Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 12
Teodora D. spune:
Ah, cum am uitat de Colin Firth!
Lena, e super site-ul lui, ma duc imediat sa-i citesc cateva interviuri.
Nu inainte de a pune si eu o poza cu un barbat ce nu e chiar etalon de frumusete, dar care are un farmec mai mare decat 10 frumosi la un loc-Al Pacino.(Cata, am vazut ca mi-ai luat-o inainte)
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Mia,uite-l,www.terra.com/addon/img/a8f203hombresp.jpg" target="_blank">uite-l,www.post-gazette.com/pg/04047/273592.stm" target="_blank">uite-l!
Uite d`aia eram eu invidioasa pe Carrie!
Nu ca era draguta si slaba, nu ca`si permitea sa dea mii de dolari pe o pereche de pantofi.... noooo! Nu`i ajungeau toate astea! Trebuia sa aiba si un Mr.Big!....
Nu putea sa mi`l lase mie?
Iubika spune:
Doi barbati frumosi si haiosi...
Si www.allstarz.org/~joshhartnett/english/wallpaper/wall38_klein.jpg" target="_blank">Josh - www.allstarz.org/~joshhartnett/english/wallpaper/wall40_gross.jpg" target="_blank">singurel si www.allstarz.org/~joshhartnett/english/wallpaper/wall39_klein.jpg" target="_blank">frumusel
ANDREEABANICA spune:
Lena,special pentru tine,mister www.azimut2001.com/images/sfondi/attori/ewan_mcgregor.jpg" target="_blank">Ewan Mc'gregor...enjoy.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ANDREEABANICA spune:
Iubika,uite si niste www.planethelium.com/trust/tyr_auto.jpg" target="_blank">cio- www.andromedauk2.fsnet.co.uk/gallery/tyr04.jpg" target="_blank">co- la- www.space-debris.com/and_cobb_coat.jpg" target="_blank">ta....
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
poze vechi poze noi
ANDREEABANICA spune:
Teodora,nici pe tine nu te-am uitat,www.stars-celebrites.com/wallpapers/P/pacino.htm" target="_blank">AlPacino...
poze vechi poze noi
ANDREEABANICA spune:
uite si unul pentru sufletul tuturor...www.stars-celebrites.com/wallpapers/C/charvet.htm" target="_blank">David Charvet
poze vechi poze noi
danat spune:
Hai ca ma bag si eu, nu de alta da' m-am distrat copios cu subiectul de fatza! In privinta mea, gusturile mi s-au schimbat cu varsta, ceea ce-mi placea acum 3 ani aproape ca ma face sa rad acum. Am trecut la categoria "mai copti" si care-mi inspira ceva, nu doar sa stau sa privesc
So, "topul" meu ar cam fi:
1. Denzel, Denzel si iar Denzel
2. Andy Garcia
3. Tom Jones (cel de acum, la "batrinete")
4. Laurence Fishbourne
5. Nicolas Cage
6. Sean Connery...
.... opriti-ma!!!
Poze nu stiu sa pun, dar tare imi plac si din gand
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii