Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

2 asiatici sexy (deh, nu te pui cu chemarea orginilor ): www.filmint.nu/bilder/netonly/artikelbilder/filmint2/marchetti-russelwong.jpg" target="_blank">Russel Wong si www.portlandstreet.com/CHOW%20YUN%20FAT%20800x600.jpg" target="_blank">Chow Yun Fat

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Daca vreti wallpapers cu baieti frumosi, va arat cateva exemple de poze ce pot fi gasite pe acest site: Ben Affleck, David Boreanaz, o bucatzica de ciocolata, frumosul Jude Law, Keanu cu motor, si Yam Yam Orlando Bloom

Pentru mult mai multe rezultate, consultati galeria

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Cine a pus topicul asta, fetelor? Nu ma mai pot opri....

Dati si voi o cautare de inagini pe Google pentru Victor Webster. Sa`mi ziceti daca va place ce gasiti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mia.

Azi ma uit si va zic cum il cheama pe brazilian...Si mie imi place de mor,joaca in "Secrete de familie"(telenovela braziliana)in rolul lui Eduardo.Si mie mi se pare fara cusur.

Aaaaaa! El era! Reynaldo Giannechini!!!
N`am facut legatura!.... Ma pusese mai demult o colega sa ii caut poze cu el si aveam o tona... dar... s`au dus cand mi`a formatat prietenul "din greseala" D`ul...
Dati click pe nume sa vedeti ce poze am mai gasit cu el

PS Teodora D., declar oficial ca`s dependenta de topicul asta al tau! Nici nu ti`ai dat seama, nu?

Mergi la inceput

Un fotbalist: Vitor Baia. Si aici.
Ay, mamacita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bre, atzi reushit sa ma trezitzi de tot, mai ales brazilianu e mmmm

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

n-am apucat sa vad ce atzi postat,ca merge greu netu'insa va arat ce gusturi am eu,ce zicetzi de domnii,ca eu sunt topita...

Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita,pentru ca atunci cand o vei cunoaste ,in sfarsit sa fii recunoscator!

ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Moamaaaaaaaaa dar bine mai arata totii,nu ar strica sa-i pun pe totii intr-o herghelie si sa le dam drumul cand vrem noi .
Eu sint cu Luis Figo,moamaaaaaaaaaa la asta mult ar fi de lucru.
Care va pricepeti mai bine puneti si pentru mine poze cu el ca e bun rau de tot.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by TORIA

Moamaaaaaaaaa dar bine mai arata totii,nu ar strica sa-i pun pe totii intr-o herghelie si sa le dam drumul cand vrem noi .
Eu sint cu Luis Figo,moamaaaaaaaaaa la asta mult ar fi de lucru.
Care va pricepeti mai bine puneti si pentru mine poze cu el ca e bun rau de tot.

Super bucata si Luis Figo
Uite www.fanaticland.com/deporte/luis_figo/imagenes/figo2index.jpg" target="_blank">aici si www.danwei.org/images/figo0604m.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buni de pus sa caute punctul G,toti,dar tre sa mai adaug si eu unu care-mi da fiori pe sira spinarii...The Rock...si tot el...daca mai vreti

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput