de baut!!

Azi sunt in ziua a 22-a. Sanii ma dor tare. Sunt in a 9-a zi DPO. Nici un simptom. Intepaturile de pe ovarul stang nu au disparut de tot. Si azi m-a intepat.

MISHU nu-i nici o problema. Pana la urma am facut recoltarea si gata. Acum tre' sa astept pana Joi.

MEGBENG scumpa....mai intra si pe la noi. Poate te mai iei cu noi. Oricum iti suntem alaturi si speram ca intr-o buna zi sa ne dai din nou vestea ca esti . Ai vazut LAURICI cat de optimista si curajoasa e. Stii cum se zice: sperantza moare ultima.

Apropo de ... noduli...
eram in olanda, in singuratatea aia de cimitir... si cu ploaie si cu vant, m-a pus pacatul sa ma uit la Oprah Winfrey show, la olandezi... tocmai invitase niste tinere fete care deja faceau citostatice... aveau cancer la san

eu fiind innebunita ca nu mai ajungem o data acasica in romania, satula de tot efortul... de a avea rabdare sa stau pana terminam treaba pe acolo, atata mi-a trebuit; am inceput sa ma palpez la sani ca disperata...
nu gaseam nimic, dar imi imaginam ca am ceva... pe acolo, si tot asa alba ca varul
am ajuns in Romania , mi-am facut mamografie si tot ce trebuie si nu am nimic, dar nu voi uita niciodata ce frica ma cuprinsese...

legat de existenta unui nodul, 80% din nodulii care apar nu sunt cancerosi

primul lucru , te duci la doctor si vei afla in primul rand ca nu ai cancer la san, te vei linisti si daca ai vreun nodul, vei face tratament si trece

acuma eu nici nu ma mai gandesc la asa ceva, poate si unde stiu ca daca m-ar apuca vreo teama... am aici la "botul calului" ce doctor doresc si pot oricand sa gasesc un ajutor si pe cineva cu care sa vorbesc

Asa ca nu te mai gandi la ce e mai rau , pentru ca sigur nu ai nimica grav.

Curaj si sanatate,
Diana

P.S. Fie chiar si numai pentru acele intepaturi , cu cea mai mare convingere te sfatuiesc ceva: pune compresa cu foi de varza, sa vezi ce moale se face sanul si iti va trece ce ai; e foarte bun acest mic tratament. Poti sa mai si cumperi ceai de galbenele si sa faci comprese si cu ceai de galbenele. sau crema de galbenele. intretine cum trebuie igiena sanului.
facand aceste lucruri nu te vei mai gandi la ce e mai rau.
foaia de varza face minuni

Mergi la inceput