Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 26
angelina spune:
Victoria,
www.dolph-ultimate.com/" target="_blank">uite-l aici
si-aici
'ca-l-ar mama pe el de rebel.....![]()
![]()
...te rog sa fii blanda cu el, ca-i firav ca un ghiocel...![]()
![]()
alayna spune:
Fetele si aici se vorbeste de Dolph...v-am prins
Angelina
,fie vorba intre noi...de unde stii tu ca-i firav ca un ghiocel....mi-a scapat mie ceva?Parca n-ai acceptat invitatia la pizza![]()
Io n-am o papusa masculina preferata.Daca imi vine -n minte vreo unul si vad ca ma iau caldurile si mi se zbate inima,revin sa va zic numele lui.
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
angelina spune:
Bineinteles ca se vorbeste de Dolph, Alayna....esti chiar culmea... ![]()
!!
De cine altcineva sa se vorbeasca?!? El, febletea intruchipata
, nu-l vezi ce privire ametitoare iti da in toate ipostazele?
Pai cum sa nu fie gingas ca un ghoicel?
Ti-e clar ca e firav
si plapand
...ti-am mai explicat...ce naiba
, expresiile alea ale fetii din poze

![]()

sunt doar de suprafata
.
Aia cu pizza e alta poveste...daca acceptam, ii dadeam din nou sperante si nu vreau sa-i fac una ca asta, ar fi prea mult pentru el, l-ar pune la pamant!
Uite aici fata loiala si devotata, Victoria 
, ei nu-i place sa se joace cu sentimentele unui barbat, asa ca de-aia i l-am lasat ei, eu nu il merit
!
Cat despre mobila....mi-a promis ca oricand voi avea nevoie, pot sa apelez la el
.
Acum pe bune....chiar nu ai pe nimeni la sufletel?
Ia trage un ochisor aici 

...sau aici...daca nici strungareata lui dulce nu te-a convins....inseamna ca esti pierduta![]()
alayna spune:
quote:
Originally posted by angelina
lcool].
Acum pe bune....chiar nu ai pe nimeni la sufletel?
Ia trage un ochisor aici
...sau aici...daca nici strungareata lui dulce nu te-a convins....inseamna ca esti pierduta
Daaa,ai nimerit,frumos baiat,chiar recent am vaut un film cu el, io zic ca e mai fain decat Dolph

hai ca ma duc si eu sa caut berbati frumosi pe google
Nu mai tine treaba,sa fiu si eu in pas cu voiO poza special pentru tine
www.pathguy.com/dolph-mg.jpg" target="_blank">aici
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
angelina spune:

esti totala...m-am tavalit de ras cu poza aia de balerin!!!
Trebuie sa o vada si Victoria neaparat!
alayna spune:

Si eu m-am tavalit de ras cu poza aia de balerin
Am dat un search pe net si am dat de............
d-nul
Sanz
www.tussentidos.com.mx/fm/imagenes/varias/alejandro%20sanz2.jpg" target="_blank">aici 
aici

Victoria spune:
quote:
Originally posted by angelina
Victoria,
www.dolph-ultimate.com/" target="_blank">uite-l aici
si-aici
'ca-l-ar mama pe el de rebel.....
...te rog sa fii blanda cu el, ca-i firav ca un ghiocel...
"Our doubts are traitors, and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt."
-William Shakespeare
Vielen danke Angelina, mi-am clatit retina...pfuuu, facui si o rima.Ce-avetz mey cu gustu' si febletzea mea ai?
Hmm, daca stau sa ma gandesc bine, singura exceptie mai colorata care mi-ar place ar fi...buzele lu' Denzel W. ...in rest, vanilla rocks
Si da, Angelina, incerc sa am port frumusel cu baiatu' sa nu-i las sechele

Pupici,
V
veni, vidi, Victorie!
Victoria spune:
Bun, la mine inteleg ca am ramas proptita cu ochii in Dolph, da' voi ce cusur aveti de nu mai postati ceva frumos?
nu mai are nimeni frun link cu ceva blond?![]()
V
veni, vidi, Victorie!
alayna spune:
Am revenit![]()
Va place de Sakis Rouvas?E cantaret grec,il puteti vedea prezentator la Eurovision.Am 2 poze cu el:www.photostation.org/files/zoom/1-sakis_rouvas_0265.jpg" target="_blank">aici si aici
Fetele ce ziceti?![]()