Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 68

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

simonette io mai misun pe aici ceva timp... ca in 20 min plec si eu acasa! Pup toate endometroasele!!!

p.s. sa ma laud si eu: luna asta am avut superovulatie in ziua 14!!!....dar de "prestat" nu am apucat decat in ziua 10!! si ii mai dadeam eu sfaturi lui Caty; acum o inteleg perfect. A fugit al meu de mine, precum cainele de lant...cand a auzit ca-s la ovulatie si ca TREBUIE! Asa m-am enervat ca i-am spus: "no bine,....de acu' nu te mai stresez...o sa te anunt doar cand voi fi gravida!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Amely, felicitari pt. rezultatele obtinute si multa bafta la cele din ziua 21!
Marrina,sa ne tii la curent in ceea ce priveste rezultatele de maine...sunt sigura ca o sa ai un drum neted!
iepurila!Scumpa, vezi si tu partea buna a lucrurilor...prima zi a CM-ului, reprezinta un nou inceput! Stiu ca nu suna deloc convingator ceea ce spun eu dar, sincer n-am gasit ceva mai bun. Uite un pupic, sa-ti treaca!

Mergi la inceput

Lachione,alta data, sedu-l fara sa stie ca trebuie... "lor" nu prea le place sa le zici ce tre sa faca si ce nu Imi pare rau, dar poate traiesc aia din ziua 10... Cine stie ce viteji or fi fost?! Mai incearca sa prestezi si diseara Poate, poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lachioano, ai fost mortala! Fac si eu haz de necaz, ca-mi inchpui ca tie numai de ras nu-ti ardea vazandu-l cum se eschiveaza.... Da, mai fetelor, si eu am observat ca atunci cand nu stie cum ca "trebuie" , ca e ovulatia, bla bla..., e mult mai...cum se zice..."cu chef" . Asta e, tre' sa fim un pic smechere

Marrinuche, bafta maine, cu rezultatele, sa fie bune si sa ne zici si noua!

Simonette, merci si tie pt. ca te-ai gandit la mine. Tu se pare ca te tii luna asta de manuta cu Oana si Liana, la capitolul inseminari... Ar fi fain sa plecati toate 3 in gasca la mamici

Fetelor, I you...pe maine!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara, fetelor,

Simionette si Liana, va tin pumnii si voua sa va reuseasca inseminarea.

Shoricutza, ce veste buna ne dai. Sa fiti sanatosi in continuare

Va doresc o seara placuta tuturor

Barza
Adriana

Mergi la inceput

Amely si Adriana,fac o plecaciune in semn de multumire, ca va ganditi la mine si la inseminarea mea Da... ar fi super sa fim toate gravi luna asta, nu numai Liana, Oana si cu mine,Numai ca, cine stie cand ne vine randu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely ai visat tu mutarea mea? Povestesc cum e cu mutarea, dar stai sa vorbesc despre inseminare, caci asta ma arde.
Simonette eu am recurs la inseminare tocmai pentru ca al meu are probleme in cuplul nostru, deci la o spermograma mai buna nici nu visam (mai ales in conditiile descrise ).
Al tau presupun ca nu are probleme, deci numarul e minunat si chiar asteptat!!!
Daca va spun cati a avut Danutzaaaaa la inseminare......, dar o las pe ea sa dea vestea...... Muuuuuulti rauuuuu.....
M-am intalnit azi cu ea si m-a insarcinat sa o pun de o intalneala in grup, asa ca astept PM-uri de la doritoare...
Acum Simonette scorul cervical e o nota pe care o primeste doamna pentru cum s-a prezentat in ziua inseminarii. Pe foaia mea scrie scor cervical 12, iar Moisica era in culmea fericirii.... promit sa o intreb ce inseamna (cica ar fi de nota 10 cu steluta).

Mergi la inceput

MOana,m-ai lamurit...saru'mana. Eu stiu ca s-a caznit saracutza dr-ita mea, ca nu putea sa intre in orificiu [nu stiu care ,cum, ca aveam senzatia ca intrase cu totul], si tot cotrobaia! Chiar ma gandeam...daca ea, care statea cu ochii la lucrarenu putea sa intre, pai ametzitzii aia mici vcum sa reuseasca singuri!!!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Buna-seara! Hop si eu la 'spartul targului', voi ati stat la taclale toata ziua si acum apar si eu, ce vreti 'diferenta de fus orar'... Ce mai faceti frumoaselor?
Inseminatele sunt cele mai active, vad! OANA, Simonette si tuturor care s-au inseminat sau urmeaza sa... va urez multa bafta!
OANA, vreau si eu sa ma intalnesc cu voi! Da' sa nu fie weekendul asta, ca nu pot...
Danutza, bine ai venit acasa! Sunt cu tot sufletul alaturi de tine! Dar sa stii ca imi place cum esti acum, se vede ca esti plina de speranta si cred ca asta este cel mai important, sa gandesti pozitiv! Tin pumnii stransi!

Mergi la inceput

Carmencita,sa stii ca n-am uitat, ca tu ai fost prima pers. care mi-a scris!!!Tu ce mai zici, ce mai faci?

Mergi la inceput