Oradea (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Il stie cineva pe dr.Baloiu (chirurg pediatru)? Are cineva dintre voi nr. lui de mobil? Trebuie sa mergem la el l consultatie si nu vreau sa ma duc la Poli de copii ca-i multa lume la chirurgie, iar la spital l-am putea gasi intre 12-13, dar eu lucrez si Robert e la scoala. Poate l-as putea gasi intr-o dupa masa sau seara. Plzzzz, cine are ceva detalii sa-mi trimita un PM! Mersi!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

Off, Simina, muuuulta sanatate!!!! Sper sa te faci bine cat mai repede ca mami are nevoie de tine! Cand va intoarceti din Cluj? Unde veti sta?

pozici

Vom vedea la fata locului cum evolueaza lucrurile. Nimic concret. Doar ca trebuie sa fim joi acolo. Sa vedem exact si ora. Am incercat sa o decalam, sa nu fie dis de dimineata, fiindca ne este imposibil sa ajungem asa devreme. Asteptam o confirmare.
Eu sunt cantitate neglijabila acum...important e sa ma pot duce si eu. Am promisiuni de la cumnata mea ca ne va insoti (e asistenta). Totul e sa nu intervina ceva neprevazut pana atunci.
Facem tot posibilul sa fie bine.
Gabi, e ceva problema cu Robert? Din pacate nu te pot ajuta cu nr.
Oricum va doresc o saptamana linistita!

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

E trecut de miezul noptii, asa ca e momentul sa urez "La multi ani fericiti" sarbatoritelor oradence (GabiBarta si Mercedes), sa va bucurati de fiecare clipa, pentru ca anii se duc atat de repede si raman doar amintirile.
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de 8 noiembrie 2005!

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Multumesc, Simina! Si ma alatur si eu, Mercedes, La multi ani!
Referitor la Robert, cand a fost operat in primavara de apendicita, dr-ul ne-a spus ca are un testicol "mobil" adica se mai urca in burtica, mai coboara la locul lui, si trebuie controlat sa ramana jos, sa nu mai urce, pt ca se apropie pubertatea, testicolele incep sa creasca si la un moment dat nu mai pot cobori... cam asa ceva.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Iar daca se intampla asa ceva va fi necesar o interventie chirurgicala ceea ce este de evitat.
Bafta tuturor celor care au nevoie!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

La multi ani celor care-si sarbatoresc ziua numelui cu ocazia Sfintilor Mihail si Gavril

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!
multumesc frumos pentru urari
gabi- dimineata in jur de ora 8 -8.30 dute in spital la etajul 4 la chirurgie in partea dreapata la etajul 4 (sper sa nu gresesc) si il gasesti pe medic acolo
Le rogi pe asistente sa l cheme in sala de tratament(cred ca si noi cu bia am fost la acelasi medic)bafta!!
Azi nu am acces la net voi reveni dupa ora 16 de acasa daca mai doresti altceva
Daria pe unde umbli?ce ti face micuta?

Mergi la inceput

Uff..a ramas programarea pe joi, ora 8 dimineata. N-avem alta alternativa decat personalul de 3 dimineata (care nici macar cl.1 nu are). Acesta ajunge la 7.15.
Mami e foarte stresata, eu mi-am revenit cat de cat, de fapt am momente cand n-am nimic, apoi iarasi ma apuca raul si durerile, dar ma abtin pe cat pot sa nu ma vada mama ca nu ma lasa sa ma duc cu ea asa.
Am studiat harta, trebuie sa ajungem in Piata Mihai Viteazul, la Clinica Medicala 3. Cam asta ar fi. Nu stim exact daca va trebui sa ramanem in localitate sau ne intoarcem in aceeasi zi. Vom vedea dupa interventie.

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

Simina, Piata Mihai Viteazul este foarte aproape de gara. Cum iesi, o iei in jos pe bulevardul Horia cred ca asa se numeste, e chiar in partea stinga cum iesi din gara. Ca sa intelegi mai bine, e bulevardul pozitionat perpendicular pe liniile de tren (asta daca ti le imaginezi cum vin...). Stiu ca circula si tramvaiul pe acest bulevard. Mergi cam 10 minute pe jos, treci peste Somes, si imediat cum ai trecut podul este o intersectie. Daca te uiti in partea stinga, in acea intersectie e Piata Mihai Viteazul. Cel mai simplu e sa intrebi de Agentia CFR. Este si un McDonalds apropape. Sper ca ai inteles ceva, ca am un stil.... Daca vrei, iti fac un desen.

Mergi la inceput

Esti tare draguta Ioana cu explicatiile, chiar mi-am facut o schita de pe o harta digitala si imi inchipui cum este, doar ca nu stiam cat dureaza traseul.Acum am aflat de la tine.
Noi oricum vom lua un Taxi de la Gara pana la Clinica.

Simina

Mergi la inceput