Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 21
denizel spune:
Andreiuta, Andreiuta, cea mai buna fataaa!!!!

Uite, ma duc acu' si te pun pe lista simpatiilor de pe forum!
Mey, da' ce a imbatranit saracu'!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ANDREEABANICA spune:
...iote-l si mai tinerel...www.angel.dk/deeppurple/Media/DeepPurpleAllSTORE/DPi_STORE/DeepPurple_i_35.JPG" target="_blank">1,www.rocking.gr/images/afieromata/whitesnake2.jpg" target="_blank">2,www.david-coverdale.de/coverdale/bilder/david971.jpg" target="_blank">3,4,5...sper sa-ti placa
,duamna draga.
Teodora D. spune:
mie-mi place whitesnake, dar n-am stiut pana acum cum il cheama pe solist. in poza asta parca-i juan del diablo din "inima salbatica".
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
denizel spune:
mai Andreea, ce-mi faci tu mie? Ia zi!!
Pozele 1 si 2 m-au terminat, ce sa mai....
Teodora, am luat un dvd cu concerte de pe 5 albume, sunt super!!!!!
Daca vrei, iti trimit si tie. Pot sa-ti cumpar eventual unu', ca nu sunt scumpe, stii tu!
. Asta daca nu se poate copia.
Si, majoritatea sunt concerte din tinerete, cand nu apucase sa se vopsesca si sa se cocotizeze:P (adica arata ca in pozele 1 si 2 de la andreea)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
uki spune:
ia ziceti voi ceva de dansul![]()
bagati okiu' acilea
nu merita si el in top? dupa cate i s-au intamplat in ultima vreme...

Sarbatori
fericite!
Gabriela si
Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
Teodora D. spune:
Uki,credeam ca ai pus o poza cu catalin botezatu.![]()
Iata unde ajunse conu' NN! e o evolutie de la grota aia in care traieste!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
andora spune:
FETELE DULCETELELE cum de nu vazui eu subectu'?!?
De la prima pagina sta fiica-mea de-un an si 2l cu ochii pironiti la computador si ingana in transa "nenea, nenea, nenea...." cu un zambet larg pe fata...
Pe bune.. nici ma-sa nu e departe 

Sa va zic de cine-mi place mie, daca se pune si vocea e si mai bine: uitati www.atpictures.com/display.php?g=nicholas&img=cage018.jpg" target="_blank">aici
Va pup... astept sa vina pranzul sa doarma mandra ca sa savurez si eu frumosii... 

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)

SARBATORI
FERICITE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
flafi spune:
Cand il vad eu pe Orlando Bloom sunt asa 
si sotul meu asa 
. Hai uitati-va si voi
www.theorlandobloomfiles.com" target="_blank">aici
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
roxana1974 spune:
votez si eu cu Orlando...bun baiat :)
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
KUKI spune:
Am si io o slabiciune, nu stiu daca l-a mai votat cineva inainte pe...
EL
Imi place de moooor !!!!
Iulia