Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 20
aissa spune:
Am descoperit acum subiectul asta si sunt tare mahnita. Pe Brosnanu' meu nu-l place nimeni? Eh, tot e bine, n-am concurenta
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by aissa
Am descoperit acum subiectul asta si sunt tare mahnita. Pe Brosnanu' meu nu-l place nimeni? Eh, tot e bine, n-am concurenta
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
Aissa,nu mai fi trista, sunt cel putin 2 poze pe topic cu Pierce; daca nu erau, puneam eu una, din respect pt. sotul meu, care-l considera f. frumos(are gusturi bune, nu?).
dar oricum, m-am bucurat sa-l revad in poza ta!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
ANDREEABANICA spune:
...cand eram pustoaica eram indragostita de www.protvintl.ro/eKontentProtvFiles/acasa/gala_filmului_romanesc/filme/images/1957.jpg" target="_blank">el....acum il ador pe www.polirom.ro/supliment/imagini/nr27/piersic.gif" target="_blank">fiisu'...
...www.prometheus.ro/www/uploads/images/39/florin_piersic_jr._009.jpg" target="_blank">florin www.projectw.ro/Romana/Images/Florin_Piersic_Jr.jpg" target="_blank">piersic www.jurnalul.ro/modules/pnCPG/coppermine/albums/userpics/10001/thumb_FLORIN-PIERSIC-JR-GR12.gif" target="_blank">jr.....
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
anka-maria spune:
Io sunt fana Clive Owen
http://www.postershop.fr/Owen-Clive/Owen-Clive-Photo-Clive-Owen-6235193.html
Nu este tipul jucarie este brut, autentic, salbatic, delicios.
Si sunt moarta si dupa The Rock desi la 1.55 ai mei ii ajung probabil pana la brau.
http://www.imdb.com/gallery/granitz/1191/TheRock_Granitz_183626.jpg?path=pgallery&path_key=Rock,%20The&seq=6
just me
denizel spune:
aoleu, de cand nu am mai intrat pe aici!
Mai, mi-am amintit de o mare feblete a mea: David Coverdale de la Whitesnake.
Am revazut aseara niste piese din concerte cu el si... uhhhh!!!!!
Io nu stiu sa pun poze, da' poate s-o invrednici cineva.... Meritaaa!!!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ANDREEABANICA spune:
..."mami de elf pistruiat"- special pentru dumneavoastra duamna...tananana...www.headbanger.us/gallerie_d/bilder/david_coverdale_&_whitesnake_restless_heart_front.jpg" target="_blank">David Coverdale...
poze vechi poze noi
denizel spune:
Andreea, sarumana!
Poza nu e tocmai concludenta, sa-l vedeti in concert..., ca se combina looku' cu vocea aia super
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ANDREEABANICA spune:
......www.pentaclerecords.net/darien3/coverdale_dc2.jpg" target="_blank">1 www.pladevenderne.dk/Voreshelte/davidcoverdale.jpg" target="_blank">2 www.totalmetal.ru/upload/news/pic311.jpg" target="_blank">3 4 5 6 7 www.johnkalodner.com/StevenTylerJDKDavidCoverdale1987.jpg" target="_blank">8 www.tprs.com/reviews/Images/CDWEB1.jpg" target="_blank">9 www.snakebite-perfect-strangers.de/photopage/sammel/popdc.jpg" target="_blank">10 www.serpentslight.com/launch_dev/images/davidcoverdaledallas2a%5b1%5d.jpg" target="_blank">11....eh,poate acestea va satisfac,duamna-mami de elf...enjoy...
poze vechi poze noi