Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 68

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BUNA SEARA fetelor!

Vreau sa va spun ca de dimineata , abia acum am o ora am ajuns acasa. Sunt obosita, nervoasa, ma dor picioarele, spatele, capul.Azi am fost la un pas de a da in cap unui chirurg. Sunt atat de obosita ca nu reusesc sa dorm. Sufar de insomnii. Dimineata TB a scazut de la 37,00 la 36,8. Deci, rushii sunt aproape. Deja am pregatit scrisoarea de demisie. Acum urmeaza sa merg sa fac eco la san (multumesc DYANA pentru sfaturi, multumesc ANDICU pentru incurajari, multumesc tutror care-mi sunteti alaturi).Pe urma, incep sa ma concentrez pe gasitul casei, vreau ca aceste 2 luni sa merg sa ma bronzez putin ca sunt prea alba, si vreau sa ma relaxez; si ma bucur ca voi face sarbatorile de iarna acasa.

SIMONETTE mult noroc pentru inseminare. Sa dea Domnul sa se mareasca lista noastra cu

CRISTINNA tin pumnii pentru laparo.Bravo ca ai avut curaj. Cred ca si eu mai devreme sau mai tarziu voi ajunge sa fac laparo.

DANUTZA bine te-ai intors. Imi pare rau pentru primul esec si da D-ne sa iasa bine de data asta. Cum e acasa? E bine , nu? Mie deja imi este din nou dor de casa. Te pupic si tin pumnii sa fie cu ochisori.

MEGBENG

Noapte buna fetelor!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

MOana,n-am mai facut pregnilul, dat fiindca ovulatia era in toi! De ce care e diferenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

schoricutzo Ma bucur nespus de mult pentru rezultatele tale la anticorpii antiRh. E oveste minunata! De acum n-ai voie sa fii decat fericita, ca sa se simta si super!!

simonette Felicitari pentru inseminare si...sa ne dai vestea buna peste doua saptamani!

la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Simonette nu te lua dupa mine, ti-am zis ca la mine e pasiune profunda inseminarea si-mi introduc nasucul in tot felul de statistici.... Am un creieras care vrea sa stie si sa simta tot...
In privinta corpului, nu am nici o restrictie, ma port ca in orice alta luna, dar in privinta neuronilor sap dupa perfectiune cu asiduuitate, caci deja ma pregatesc psihic pentru urmatoarele inseminari... Ai vazut ca eu imediat dupa eveniment o intrebam pe Moisica cum facem luna viitoare?!
Nu vreau sa visez prea mult, prefer ca rezultatul sa ma ia prin surprindere, de aceea imi ocup mintea cu tot felul de informatii si de trebsoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Shoricutza ce veste buna ne-ai dat. Ma bucu asa mult pentru tine si bb.

:Dana

Mergi la inceput

Azi, la ora 11.30 se insemineaza si Liana

Mergi la inceput

Shoricutza ce veste buna ne-ai dat. Ma bucu asa mult pentru tine si bb.

Simonette 40.000.000? BRAVOOOOOO.

Liana Tin pumnii si pentru tine, iubita. Sper sa faci inseminarea azi si apoi sa vi cu vestea cea buna.

Mai Fata mosului care se gandeste deja la urmatoarea inseminare, eu ma incapatanez sa ma gandesc deocamdata doar la prima inseminare si deja ti-am acordat titlu de "mamica".

Dragele mele eu observ cu incantare ca peste cateva postari ajung si eu la nr. 100 si o sa am propria rubrica de PM.

Mergi la inceput

Ma Danoooo e o problema de psihologie, adica ma fac ca nu s-a intamplat nimic special, ca sa nu pic din ceruri pe pamant, caci stiu cat doooooare.....
Dar acu' de ce zici ca nu-ti poti pune PM... Tre' doar sa-l activezi... E vreo regula cu 100 de mesaje????

Mergi la inceput

Se poate? Aoleo ce prostuta sunt. Spune-mi si mie cum se face, ca eu sunt prea micuta. Am chiulita de la lectia aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MADANA este adevarat ca sunt o scumpa si la propriu si la vedere. Oricum promit sa nu mai fie asa.
SIMONETTE sa dea Domnul sa fie bine cu inseminarea si la tine si la M OANA.
Fetelor, o intrebare. Maine facem 3 ani de la casatorie si sunt in pana de idei. Ce credeti ca ar trebui sa ii cumpar sotului meu cadou de aniversare? El mi-a spus ca o sa imi cumpere o tigaie ca tot ma plang eu ca cea de teflon nu mai e buna.
Acum tre sa fug dar promit solemn ca mai intru azi.
Va pe
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput