Copilasi de Mai - Iunie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare fetele!

Noi nu avem prea multe lucruri noi de spus in afara de faptul ca am impresia ca iar da o maselutza... S-a lasat cu iritatzie la funduletz si nu mancase nimic care sa provoace acest lucru.... V-am mai scris un mesaj ieri, da' a binevoit sa se blocheze

Irina, bine ai revenit! Ma bucur ca te simtzi bine cu sarcina si ca lui Danutz (de cate ori pronuntz acest nume ma gandesc cu drag la atmosfera descrisa in "La Medeleni"...eh!) i-a priit aici. la toata lumea!
Cristina, ai fost tare inspirata cu postarea articolului. O sa retzin ceea ce trebuie pentru crestera imunitatzii. Trebuie sa iau si eu masuri cat de curand.
Alina, multzi Alexandrei si sa scapatzi cat de curand de neplacerile astea!
Laureta, Inisa e o dulcica foc Si e asa de visatoare si finutza, ca o adevarata domnisoara. Doamne ce au mai crescut, sa fie cu totzii sanatosi si noi pe langa ei!
Grate, asta e! Nu te mai necaji si nu-tzi mai reprosa... Nu aveai de unde sa stii... Noi trebuie sa invatzam din experientza ta. Pupici muuultzi lui Patrick!

Va las ca trebuie sa isi faca tema Vlad si Clarei ii e cam somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetele multumesc de aprecieri.
Eu de abia acum ma asez sa pap ceva dimineatza+pranz.Am terminat pentru ziua de azi papa lui Inisa .Parca e o batalie castigata cand termin sa i dau papa.

Monet burtica mai ai un piiic de tot.Esti o mama curajoasa si puternica

Irinusha sa il poarte cu placere Cris masinutza.Iar tu mamico sa ne menajezi si cu raceala si cu spatele ca ai cupil de crescut

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankgratiela spune:

Buna seara tuturorsi ma bucur ca incep sa se simta mai bine si puiutii si mamicile.
Si noi am trecut de raceala si am trcut pe imunizare cu ribomunyl.
Dar la fel ca si la puiul ALINEI si noi avem o iritatie tare urata careia nu reusesc cu nimic sa ii vin de hac. Am incercat pe rand apoi in paralel:ceai de pelin,galbenele,musetel si unguiente de galbenele, catina, cutaden, nidoflor, ceva cu miros de peste si o alifie dupa reteta doctorului dar nimic,nimic parca din ce in ce mai rau.

Voi cum rezolvati iritatiile astea? Chiar sunt disperata. Il tin pe Teo si cu cucu gol , dar parca imi e frica sa nu raceasca.

Sa nu uit sa ma laud , avem si noi(dupa sateptari indelungate) 8 dintisori, doi au iesit in ultima saptamana.

Multa sanatate si sa auzim numai vesti bune

Anca si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna seara fete dragi!

Iaca si eu pe aici. Of fetelor ma plang si la voi ca-s terminata... Vladut e tare marait si ma solicita non stop, tat s-a intors la lucru si eu simt ca nu mai fac fata... Si de cand cu sarcina mi-am pierdut parca si bruma de rabdare ce-o aveam... Sunt obosita si vreau sa stau! Si sunt o mama ingrozitoate, cum dau de greu cum ma plang, nu-mi merit minunile mici... Iaca, m-am descarcat si eu un pic la voi.

Irinel, inca o data bine ai revenit! Ei las ca ne punem noi pe slabit impreuna mai peste vreu an si ceva, stai pe pace... Saracutul Danut, cred ca i-a fost greu cu alt fus orar si alte locuri... Uf, pai si Vladut a plans in avion mai ales la intoarcere si am zburat doar 3 ore, nu stiu ce ma faceam in locul tau!
De Oscillococin nu vreau sa zic nimic, ptr. ca adevarul este ca habar n-am daca e bun sau nu, din ce zic fetele se pare ca ar fi bun, desi eu sunt Toma necredinciosul in medicina, fara studii serioase nu cred toate gogosile ce le vand firmele de medicamente. Sper ca nu am suparat pe nimeni .

Laureta fug sa ma uit la poze!

Anka, la noi nu au mers cremele, nici macar cea de galbenele, probabil pielea lui Vladut e mai speciala, merge insa foarte bine cu pudra, in cazul nostru cea de la Nivea. Merita sa incerci.

Irinusha, pupici sa te faci bine!

Mona
, mai un pic vine 30 si nasti!

Grate, draga de tine, ce bine ca mai treci pe aici! Multumesc de urari, esti extraordinara! Imi pare rau ca nu ai reuut sa-i pedepsesti pe ticalosii cu gradinita! Ce mai face Patrik, tot asa voinic? Ceva poze noi nu ne arati?

Alina, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (9+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!
Fetele, am o burta cat un elefant, a fost ziua socrului meu si am mancaaaaat ca sparta! Face soacra-mea un tort, da' ma abtin, sa nu pofteasca burticile noastre dragi.

Irinel, bine ai revenit, ma bucur ca ati ajuns acasa fara peripetii si ca Danut nu te-a obosit peste masura Ti-am trimis un mail luuung si dupa 2 zile am primit mesaj de eroare. Probabil ca zapacita de mine a scris adresa gresit! De parca era mare lucru! Promit sa revin cat de curand si sa casc bine ochii cand scriu.
Sa nu mai induci fetele in eroare spunandu-le ca as fi slaba! Dragelor, par slaba, da' am niste sunculite, de mai mare dragul! Sotul meu e f multumit, ca inainte de sarcina eram cam scandurica si se intepa in oase . Acu' el e ff incantat, da' eu nu!

Laureta, pup de 10000...000 pe Inisa cea carliontata si cu ochii... nu mai stiu cum sa-i alint...ca am epuizat epitetele. Ii pup si atat.

Grate, bine ai revenit! Inceraca sa uiti episodul neplacut de la gradinita, stiu ca e greu, da' daca tot nu poti rezolva nimic, nu te mai amari inutil. Ai cam ramas datoare la capitolul pozici, ce zici? (fac si versuri)

Irinusha, sa stapaneasca Cris masinuta sanatos! Iar vecinii sa-si bage degetele in urechi si sa injure in gand!

Diana, nu te mai invinovati, eu am stari de-astea si nu-s cu burtica Si nu te sfii sa te plangi aici cand simti nevoia, toate o facem, mai devreme sau mai tarziu si ce bine e dupa!!! Curaj, tu esti o mamica puternica, trec momentele astea repede!

Monet, curaj, inca putin! Te imbratisam tare-tare, sa-ti transmitem energia noastra pt ultima suta de metri (sau ultimii metri?!)

Fetelor, in sfarsit am cumparat laterala pt pat, asa ca am exilat frumusetea rara la margine si tare bine am mai dormit la tati in brate! Buna investitie! Si pt el, ca doarme descoperit, asa cum ii place si pt noi ca dormim acoperiti si nu ne mai invineteste cu piciorusele lui neastamparate. Parca incepe sa ma lase durerea de spate capatata in cele 10 zile de chin cu inamicul intre noi!

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Iata ca m-am luat cu gandurile negre si am uitat sa va zic ce era important si frumos!

Am fost la eco ieri, bebe meu e sanatos, da de zor din manute si picioruse, inimioara lui dulce bate cum trebuie, ce mai, sa te topesti de drag nu alta!

Si cu Vladut sa ma laud un pic, ii tot mai dezghetat pe zi ce trece face mai multe lucruri dragalase (da pusi, da din umeri si spune nu-i!, face cucu bau, pune mana pe cheia de la masina si zice tic ca asa se aude cand deschizi masina...). Vorbeste tot mai mult si repeta cu placere, acum cand mergem in parc si asteapta sa-i vina pritenii tot striga numele lor, asa cum poate si ma topesc de drag...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (10+)
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Laureta, Inisa ta e o minune carliontata si ochioasa fac! (ca si mami as spune eu).

Bertha, m-ai facut curioasa cu laterala pentru pat, cum se prinde? Poti pune o poza, pleeeeease!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (10+)
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna seara fetelor. Am interdictie de la sot sa mai intru pe net de acasa pt ca avem un virus care face tare urat si el nu are timp sa-l doftoresca.

Diana dr. noastra are si licenta in homeopatie si tratamentul asta i l-a dat si surorii mele in fiecare an pentru copii. Si a functionat destul de bine. Oricum de capul meu nu i-am data Biancai nimic. Si nu ma supar pentru ce ai zis cu Toma. [pu] lui Vladut vorbaretul si sanburelului agitat si sanatos.

Irinusha Sa stapanesca sanatos Crisu mic masinuta si la cat mai multe curse pe covor.

Bertha Ne luam de mana gu greutatea ca si eu eram numai oase cand m-a luat sotul si zicea ca se inteapa in mine. fumusetea rara exilata la marginea patului.

Anka crema cu miros de peste se numeste Neopreol. Eu am scapat de o astfel de iritatie cu Panderm.

Sa va spun isprava de aseara a Biancai. Ne-am pus la masa si a inceput sa manace singura iar dupa cateva lingurite s-a intros spre geam si il striga pe Mihai sa vina sa-i dea sa manace. Zicea " Ai, Miai" si facea semne din mana sa vina la ea. Iar dimineata in carut zicea "Io, Bia" si arata cu degetul spre ea.
Va las ca merge greu afurisitul asta de calculator.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Diana,sa fiti sanatosi!Ma bucur ca samburelul este bine;data viitoare vei afla ce sex are?
Bertha,felicitari pt. achizitie!Pana la urma ai gasit?
Anka,eu am avut o singura data probleme cu pielea lui Sebastian;facuse diaree si,desi il schimbam mult foarte des (ca atunci cand era mic...) tot s-a iritat.Eu i-am dat cu Bephantene si am incercat sa-l las cat mai mult fara scutec.Cred ca "baile de aer" sunt foarte bune
Laureta,deja ti-am spus de n-ori cat imi plac ochisorii Inisei!!sunt superbi!
Irinusha,nu este nici o problema;stai linistita,se intampla.Noroc cu AtomicTV (post de muzica) care il difuzeaza zilnic!Poate daca il l-as pune mai des s-ar plictisi!pot sa-l caut si pe net,dar cred ca nu mai are rost.Ce mai face Cris?
Madisor,felicitari pt. maseluta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nicoleta,felicitari pt. vorbareata!
Sebastian nu vorbeste in propozitii (decat pe limba lui),dar sunt foarte uimita ca poate imita aproape orice cuvant (imediat dupa ce il spui tu), si il pronunta foarte clar (cu exceptia lui "r");cum il pronuntam noi,aproape la fel il pronunta si el (uneori si ca intonatie).Este o maimutica mica!

De vreo 2 zile suntr foarte apatica,in ultimele 2 luni am luat vreeo 3-4 kg (!!!),stiu ca am avut diverse petreceri si aniversari,concediu,am sarit calul la dulciuri si am mancat naapoda, dar totusi...Am o stare proasta!

O alta problema:in ultimul timp Sebastian se trezeste aproape in fiecare noapte urland (de abia reusim sa-l linistim)!!!nu mai adoarme 1-3 ore si vrea plimbat prin casa!Inainte, il auzeam maraind si foindu-se, ma duceam la el, ii dadeam apa sau suzeta si se culca la loc.
Ce fi avand?Nu pare ca i-ar mai iesi vreun dintisor...si inca ceva:chestia asta se intampla aproape pe la aceeasi ora (in jur de 4:00-4:15)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput