Pestisori, pestisori...(15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna pestisori!

Felis ma bucur tare mult pentru voi ca sunteti bine si ati venit acasica la voi! pupici dulci lui Mihaita si refacere rapida dupa operatie!

Eu luna aceasta am fost plecata din Bucuresti... ba la soacra ba la mama... bunica ne-a dat emotii mari de curand - am crezut ca o pierdem (nici acum nu e bine dar oricum si-a mai revenit!) - am venit de 2 zile acasa si sunt obosita de numa! m-am apucat sa fac curatenie in toata casa plus spalat rufe la greu plus mancare... plus teroristul meu!

De citit nu am citit decat in diagonala pe general nu am retinut prea multe! dar eu va pupic pe toate cu mult drag si va spun bine v-am regasit (sper ca toata lumea e bine sanatoasa!)

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestisori,

Naly bine ai revenit!! sa-ti revii repede din oboseala!dar de ce tre'sa faci caratenie in toata casa?ia-o si tu mai usor!!!mai menajeaza-te si tu ca nu au intrat zilele in sac.

fulguletz pai asa incurajezi tu viitoatele mamici?!!pai eu asa ti-am facut tie incurajeaza fetele si zi-le ca nu e chiar asa rau pe cum pare.
Pentru sforaiturile sotului iti recomand cu caldura dopurile de urechi, eu fara ele as fi zombi vesnic.

Merci de aprecieri, gaza mea cea mai gaza e lovita de o raceala ce a luat-o de la tati ei.Mi-e o mila de ea...sper sa-si revina repede.

fug ca s-a trezit terorista mica...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

ce cartzi ati mai citit fetelor? cine mai are timp de asa ceva?

In spital la Modena, daca tot nu puteam sa dorm am citit MAESTRUL, de John Grisham. E singura carte pe care am citit-o in ultimele 11 luni

DENISA

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
ce cartzi ati mai citit fetelor? cine mai are timp de asa ceva?

si vlajganu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Iti recomand "Inger si demon" de Dan Brown, acelasi autor care a scris "Da Vinci Cod", pe mine m-a acaparat cu totul, trebuie sa o gasesti si la voi.

nani bun la pestisori!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna pestisori,
Referitor la cartile citite in ultimul timp:
Eu am terminat de curand " De ce iubim femeile " de Mircea Cartarescu.
Acu am luat din bibleoteca ceva de Robert Turcescu " Dans de Bragadiru ", dar cred ca o voi incepe abia dupa ce dau examenul la daneza( adica saptamana viitoare)...ca nu ma pot concentra sa citesc carti in romana cand stiu ca am de citit in daneza pt examen.
In daneza am citit ceva simplut...gen povestile de dragoste din cartile de demult...dar e mai mult pt exercitiul pt limba...si pt a asimila mai mult vocabular.
Plec ..., dar poate mai revin astazi!
Va pupicesc pe toate!
Salisa 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bine ai revenit acasa Felis! Multa sanatate lui Mihaita si sa ii fie bine! Pupici !

In sfarsit a mai aparut si Fulquletz pe aici, mai bine mai tarziu decat niciodata!Bine ai reparut si sa nu mai dispari ! Sa iti traiasca flacaul , e un super scump ....Pupici multi baiatului frumos si nazdravan...

In rest nu prea am chef de scris, ca sunt cam suparata, am furat-o de la seful meu drag, fara sa fiu vinovata!
Numai bine tuturor !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna pestisori!
FELIX,bine ati venit acasa,ma bucur ca totul e ok cu Mihaita,ce bine, si multa sanatate in continuare!
EMILLY,,asa mai merge,da discutie...pai sa sti ca tocmai asta ziceam eu,ca AS vrea sa fac ceva in domenul asta,dar mai vedem ce va fi...mi-ar place chestia asta,dar stiu ca ia timp...aici costa cursul acesta in jur de 1,500$ daca esti rezident/cetatean,daca nu ai acte in jur de 10.000$,iti dai seama ca din cauza asta nu am facut nimic inainte...acum stiu ca va dura cu limba cam un an,deci...mai e pana voi lucra in domeniu...ceea ce ma bucura e ca aici nu trebuie sa vorbesti perfect engleza,sunt foarte multe nationalitati si accentul e diferit,toata lumea e binevoitoare,important e sa vorbesti cat de cat bine,sa iei acel test care-l dai dupa ce termini scoala...asa ca mai vedem cum va fi.
Cat despre gradinita lui Robert,da,intradevar aici se plateste,si numai dupa 2 ani pot sa-l dau,sau sa ii i-au bona,ceea ce nu ma prea incanta,dar si asta mai vedem...nu stiu exact cat este dar nu foarte mult,oricum depinde de gradi,de zona in care este si alte chestii.

Fetelor,pe 30 octomb am avut 6 ani de la casatorie...am serbat singuri,fiecare,...dar Cosmin mi-a facut o surpriza,am primit un buchet mare de flori si o felicitare...m-a impresionat profund,am plans ca nu ma asteptam de la mii de km distanta sa primesc asa ceva...vroiam sa va citez si voua ce scrie pe felicitare,sunt niste versuri minunate "PENTRU SOTIA MEA!
TU ESTI ROSTUL VIETII MELE...CE OM MINUNAT,CE FEMEIE SUPERBA,
CE SOTIE IUBITOARE!
GINGASIA SI ATENTIA TA IMI REAMINTESC ZILNIC
CAT DE NOROCOS SUNT CA TU ESTI DRAGOSTEA MEA.
TU ESTI,SI VEI FI MEREU,IUBIREA VIETII MELE."

Sper sa va placa,mie mi-au placut enorm...va doresc la toate sa fiti fericite cum sunt eu!

SALISA si DENISA, si sanatate,sa duceti sarcina la sfarsit cu bine,si sa aveti copilasi sanatosi si frumosi!
Eu cred ca SALISA,va avea fetita!

ELIANA, pt voi...Robert e bine,i-au trecut raceala si ochisorii,speram sa nu mai avem parte de alte "minuni"de genul asta.

DANIELA, si sper ca esti mai bine azi.

NATY,bine ai revenit, lui Sebi...ce mai face puiutul nazdravan?

Gata fetelor va pup,sanatate si pe maine,!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Mirela! Sa fiti fericiti impreuna si sa ramaneti vesnic indragostiti! Excelenta surpriza, frumoasa dedicatie ! Tare ma bucur ca Robert e bine. din partea noastra.

Emilly mami ce scumpete de fetita cu ochi superbi ai. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii. Pacat ca e mai mare ca baiatul meu...hi..hi..hi . Multa sanatate gazei.

Felis, te salut virtual si ii urez multa sanatate lui Mihaita.

fulguletz am vazut si pozele cu nazdravanul de David...frumusel baiet are mama. Cat despre carti citite am una inceputa pana sa nasc de care nu m-am mai atins.

salisa multa sanatate si pune-l pe tati la treaba sa-ti faca masaj sa mai treaca un pic durerea de spate.

Dany imi pare rau de intamplarea cu sefu'.

Noi am lipsit motivat. Ieri am fost cu Arthur la vaccin. De cum am inceput sa-l pregatesc parca a avut o premonitie, a inceput sa planga si numai de gatul meu se tinea. Bineinteles ca a tinut-o tot asa si cat timp a fost examinat si vaccinat. Ieri a fost un pic marait si a facut un pic de temparatura noaptea, dar sper sa trecem cu bine si de asta.

Va pupic.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

quote:
Intreb pt ca David are dermatita atopica si a facut tratament cu cortizon, elidel..etc..

Acelasi diagnostic l-a pus si pt noi cel de-al doilea medic dermatolog si ne-a prescris ADVANTAN (7-10 zile aplicat o data pe zi) si ELIDEL (3 luni aplicat de 2 ori pe zi). Cu Advantan i-am dat 3 zile pt ca mi s-a parut ca mai rau ii face(se inroseau mai tare bubitele). Cu Elidel ii dau o data pe zi pt ca am citit in prospect ca nu tb folosit la copii mai mici de 2 ani. Se pare ca Elidel-ul are ceva efecte, dar nu spectaculoase. La David cum se manifesta dermatita?

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

-Pt.MIRELA MULTI ANI FERICITI !
SA AJUNGE-TI LA NUNTA DE DIAMANT! ca aici

Foarte frumoasa surpriza, si cuvintele deosebite, sincer m-i s-a zburlit pielea , cand am citit !Sa va iubiti mereu si sa dea Domnul sa ajungi cat mai curand akolo la el.Pupici pt nazdravanul Robert!

NICI AZI NU SUNT MAI BINE CA IMI DAU SEAMA CAT DE INFRATA SI PARSIVA ESTE LUMEA DIN JUR ..eXCAT CA IN ACEL PROVERB "PE CINE NU LASI SA MOARA NU TE LASA SA TRAIESTI " dar exista un D-zeu sus care ii vede si chiar si patrata roata tot se intoarce in viata ....scuze ca nu va scriu prea multe dar nu am starea necesara si cine stie ce mai postez , mai supar pe unii sau altii..

Va doresc la toti numai bine si sa va fie cald!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput