Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Clark Gable nu se pune?
http://www.angelfire.com/ri2/rebeccastjames/gable.html
sau
http://www.imdb.com/name/nm0000022/

" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

mie imi mai place si...www.salvationinc.org/archives/john_bon_jovi1.sized.jpg" target="_blank">el

Mergi la inceput

cateva pe spinare as lua si pentru el

Mergi la inceput

...cum am putut sa-l uit pe AdrianPaul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

conu' NN si-a scos poza, nu il mai putem admira!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mamaaaaa, Andreea, ce gusturi ai....M-ai zapacit ! hai ca sunt modesta, m-as multumi cu oricare dintre "EI", n-as face mofturi la o adica...

Da' ce ziceai ca tre sa fac ca sa merit ?

Iulia

Mergi la inceput

Kuki,mami,nu tre sa faci nik,aici toti sunt ai nostrii si-i meritam cu prisosinta

...asa ca ia de www.iballer.com/malecelebs/butch_celebs/bonjovi/index2.htm" target="_blank">aici si clateste-ti okisorii

...mai caut si va mai dau

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Andreea, !

eu ma delectez de cateva zile cu ultimele doua serii din "friends", in care "sarea si piperul" pt. mine e www.sofeminine.co.uk/world/stars/photostodo=zoom&adresseRetour=%2Fworld%2Fcommunaute%2Fmoteur%2Fredirw.asp%3Fq%3Dstar%2Ff150%2Ffan-club%2FMatt-Le-Blanc&i=150&c=10486.html" target="_blank">Matt www.afterdreams.com/photos/53/12399/Matt_LeBlanc.jpg" target="_blank">Le Blanc.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Offff, offff, batranetile mele, ce-mi facusi Andrea....
Da' daca stau sa ma gandesc mai bine, nici ei nu's toti chiar asa tinerei, plus ca "gaina batrana...activeaza mai cu spor"

Iulia

Mergi la inceput