Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 68

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Carmecitooo e si plina de speranta si taaaare relaxata, sa nu mai vorbesc de ce suflet are fata asta, dar va las pe voi sa o cunoasteti.....
Ce-ar fi sa ne intalnim vinerea asta????
Cum e cu ziua 'minus 1'?????? E cu PLUS??
Am vorbit si cu Liana statea in pat dupa inseminare (nu ca mine care am fost si sunt argint viu, ca de obicei ) si spera sa ajunga la un calculator cat mai curand....
De rezultat, inca nu va putem spune numic...

Simonette inainte de inseminare ai primit niste supozitoare de pus in ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Dragutelor, voi ma salutati aici si eu mazgaleam peretii salonului alaturat... Sunt relaxata pt ca asa mi-a venit... am spus si dincolo, intarziere 2 zile si nu mai fac teste ca m-am saturat! Vreau si eu inseminare!
Simonette, pai cum sa nu-ti scriu daca esti asa de simpatica, ma mancau degetele sa-ti spun cateva cuvinte!
Aoleu, OANA, nu pot vineri! Nu se poate saptamana viitoare? Ca vreau si eu sa ma intalnesc cu voi!

Mergi la inceput

Spune-mi cand poti si face fata in asa fel, incat sa putem toate simultan.....
Decat sa ma gandesc la sunt/nu sunt , mai bine fac pe amfitrioana....

Mergi la inceput

Stiam eu ca poti sa aranjezi! Hai saptamana viitoare in orice zi, sunt disponibila de luni pana vineri dupa 17,30 sambata si duminica la orice ora! Dar sa poata si celelalte fete... Danutza in ce faza este cu FIV-ul, in etapa de stimulare poate sa se plimbe cu noi, nu?
Abia astept sa ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Vreau si eu sa ma intalnesc cu voi,va invidiez ca voi sunteti in ro si puteti sa va intalniti,pe cand eu sunt la blonziiastia de nemit,sigurica,trebuie sa ma multumesc doar cu faptul ca va citesc si gata.cand vin in ro vreau si eu sa va cunosc,luptatoarelor.poate il pacalesc pe al meu si dau o fuga la intalnire.cand am sa va cunoasc,va promitca am sa ma imbat de bucurie.sa va ganditi si la mine cand o sa va intalniti toate si stati la barfa.ok?PUPICI.eu pana atunci muncesc la capitolul[.PUPICI!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Fetelor dragi, ca de obicei este o incantare sa vad cum stiti voi sa va bucurati ptr cea care vine cu o veste buna .... v-am simtit alaturi si la bine si la greu si va multumesc ptr asta.
Ma rog la Dumnezeu sa vi se indeplineasca visul de a avea un copilas cat mai repede ....
Va pup si tin pumnii tuturor luna asta.

8+

Mergi la inceput

Danutza desi e in perioada de stimulare, azi s-a putut misca, iar maine ne va aduce niste vesti bune...., dar o las pe ea sa dea vestile.....
Dupa ora 17.30 saptamana viitoare, eu zic ca e foarte bine, iar aproape de casa Danutzei este un local, unde ne putem desfasura in voie. O vom lua pe brate pana acolo, desi la cat de activa e, sunt convinsa ca nu e adepta statului in pat non stop dupa FIV.
Lucia deci ai gasit 'endometrele'....
Facem intalnire special pentru tine, tre' doar sa ne spui cand ajungi in tara!

Mergi la inceput

Super! Abia astept!
Danutza, asteptam vestile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Oana,aseara dupa ce am terminat de vb cu tine,am studiat tote paginile de la acest capitol,asa cum m-ai sfatuit tu.distractie placut la intalnire,si inca o data fa spun ca va invidiez ca voi sunteti asa aproape una de alta,pe cand eu sunt singura,singurica.cand vin in ro si nu vreti sa ne intalnim ma supar rau de tot pe voi.Sa aud de multe reusite.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Fetele dar ce vorbarete sunteti ... dupa ce plec eu de la servici.

Si eu pot sa ma intalnesc cu voi in orice zi saptamana viitoare, dupa ora 17.30. Dar nu pot in we. Sper sa reusim sa stabilim o zi astfel incat sa fim cat mai multe, abia astept sa va cunosc.

MOana si pe unde zici ca sta Danutza? Sper ca nu te-ai suparat prea rau pt. PM-ul pe care ti l-am trimis ieri.

:Dana

Mergi la inceput