Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, ce face Andrei? E mai bine?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta,multumesc pentru grija...Andrei este mult mai bine, multumesc lui Dumnezeu...a mai avut si astazi un scaun mai moale dar se vede ca se imbunatateste starea lui intestinala...de la farmacie mi-au dat Baby Biotics (un praf care se pune in lapte) care se pare ca l-a ajutat in recuperarea rapida...acum singura problema ramane faptul ca mananca foarte putin...in seara asta spre ex. a mancat doar 80 ml de lapte cu cereale, interesant este ca nu se trezeste pana la 7-8 dimineata, asta inseamna ca s-a saturat, nu!?! in schimb cred ca ne dau si noua dintisorii fiindca isi tot roade cu gingiile varful degetelor, asta pe langa salivarea excesiva care m-a innebunit fiindca este in permanenta fleasca la gat...mai nou a inceput sa bata toba peste tot...bate cu palmele in tot ce prinde: pereti, mese, fata lui mami, etc. si cred ca incearca sa faca "pa" asa cum ii arat eu...poate apucam sa facem o iesire in parc intr-un week-end pana incepe vremea rea.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

tomasa, inca o idee a mea: daca inca mai doarme cu voi in camera incearca sa-l muti in cealalta camera (imi amintesc ca spuneai ca nu are camera lui dar aveti 2 camere). sau lasa-l pe el in dormitor si mutati-va voi in sufragerie. poti incerca, eu am auzit totusi si cazuri rezolvate asa odata mutat bebelul singurel. stiu ca nu e usor, dar cu timpul va veti invata si el singur si voi la fel. O sa va fie CLAR mai bine, vei vedea!

BAfta si numai bine!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Amaya, ma bucur ca Andrei se simte mai bine.
Lasa-l sa isi revina cu mancarea, va cere el cand ii este foame.
Vezi ca si dintii sunt motiv pentru care ei refuza mancarea.
Asa am patit cu Rayan.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Buna mamaci si BBei
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns sa ma mai linistesc si eu, daca a mai trecut cineva prin asta, cat dureaza orice inf imi este utila.
saptamana trecuta i s-a facut decalotare BB lui meu care are 9 si 1/2 luni, la primul control a fost bine, dupa care mi-a zis sa ii fac si eu masaj la baie si sa dau cu galbenele.Pana sambata seara nimic nou, naptea a facut 37.8 iar a doua zi a inceput sa se umfle putica si sa planga la pipi, rau de tot. La doctor a zis ca e un edem si ne-a dat biseptol si nurofen.
A mai fost cineva in sit asta?? Va rog sa ma ajutati
a multumesc
Mirela si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Oprietena, incearca cu rivanol, pune mult pe o compresa pe pe putzulica si apoi incheie pampersu'.Bafta si sanatate multa!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Mirela, se pare ca la noi in grup mamicile nu prea s-au confruntat cu aceasta problema. Eu zic sa nu neglijezi daca inflamatia persista dupa 2 zile si nu s-a diminuat. Mergi eventual la alt medic. O a doua opinie conteaza. Incearca sa postezi la Parintii intreaba... Pupici lui bebe sa se faca bine.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Salutare fetelor,

N-am mai intrat de mult pe-aici, asa ca raportam: Ruxi e bine-sanatoasa, are doar 1 dintisor jos si 3 sus (o fi normal?), merge in picioare tinuta de manute, NU singura.

Imi pare rau ca unele dintre voi aveti probleme in casnicie, va doresc sa treceti cu bine peste ele. Poate va ajuta www.grifnas.home.ro/Html-arh/CarCas.html" target="_blank">asta. Mie mi s-a parut interesant...

Mirela, probabil s-a infectat acolo, altfel nu-mi explic de ce ti-a prescris antibiotic. Sanatate!

Tomasa, nu vreau sa plictisesc. Mai rarutz, ca-i mai dragutz!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Am fost azi la " citit " rezultatul IDR si era pozitiv, in sensul ca in loc de 9 mm erau 11, asa ca am facut radiografie, care a iesit buna( dar s-a lovit la cap din cauza mea).
Nu se mai pune problema revaccinarii cu BCG.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

va multumesc fetelor.
Cele care au baietei, voi le-ati facut decalotare?
Imi pare rau ca intru asa rar dar nu mi-a mers calc de acasa, poate de acum in colo voi veni si eu mai des la intalnirea virtuala.
De altfel suntem bine. LA 9 luni avea 10 kg si 73 cm, probleme de sanatate nu prea am avut. e un mancacios, un curios si un catarator, pe ce pune mana... e de jale. Se ridica si merge pe patut, uneori aplauda stand in picioare si rade toata ziua.
Pupici si sanatate voua si BBilor

Mergi la inceput