Oradea (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cu placere, Gabi, iar tu sa treci repede peste raceala!
Eu am facut in jur de 100 poze la Beius, dar nu le-am pus pe toate in album, o parte din ele sunt de la cimitir, o parte cu flori, o parte de pe straduta bunicilor si locul unde a fost casa lor, etc.
Am pozat mai mult pentru verisoara mea care e departe, in Canada, ea e foarte "lipita" de aceste locuri, caci acolo a crescut, eu mergeam doar in vacantele de vara, iar ea n-a reusit sa le revada de 11 ani, doar in poze.
Dar si pentru mine, Beiusul inseamna mult, acolo am invatat ce inseamna sa locuiesti la casa, ce inseamna liniste, ce inseamna sa ai o gradinuta, ce inseamna sa fii copil in adevaratul sens. Ei...m-a apucat nostalgia acelor vremuri!

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Mersi Simina, cu raceala sunt o.k. aproape de tot.
Stie cineva programul piscinei de la Dacia?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Dupa o saptamana de emotii, s-a depistat ca mama are piatra pe canal, caci analizele la ficat au iesit foarte proaste.
Va trebui o interventie la Cluj. Nu stiu ce ne asteapta. Mi-e frica.

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Siminaaa - sanatate multa ii dorim mamei tale ! Cand plecati, ce trebuie sa faceti, cum va ajutam ??? ??? ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Multumesc Daria, speram sa treaca cu bine si peste aceasta interventie.
Vom merge la Cluj saptamana viitoare. Partea buna: nu e cazul de operatie, ci de o alta procedura: o sonda inghitita,dirijata pana pe canal, care va absorbi piatra.(cred, nu sunt sigura, ca nu ma pricep). Dar asta am inteles din cele povestite.
Eu sunt chiar straina de Cluj, n-am fost decat in trecere cu trenul sau cu masina, dar fara oprire (decat in gara).
Cred ca m-ar ajuta o harta a orasului. Am sa caut pe internet sa vad ce gasesc. Un pic sunt mai linistita, pentru ca nu stiu cum ar fi suportat a doua operatie la interval de 3 luni jumatate.
Trebuie sa ma interesez si de mersul trenurilor. Nu stiti cum circula sageata albastra spre Cluj? La ce ore?

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

Simina, tin pumnii mamei tale!
Multa sanatate, si sa treceti cu bine de interventie!
Din pacate, stiu ce inseamna spitalele in Romania...

Multe flori iti doresc!

Mergi la inceput

Multumesc ca imi sunteti alaturi!
Uitasem sa va povestesc ceva:
Mai tineti minte povestea cu baietelul din grupa de la mami? O alta scena care m-a impresionat. Azi, mama a fost de dimineata la spital, pentru investigatii. Apoi a mers direct la servici. Ei bine, acel baietel, a stat in asteptarea educatoarei pe un scaunel langa usa grupei, fara sa se joace, asta pentru ca stia ca doamna e la spital.A refuzat sa stea cu colegii lui.
Cand a vazut-o intrand pe usa, i-a sarit in brate si a imbratisat-o! Un gest de admirat.

Simina

Mergi la inceput

Si ca sa mai destindem atmosfera, azi am avut si o surpriza placuta. Cititi www.egradini.ro/plante/portulaca/portulaca.htm" target="_blank">aici.

Simina

Mergi la inceput

Simina, multa sanatate mamicii tale! Sageata merge spre Cluj dimineata la 8,20 parca? Dar este si mai tarziu. Eventual cauta pe www.cfr.ro. Mai poti lua legatura cu clujencele DC pt. detalii- medici, spitale, preturi... La Calatoriile sufletului este un topic despre Cluj, acolo sunt niste firme de taxi, locuri unde poti manca bine, etc... Harta nu am din pacate...
Felicitari pt. articol!!!

Mergi la inceput

Pt. Simina- topicul despre Cluj...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59717" target="_blank">Cluj

Mergi la inceput