Mamici de martie-aprilie 2006(20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve fetelor!!!
ne-am intors din concediu si am intrat sa va salut, sper ca sunteti toate bine (inca nu am citit nimic din urma).
am o groaza de facut , asa ca ne "vedem" mai tarziu.
pupici la toate inclusiv daca sunt fete noi

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Delia, si inca cum as vrea io sa ne oprim la NY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ar fi senzational!! Dac-as fi deschis gura mai devreme… Dar am platit deja biletele si nu mai pot schimba acuma, plus ca barbatzelul meu moare daca lipseste zile in plus de la servici. Dar – la anul conferinta se tine la washington, asa ca… daca ma pot desprinde de bb mik, poate ne vedem si-ti vad si minunea de baietel!!! Oaaa, ar fi grozav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc mult de tot de invitatie, esti super extra dragutza!!!

Cind ai drum prin Frankfurt?

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Pispirica, eu nu stiu cum naiba isi dau ei seama daca candida mea este avansata sau nu din moment ce nu mi-au facut nici un test!Anyway poate o sa se vada ceva in sangele si urina pe care le-au luat dar enfin..Nu au voie s amai spune sexul bebeului deoarece au gresit de multe ori..si unul dintre cupluri i-au dat in judecata deoarece cheltuisera nush cate mii de lire sa faca camera roz si mobilier si tot si de fapt..era bleu!Dar enfin!As vrea eu sa imi cumpar un aparat acasa pfoai ce fain ar fi!
Nshiro bine bine nu te mai urechez hai lasa ca ma urechez pe mine ca n-am vazut ok?
Serj bine ai revenit.Chiar ne era dor de tine.CUm te simti?
Fetelor se deschide un nou subject!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

tinuta eu nu stiu unde o sa nasc inca si nici doctorul!! ca ala la care am fost la control pana acum nu prea-mi place si parca as kuta altul sa-l skimb.. cand o sa stiu sigur te anunt!si nici sexul bebelului..eu sunt pe la sfr listei sunt mai micutza ca voi.bebe meu are doar 13 sapt implinite ieri poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe io13+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Rorosu, bine ai revenit.Imi pare rau ca te stersesem dar am sters toate fetele care nu au mai scris de mult.Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine ieri chiar daca numai cu gandul!Te si te-am re-adaugat pe listuta!
Laura Ioana voiam sa iti spun ca ti-am adaugat decat un doctor si un spital unde vei naste..cand te hotarasti si daca e altul decat cel de pe lista ma anunti ok?
Ama_Kalynici o problema stai linistita.Inca o saptamani si intri in trimestrul 2!Felicitari!
Va pup pe toate.Declar subiectul inchis!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput