Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Iubika multzumesc ca ai pus poze cu el,deseara mai bag un ochi pe aici si sa vezi ce visuriiiiiiiiii o sa am.
Dar sa-l vezi pe teren si cu pantaloni scurtzii si transpirat, acolo sint eu buna de arbitru,vai doamne ce cartonase ar primi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Wow, cati barbati mumosi s-au adunat!
Vin si eu cu unul- spaniol focos-www.aimaroom.com/morientes/downloads/wallpapers/moro18_1024_768.jpg" target="_blank">fotbalist frumos. si n-am gasit o poza cu el pravalit pe-un pat si acoperit cu un prosopel, ca-i facea concurenta serioasa brazilianului, da' ne dezvaluie totusi www.southcn.com/sports/star3/morientes/pic1/200405240906_658360.jpg" target="_blank">un biceps.

Iubika, ma bucur ca mi l-ai reamintit pe Marius Bodochi, si eu il consider un barbat-bine, am vazut si niste piese de teatru cu el, la Cluj, iar o data ne-am intalnit pe strada, m-a privit si m-a salutat cu timbrul acela special al lui in glas, iar eu m-am blocat ca muta-n targ si m-am uitat primprejur sa vad pe cine saluta. nu sunt eu predispusa la aventuri, ca poate acum povesteam mai multe...

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Teodora, vad ca ne potrivinm la gusturi.... Si eu il gasesc pe Morientes super dulce D`aia si tineam cu Real Madrid

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Si ca tot discutam despre fotbalisti, vi`l prezint pe Nakata, care pentru mine este www.geocities.com/nakataville/hide1.jpg" target="_blank">cel mai frumos fotbalist.

Am un fost prieten care seamana leit cu el! Mmmm

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

www.petergallagher.org/photo/misc/images/peter2.jpg" target="_blank">Peter Gallagher este absolut superb

Si iubi meu seamana mult cu el (pentru conformitate, vezi foto din profilul meu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

doamnelor,am onoarea de a va prezenta...the one and only:
www.posterdreams.com/se/produkt.asp?id=PR18220" target="_blank">Jim Morrison
P.S.-lena ,dedicatie pentru tine!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

marea mea iubire din tinerete...domnulwww.lorenzo-lamas.com/" target="_blank">Lorenzo

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Nu numai ca arata angelic,dar are si o voce minunata si peste toate acestea este si spaniol - www.alejandrosanz.com/" target="_blank">Alejandro Sanz

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

iubika, teodora, merci! Ma sistaas!!!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mie imi plac billy zane si armand assante.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput