Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 6
TORIA spune:
Iubika multzumesc ca ai pus poze cu el,deseara mai bag un ochi pe aici si sa vezi ce visuriiiiiiiiii o sa am.
Dar sa-l vezi pe teren si cu pantaloni scurtzii si transpirat, acolo sint eu buna de arbitru,vai doamne ce cartonase ar primi.
Teodora D. spune:
Wow, cati barbati mumosi s-au adunat!
Vin si eu cu unul- spaniol focos-www.aimaroom.com/morientes/downloads/wallpapers/moro18_1024_768.jpg" target="_blank">fotbalist frumos. si n-am gasit o poza cu el pravalit pe-un pat si acoperit cu un prosopel, ca-i facea concurenta serioasa brazilianului, da' ne dezvaluie totusi www.southcn.com/sports/star3/morientes/pic1/200405240906_658360.jpg" target="_blank">un biceps.
Iubika, ma bucur ca mi l-ai reamintit pe Marius Bodochi, si eu il consider un barbat-bine, am vazut si niste piese de teatru cu el, la Cluj, iar o data ne-am intalnit pe strada, m-a privit si m-a salutat cu timbrul acela special al lui in glas, iar eu m-am blocat ca muta-n targ si m-am uitat primprejur sa vad pe cine saluta. nu sunt eu predispusa la aventuri, ca poate acum povesteam mai multe...
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Iubika spune:
Teodora, vad ca ne potrivinm la gusturi.... Si eu il gasesc pe Morientes super dulce D`aia si tineam cu Real Madrid
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Iubika spune:
Si ca tot discutam despre fotbalisti, vi`l prezint pe Nakata, care pentru mine este www.geocities.com/nakataville/hide1.jpg" target="_blank">cel mai frumos fotbalist.
Am un fost prieten care seamana leit cu el! Mmmm
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Iubika spune:
www.petergallagher.org/photo/misc/images/peter2.jpg" target="_blank">Peter Gallagher este absolut superb
Si iubi meu seamana mult cu el (pentru conformitate, vezi foto din profilul meu )
Rayuela spune:
doamnelor,am onoarea de a va prezenta...the one and only:
www.posterdreams.com/se/produkt.asp?id=PR18220" target="_blank">Jim Morrison
P.S.-lena ,dedicatie pentru tine!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
ANDREEABANICA spune:
marea mea iubire din tinerete...domnulwww.lorenzo-lamas.com/" target="_blank">Lorenzo
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ANDREEABANICA spune:
Nu numai ca arata angelic,dar are si o voce minunata si peste toate acestea este si spaniol - www.alejandrosanz.com/" target="_blank">Alejandro Sanz
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
denizel spune:
iubika, teodora, merci! Ma sistaas!!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.