Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Victoria,
www.dolph-ultimate.com/" target="_blank">uite-l aici
si-aici

'ca-l-ar mama pe el de rebel.....
...te rog sa fii blanda cu el, ca-i firav ca un ghiocel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Fetele si aici se vorbeste de Dolph...v-am prins
Angelina,fie vorba intre noi...de unde stii tu ca-i firav ca un ghiocel....mi-a scapat mie ceva?Parca n-ai acceptat invitatia la pizza

Io n-am o papusa masculina preferata.Daca imi vine -n minte vreo unul si vad ca ma iau caldurile si mi se zbate inima,revin sa va zic numele lui.

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Bineinteles ca se vorbeste de Dolph, Alayna....esti chiar culmea... !!
De cine altcineva sa se vorbeasca?!? El, febletea intruchipata, nu-l vezi ce privire ametitoare iti da in toate ipostazele?

Pai cum sa nu fie gingas ca un ghoicel? Ti-e clar ca e firav si plapand...ti-am mai explicat...ce naiba, expresiile alea ale fetii din poze sunt doar de suprafata.
Aia cu pizza e alta poveste...daca acceptam, ii dadeam din nou sperante si nu vreau sa-i fac una ca asta, ar fi prea mult pentru el, l-ar pune la pamant!
Uite aici fata loiala si devotata, Victoria , ei nu-i place sa se joace cu sentimentele unui barbat, asa ca de-aia i l-am lasat ei, eu nu il merit!
Cat despre mobila....mi-a promis ca oricand voi avea nevoie, pot sa apelez la el .

Acum pe bune....chiar nu ai pe nimeni la sufletel?
Ia trage un ochisor aici
...sau aici...daca nici strungareata lui dulce nu te-a convins....inseamna ca esti pierduta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelina

lcool].

Acum pe bune....chiar nu ai pe nimeni la sufletel?
Ia trage un ochisor aici
...sau aici...daca nici strungareata lui dulce nu te-a convins....inseamna ca esti pierduta

Daaa,ai nimerit,frumos baiat,chiar recent am vaut un film cu el, io zic ca e mai fain decat Dolph
hai ca ma duc si eu sa caut berbati frumosi pe googleNu mai tine treaba,sa fiu si eu in pas cu voi

O poza special pentru tine
www.pathguy.com/dolph-mg.jpg" target="_blank">aici

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

esti totala...m-am tavalit de ras cu poza aia de balerin!!!
Trebuie sa o vada si Victoria neaparat!

Mergi la inceput

Si eu m-am tavalit de ras cu poza aia de balerin

Am dat un search pe net si am dat de............d-nul
Sanz

www.tussentidos.com.mx/fm/imagenes/varias/alejandro%20sanz2.jpg" target="_blank">aici

aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by angelina

Victoria,
www.dolph-ultimate.com/" target="_blank">uite-l aici
si-aici

'ca-l-ar mama pe el de rebel.....
...te rog sa fii blanda cu el, ca-i firav ca un ghiocel...

"Our doubts are traitors, and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt."
-William Shakespeare

Vielen danke Angelina, mi-am clatit retina...pfuuu, facui si o rima.Ce-avetz mey cu gustu' si febletzea mea ai?Mie-mi plac numa berbantii cat mai deschisi la culoaresi oki cat mai albastri, na! Daca mai aveti " mostre" de genul acesta, le astept cu mare drag in prag
Hmm, daca stau sa ma gandesc bine, singura exceptie mai colorata care mi-ar place ar fi...buzele lu' Denzel W. ...in rest, vanilla rocks

Si da, Angelina, incerc sa am port frumusel cu baiatu' sa nu-i las sechele

Pupici,

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Alayna, ce piesa...!!
Victoria, scumpa, gerne, anytime!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Bun, la mine inteleg ca am ramas proptita cu ochii in Dolph, da' voi ce cusur aveti de nu mai postati ceva frumos?nu mai are nimeni frun link cu ceva blond?

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Am revenit
Va place de Sakis Rouvas?E cantaret grec,il puteti vedea prezentator la Eurovision.Am 2 poze cu el:www.photostation.org/files/zoom/1-sakis_rouvas_0265.jpg" target="_blank">aici si aici

Fetele ce ziceti?

Mergi la inceput