Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 12
Teodora D. spune:
Ah, cum am uitat de Colin Firth!
Lena, e super site-ul lui, ma duc imediat sa-i citesc cateva interviuri.
Nu inainte de a pune si eu o poza cu un barbat ce nu e chiar etalon de frumusete, dar care are un farmec mai mare decat 10 frumosi la un loc-Al Pacino.(Cata, am vazut ca mi-ai luat-o inainte
)
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Mia,uite-l,www.terra.com/addon/img/a8f203hombresp.jpg" target="_blank">uite-l,www.post-gazette.com/pg/04047/273592.stm" target="_blank">uite-l!
Uite d`aia eram eu invidioasa pe Carrie!

Nu ca era draguta si slaba, nu ca`si permitea sa dea mii de dolari pe o pereche de pantofi.... noooo! Nu`i ajungeau toate astea! Trebuia sa aiba si un Mr.Big!....

Nu putea sa mi`l lase mie?
Iubika spune:
Doi barbati frumosi si haiosi...
Si www.allstarz.org/~joshhartnett/english/wallpaper/wall38_klein.jpg" target="_blank">Josh - www.allstarz.org/~joshhartnett/english/wallpaper/wall40_gross.jpg" target="_blank">singurel si www.allstarz.org/~joshhartnett/english/wallpaper/wall39_klein.jpg" target="_blank">frumusel 
ANDREEABANICA spune:
Lena,special pentru tine,mister www.azimut2001.com/images/sfondi/attori/ewan_mcgregor.jpg" target="_blank">Ewan Mc'gregor...enjoy.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ANDREEABANICA spune:
Iubika,uite si niste www.planethelium.com/trust/tyr_auto.jpg" target="_blank">cio- www.andromedauk2.fsnet.co.uk/gallery/tyr04.jpg" target="_blank">co- la- www.space-debris.com/and_cobb_coat.jpg" target="_blank">ta....
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
poze vechi poze noi
ANDREEABANICA spune:
Teodora,nici pe tine nu te-am uitat,www.stars-celebrites.com/wallpapers/P/pacino.htm" target="_blank">AlPacino...
poze vechi poze noi
ANDREEABANICA spune:
uite si unul pentru sufletul tuturor...www.stars-celebrites.com/wallpapers/C/charvet.htm" target="_blank">David Charvet
poze vechi poze noi
danat spune:
Hai ca ma bag si eu, nu de alta da' m-am distrat copios cu subiectul de fatza! In privinta mea, gusturile mi s-au schimbat cu varsta, ceea ce-mi placea acum 3 ani aproape ca ma face sa rad acum. Am trecut la categoria "mai copti" si care-mi inspira ceva, nu doar sa stau sa privesc 
So, "topul" meu ar cam fi:
1. Denzel, Denzel si iar Denzel 
2. Andy Garcia
3. Tom Jones (cel de acum, la "batrinete")
4. Laurence Fishbourne
5. Nicolas Cage
6. Sean Connery...
.... opriti-ma!!!
Poze nu stiu sa pun, dar tare imi plac si din gand ![]()
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii