dr. Alexandru Florian Anca, Spitalul Municipal

dr. Alexandru Florian Anca, Spitalul Municipal | Autor: Dana Dragoi

Link direct la acest mesaj

Buna mamicilor si viitoare mamici!

Va rog ajutati-ma si pe mine sa aflu mai multe despre doctorul asta. Am fost la el la consultatie si mi-a facut o impresie buna insa am indoieli pentru ca e in varsta.
Stie careva ceva despre el? Ati nascut cumva cu el?

Va multumesc si va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Uite un subiect intreg despre el:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45958" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45958

Eu am nascut primul copil cu el si am fost multumita, dar la al doilea nu cred ca ma mai duc. Si nu pentru ca ar fi batran - mie mi se pare chiar ca este la varsta cea mai buna - ci pentru ca de cand a ajuns celebru, cam da rateuri, se grabeste, nu mai are rabdare. Daca ai o sarcina fara probleme, este perfect, dar daca apar complicatii, e mai rau.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Am nascut cu dr.Anca acum 3 luni si jumatate un baietel superb.....sunt foarte multumita de dr.; eu am avut si probleme in sarcina :ultimele 3 luni si jumatate stat la pat in spital, tratament cu clexane si tromboass de la 10 sapt.......stiu ca acest tratam este mult discutat, dar sunt printre noi persoane care chiar nu pot duce sarcina la capat fara el; stiu ce zic, din pacate sora mea tocmai a pierdut o sarcina pt ca nu a mai apucat sa inceapa clexane sisarcina s-a oprit in evolutie. Dr. Anca s-a purtat super cu mine si in timpul sarcinii si cand am nascut si dupa....si acum cu sora mea este super ok si a incurajat-o sa incerce sa ramana insarcinata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aannaa spune:

In 1997 era un dr excelent si asta pot zice din propria experienta, era uman si foarte respectuos cu oricine, foarte la obiect si personal il recomand cu drag SI RECUNOSTINTA.Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Cred ca dr. Anca se comporta cu pacientele in functie de cum se trezeste dimineata sau in functie de starea materiala a pacientei.Sa-mi spuna mie cine a fost multumit de el fara sa dea nimic.Eu am nascut cu el in 92 si am ramas cu traume serioase.Ginionul meu ca el era de garda in acea dimineata si am ajuns la spital cu 3 sapt inainte de termen.Nu ma asteptam si nici "pregatita" nu eram pt. asa doctor bun.
Intamplator, acum o luna, dr. mea,endocrinolog,mi-a recomandat sa merg la el sa ma operez de chisturile pe care le am pe ovare si instantaneu m-a bufnit plansul.Au trecut 14 ani si nu ma pot uita la un film cu nasteri ca mi se face rau.Poate am avut eu ghinion dar la omul asta nu m-as mai duce nici daca ar fi sa mor.Si nu sunt singura care s-a plans de profesionalismul domnului doctor.
Tu faci cum crezi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Si in 2005 a ramas un medic foarte bun. Eu am fost foarte multumita de el.Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat alinaxeni,sincer nu pot sa cred ca este acelasi dr.

Mergi la inceput