Oradea (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

buna, Kitz-kitz, bine ai venit printre oradeni!
Daca vrei sa vezi si poze, Simina a facut sambata poze superbe la muzeu!
Ceilalti, deci ce facem? Ne vedem diseara? Pe la ce ora? Am inteles ca marele tam-tam incepe pe la 16,00, dar concertele "adevarate" vor fi mai tarziu. Daca e prea rece, sau ploua, ne putem intalni si inauntru undeva, ce ziceti?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Special pentru "kitz-kitz", niste poze din Oradea

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai vremea se arata excelenta. As dori sa stiu cine are masini (eu am) ca sa putem sa mergem mai multi. Cat despre ora stiu si eu luam bazbiducii acostam pe cei care nu au masini ii urcam si plecam acolo. Ora... pai 18.30-19.00-19.30 va fi noapte dar ce conteaza acolo e lumina multa. Este si must dulce si kurtos a la Bartok bani sa aveti. . Eu o pot lua pe vecinutza mea de exemplu cu mandretea de fiica-sa (mor dupa ochii ei dar nu spun nimanui) sau pe Siminel sau orice combinatie doriti.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si la noi sunt sanse mari sa mergem- daca mergem, atunci mergem cu masina. Cu Simina am vorbit in principiu, cine se mai anunta?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Vin si eu azi, dar sa stabilim o ora de intalnire si cine cu cine merge. OK?

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Multumesc mult fetelor pentru primire.
adi2003 multumesc pentru poze!!!!!le-am vazut impreuna cu barbatu-meu si ne-a apucat dorul de locurile acelea...n-as fi crezut cate amintiri poate ascunde o poza...si chestiile banale devin atat de importante,atat de valoroase cand esti departe de ele...
Adevarul e ca ne-am adaptat aici,in Toronto,a inceput sa ne si placa,nu cred ca ne-am mai intoarce vreodata definitiv acolo,dar...intotdeauna Oradea va ramane orasul nostru de suflet,locul unde am crescut,ne-am format,am visat...pt ca oricat de bine ai duce-o in alt loc nu poti sa uiti locul de unde ai plecat,nu poti sa-ti uiti radacinile....
va pup pe toate si va multumesc

Mergi la inceput

Eu cu Gabi mergem spre Lotus, vom fi acolo pe la 17.30. Daca veniti si voi, dati un semn.

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io bolesc ... imi pare rau ca nu am ajuns, am avut o zi de kk ... sper sa-mi revin.

O saptamana frumoasa va dorim !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Ce-ai patit Daria?
Marius, pe unde esti? N-ai mai dat nici un semn. Eu tocmai m-am intors, multumesc Gabrielei ca m-a scos si pe mine la festival, multumesc lui Marius de idee si va doresc o seara placuta.
Maine sunt din nou la drum, plec la Beius.

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa-i cand faci socoteala de acasa. Una vrei alta iese. Am fost plecat. Am revenit tarziu. Asta e. A fost fain?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput