Barbati Capricorni - cum s-au decis sa se insoare?
Raspunsuri - Pagina 5

pitzi spune:
Buna pretendentelor la sot capricorn
Eu sun capricorn, sot de peste 10 ani.
Pot sa va spun ca am fost cerut in casatorie dupa aprox. trei ani, dar ni-mi pare rau ca am "cedat" asa de repede.
Antentie: capricornul vrea intotdeauna sa fie sigur ca nu deranjeaza, vrea intotdeauna sa fie sigur ca este iubit cu adevarat, ca totul va fi bine, vrea certitudini, sau cel putin asa sunt eu.
Dar am avut noroc, EA ma intelege fiind tot capricorn....
Dar eu cred ca de fapt nu zodia conteaza, (a mai spus-o cineva sa ma ierte pentru "plagiat") ci educatia.

cocolino spune:
eu sunt o capricoarna,proaspata mamica(singura) tot de capricoarna...
Singurul defect major al capricornilor va spun eu care este : sunt mult prea increzatori in cei din jur..ptr ca ei judeca dupa sine..Si n-ai sa vezi un capricorn inseland pe cineva...
Eu cred in zodii,mai ales dupa ce am sfidat zodiile si am facut ce-a mai mare greseala a vietii mele:m-am maritat cu un geaman si acum dupa aproape 5 ani divortam ,fiind scarbita de oamenii ca el si nu vreau sa jignesc pe nimeni din aceasta zodie.Vreau doar sa spun ca capricornii fac de obicei rar greseli mari,dar cand le fac...patesc ca mine...
Coca si dragalasa Teodora (10 luni) http://community.webshots.com/user/cocolino131 si http://pg.photos.yahoo.com/ph/anutabulinuta_99/album?.dir=264f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Pandora spune:
Hmmm..eu iubesc capricornii...mai bine zis unul singur.M-a cerut in casatorie cam la 1 luna dupa ce ne-am cunoscut; nu ne-am casatorit atunci ca eram cam tinerei,ne-am casatorit dupa 2 ani,suntem acum casatoriti de 3 si am tot ce-si poate dori o femeie de la un barbat:pasiune, prietenie,ajutor etc

ellaalba spune:
Fetele?
Dar voi - cele care va intelegeti foarte bine cu barbati capricorni sunteti semne de pamant, right?

Stepha spune:
ellaalba, eu tot capricorn: femeie incapatanata,rea de gura (ca eu nu m-as insura cu mine).
pitzi mai spune-ne de tine, ca sa avem impresii din "interior"
Dupa cum observ eu, barbatii capricorni isi dau seama repede daca ea este aleasa si o cere repede in casatorie, ca sa n-o piarda. Dar oare ei or fi la fel de multumiti de noi ca noi de ei?

creatza spune:
da, asa e, si eu sunt semn de pamant - Fecioara. Foarte des suntem pe aceeasi lungime de unda. Nu stiu daca neaparat datorita faptului ca suntem amandoi semne de pamant, sau suntem compatibili pur si simplu

espiritu spune:
si eu sunt capricorn si ea e capricorn.decizia de a ne casatori a venit asa ca un click cred ca amandoi am vrut asta dar nici unul nu facea pasul.apoi asa la o discutie (vroiam sa plecam pe vas)eu am zis sa le spunem parintilor ca vrem sa plecam ca sa facem bani de casatorie.apoi replica ei a venit "tu ai vrea sa ne casatorim?" iar eu am zis da,ea a zis da si cam asta a fost.dar de casatorit ne-am casatorit abia dupa un an si ceva din motive financiare.iar cununia religioasa nu am facut-o inca.
espiritu

ellaalba spune:
quote:
Originally posted by espiritu
si eu sunt capricorn si ea e capricorn.decizia de a ne casatori a venit asa ca un click cred ca amandoi am vrut asta dar nici unul nu facea pasul.apoi asa la o discutie (vroiam sa plecam pe vas)eu am zis sa le spunem parintilor ca vrem sa plecam ca sa facem bani de casatorie.apoi replica ei a venit "tu ai vrea sa ne casatorim?" iar eu am zis da,ea a zis da si cam asta a fost.dar de casatorit ne-am casatorit abia dupa un an si ceva din motive financiare.iar cununia religioasa nu am facut-o inca.
espiritu
Iaca daca poci sa crezi al meu capricorn cum vrea: intai religioasa si dupa civila. El are in cap ca daca te cununi civil te desparti!!!

tibica spune:
Mei, si o am fost prietena cu un Capricorn, care cred ca m-ar fi luat de nevasta. Prea umblase din floare in floare si-si dorea familie ca imbatranea omu.Era cu 9 ani mai mare ca mine. Baiat bun in multe privinte. Numai ca n-am putut suporta faptul ca-l apuca cateodata mutenia (imi mai spunea ca trebuie sa ma invat cu asta), era un pic ipohondru si isi baga nasul in toate cele ale casei cu tot cu comentariile de rigoare. Astea n-a putut sa le suporte varsatoarea din mine, care s-a maritat cu o balanta(combinatie perfecta zic astrele) Ironia sortii: am a dat peste o soacra capricorn
, incompatibila cu aerienii si bagacioasa foc.

Stepha spune:
ellaalba,nu poti face cununia religioasa inante de cea civila fiindca la cea religioasa iti cere certificatul de casatorie, daca vrea totusi asa prietenul tau, se poate face ceva ce ar corespunde unei logonde, care e o slujba, am inteles, ca cea religioasa doar iesi logodin nu casatorit de acolo.
espiritu, te sfatuiesc sa faceti cununia religoasa cat mai repede ca si noi am facut ca voi si rau mi-a parut fiindca la cununia religioasa nu am mai simtit fiorul evenimentului, ca de eram deja casatoriti.