CLOVN
Ma puteti ajuta sa gasesc un clovn pentru o petrecere la gradi?Este ziua baiatului meu si vreau sa le fac o surpriza la petrecere.
Va multumesc anticipat.
LOREDANA mama lui MIHAI.
Raspunsuri
dinuralu spune:
Loredana,
Acum depinde si de suma pe care esti dispusa sa o aloci pt. acest clown. Cei care merg pe la petrecerile de copii (si care fac si face-painting) cer, in general, 1.500.000 lei/o ora si jumatate. Foarte buni sunt cei de la Vitamina Vesela, cu care eu am lucrat de cateva ori. Daca esti interesata, iti pot da datele lor de contact
Succes!
boeru spune:
Eu am gasit cu 1.250.000 1 ora si jumatate. Este inclus face-painting si modelari de baloane.. Petrecerea noastra este pe 27 Oct.
daca vrei iti dau datele.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
LORE33 spune:
Ma intereseaza ambele oferte , deoarece petrecera v-a avea loc pe 8 noiembrie si s-ar putea sa fie destul de solicitati .Va multumesc pentru ajutor si astept daca se poate numerele de telefon unde pot vorbi pentru programare.
LOREDANA mama lui MIHAI
boeru spune:
ti l-am dat pe mail. Pana la petrecerea ta o sa-ti spun si cum a fost.
Salutari!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
LORE33 spune:
Am primit mesajul.Multumesc mult.Astept vesti despre petrecere.Sper sa fie o reusita.
LOREDANA si MIHAI
elsa_ro spune:
Si eu vreau ambele oferte...si boeru sa-mi zici cum a iesit petrecerea.
Multumesc anticipat
Elsa
boeru spune:
Va zic, va zic!
Petrecerea este astazi si de-abia astept.
elsa ro ti-am trimis PM.
Raducu cand avea plete
terry spune:
imi puteti da si mie pe pm datele de contact ale celor 2 clovni, va rog.multumesc!cum a fost petrecerea, boeru?