Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 21
denizel spune:
Andreiuta, Andreiuta, cea mai buna fataaa!!!!
Uite, ma duc acu' si te pun pe lista simpatiilor de pe forum!
Mey, da' ce a imbatranit saracu'!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ANDREEABANICA spune:
...iote-l si mai tinerel...www.angel.dk/deeppurple/Media/DeepPurpleAllSTORE/DPi_STORE/DeepPurple_i_35.JPG" target="_blank">1,www.rocking.gr/images/afieromata/whitesnake2.jpg" target="_blank">2,www.david-coverdale.de/coverdale/bilder/david971.jpg" target="_blank">3,4,5...sper sa-ti placa,duamna draga.
Teodora D. spune:
mie-mi place whitesnake, dar n-am stiut pana acum cum il cheama pe solist. in poza asta parca-i juan del diablo din "inima salbatica".
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
denizel spune:
mai Andreea, ce-mi faci tu mie? Ia zi!!
Pozele 1 si 2 m-au terminat, ce sa mai....
Teodora, am luat un dvd cu concerte de pe 5 albume, sunt super!!!!!
Daca vrei, iti trimit si tie. Pot sa-ti cumpar eventual unu', ca nu sunt scumpe, stii tu!. Asta daca nu se poate copia.
Si, majoritatea sunt concerte din tinerete, cand nu apucase sa se vopsesca si sa se cocotizeze:P (adica arata ca in pozele 1 si 2 de la andreea)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
uki spune:
ia ziceti voi ceva de dansul
bagati okiu' acilea
nu merita si el in top? dupa cate i s-au intamplat in ultima vreme...
Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
Teodora D. spune:
Uki,credeam ca ai pus o poza cu catalin botezatu.
Iata unde ajunse conu' NN! e o evolutie de la grota aia in care traieste!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
andora spune:
FETELE DULCETELELE cum de nu vazui eu subectu'?!? De la prima pagina sta fiica-mea de-un an si 2l cu ochii pironiti la computador si ingana in transa "nenea, nenea, nenea...." cu un zambet larg pe fata... Pe bune.. nici ma-sa nu e departe Sa va zic de cine-mi place mie, daca se pune si vocea e si mai bine: uitati www.atpictures.com/display.php?g=nicholas&img=cage018.jpg" target="_blank">aici
Va pup... astept sa vina pranzul sa doarma mandra ca sa savurez si eu frumosii...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
flafi spune:
Cand il vad eu pe Orlando Bloom sunt asa si sotul meu asa . Hai uitati-va si voi
www.theorlandobloomfiles.com" target="_blank">aici
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
roxana1974 spune:
votez si eu cu Orlando...bun baiat :)
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
KUKI spune:
Am si io o slabiciune, nu stiu daca l-a mai votat cineva inainte pe...
EL
Imi place de moooor !!!!
Iulia