Copilasi de iulie-august 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
alice2004 spune:
Pai, Nicole, eu una sper sa se tina dupa "bipurile" copiilor, sa putem sat si noi oleaca in liniste, ca daca nu, o sa face curse pe acolo in urmarirea poznasilor si ne alegem noi cu apa plata !!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
vrabiuta spune:
ecusonul e aici:
http://community.webshots.com/photo/482223310/482224335TmjSRX
am citit doar in diagonala si nu am retinut decat propozitia in care mi-am vazut numele suntem pe ultima suta de metri a pregatirilor de nasit, asa ca sunt invoita pentru absenta, nu?
sper sa reusesc sa mai intru. daca nu, ne vedem la party.
foto
szivarvany spune:
Rain - il trimit io pe sotu` meu sa vorbeasca
AndreeaB - si cand il recuperati pe tati de Alexia ?
Din vocabularu` nostru: sus-sus cand vrea sa se catere si zos-zos cand pica pe jos Na-na cand se loveste si loveste inapoi locu` cu pricina. Cand arata cu dejtu` spre ceva nou, zice ceva de genul "se aa", io traduc ce e aia , ne intreaba non-stop asta
Aseara am fost la restaurant cu ea, s-a bagat in seama in fata lumii, le-a vorbit pe limba ei si a stat foarte linistita o ora. Nici nu crdeam, imi era teama sa nu faca istericale, de data asta m-a scutit, s-au aniversat cativa colegi si am semnat si noi condica
Vrabiuta - super ecusoanele, pacat ca nu merem si noi. Spor la pregateli si nasit !!! (vrem pozeee :-)
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
rain spune:
uitati aici mp3 cu crazy frog ...videoclipul il caut pe net, daca il gasesc ...platiti bine?
http://www.mp3shits.com/download_mp3/Axel_F_Crazy_Frog_mp3/763107/
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
mitzura spune:
Nicole, Tudor era cu ale lui, fetita calare pe el...asa ca el era taaaaare contrariat ca ce are fetita respectiva de se tine scai de el. Inca nu a invatat sa se joace impreuna cu ceilalti copii, desi ii plac tare mult si trage la ei, dar cand sunt impreuna isi cam vede de treaba lui.
ANDREEABANICA spune:
Vazut Tudor,baiat frumos ce seamana cu mami a lui...ce-mi place cum ati bandajat coltul noptierei.
Daria,pai il recuperam pe 1-nov.
...mey,pacat ca nu e al meu in tara ca sa vezi ce-i strangea pe toti,de trageam de ei sa mergem acas,apoi...asa e el,are limbarita,imediat se baga pe sub pielea omului.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
alice2004 spune:
Rain, daca il gasesti si pe cel mai nou, io una siiigur platesc, ca m-am saturat de axel F !!! Ieri a mers de cel putin un catralion de ori !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
rain spune:
uitati aici si videoclipul ...dureaza ceva pana se descarca, dar merita! moata cand sintem in masina si aude melodia e super incantata, si mai intorc si eu capul la ea (nu faceti ca mine) si ii mai zic "ding ding" ...rade cu hohote!
http://www.lostcoders.net/index-single-1868.htm
Alice, caut si pe cel noi, cum se numeste melodia?
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
rain spune:
Andreea, pacat ca nu e si al tau sot ...poate il facea si pe al meu sa vorbeasca ...hehehe, cea mai tare faza ar fi sa il apuce vreo logoree ...pe urma sa ziceti ca sint io nebuna, ca-l fac mutulica, si stiu eu ce zic, am aflat de curand de la sora lui ca a inceput sa vorbeasca abia la 3 ani!
stiu eu ce ar trebui ...un programator, aveti si voi vreunul pe acasa? sigur ar avea despre ce sa discute ...
final list ...
Marina 1+2
Monica (Cristalina)2+1
Monica 1+1
Andreea Banica 1+1
Dana 2+1
Nicole 2+1
Adema 2+1
Marcela 2+1
Andreea (Andries)2+1
Gabi 1+1
Alice 2+1
Caro 1+2
Miruna 2+1 (mamicile din parc)
Claudia 2+1
Andreea de la 4 luni
ema spune:
buna dimineata,la mine iar e buna ca mi-am trimis famelia la soacra-mea.Iar solar, acum sa-mi fac pedichiura.no,acum citeva zile imi ridic capul in oglinda la baie si ma pufneste un plins nervos a la:ce-am fost si ce-am ajuns!!!!de asta cred ca aveam o stare de stafie mergatoare prin casa.Dar pina cind oare? asa ca dimineata am facut pachetel papa la copil si l-am expediat la soacra-mea.Au urmat unspemii de telefoane :da 2 grade mai cald in living,vezi la 13 maninca,scoate pantofiisi pune sosonii,nu-i da biscuiti inainte de masa etc.soacra-mea nu mai are timp sa zica nimic ,numa:yes,yes,of course,yes darling,in rest numai eu vorbesc.pai da cine-i sefa copilului,daca nu respecta regulile,nu i-l mai trimit.
merci de masuri,acuma eu nu le am cu masurile,dar m-am uitat pe cele care nu-i mai vin si scrie 23,deci acum trebuie sa-i i-au 24!!!!!
Dana,Serban si Ricardo