Copilasi de iulie-august 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

stii ca s-ar putea sa ai dreptate? ca ea e obsedata ca-i grasa(are 58 kg)si ca a imbatrinit(are 2 liftinguri faciale pina in prezent,urmeaza al treilea la anul)desi vreau sa-ti spun ca arata super,rar asa femeie frumoasa si rafinata,dichisita tot ce vrei.Ea mi-a spus azi ca a luat tablete ca sa nu-i mai fie frig si chiar au efect.acuma nu stiu ce fel de tablete,dar bine ca mi-ai spus ca sa ma uit pe flacon.Numa de slabit aveam nevoie,ca iar am inceput sa scad,nu stiu de ce dar cind vad mancarea,ptiu,numa dulciuri trec pe gitul meu.
Prajitura,tu alegi locatia,eu in America mai tirziu nitel,cind mi-o trece frica de avioane.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Sunt ruptaaa, da` nu ca nu a dormit Giulia si nu ca nu am vrut io sa dorm, dar a aterizat thathi al nost si horcaieee, ualeleuuu

Eli - ce bine ca ne mai scrii !

Philip - sa-mi fie rusine

Adema - felicitari

Ema - cand veniti in Ro ?

Polux - ce soacra de "..." ai ... Lasa, voi sa fiti fericiti !

Kim - ne bucuram ca Luca este bine !

De fapt am intrat sa va urez PETRECERE FRUMOASA !!!

Si un we minunat tuturor !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am uitat: spuneti-mi va rog daca e voie, sa manance 1 kiwi / zi la varsta asta, ca Giulia a dat in dependenta, la masa de fructe baga 1 kiwi (daca ar fi 5 le-ar manca, am verificat ), 1 banana si 1 piersica. E voie atata kiwi ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

'Neata!

Fetele,ma mai primiti?Fara copil?Ca eu chiar vreau sa vin sa va cunosc!

Nicole,daca ai timp,poti sa-mi spui unde e Zig-Zag?O sa ma uit pe net,dar poate ai timp sa-mi explici putin!Merci!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna!

Simonici,cum sa nu te primim,sigur...uite am cautat pe net si am gasit pe site-ul lor o harta cu locatia,poate va ajuta cumva:
http://www.zigzagplayhouse.ro/

Am emotii,deabia astept sa ne vedem...hihi,zici ca ma duc la prima mea intalnire...da chiar am emotii...va pup!

...m-am tampit definitiv,eu intrasem sa va urez un weekend minunat si linistit,ca vad ca insorit este,au anuntat chiar 20 de grade,tine Dumnezeu cu "Poznasii nostri de 2004".

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ema, nu vorbeste soacra ta prostii, exista tablete d'alea...se dau iarna la soldati..Eu acum spun din auzite.
Vitamina PP?!....ceva de genul asta....
Da' io nu te sfatuiesc sa iei....efectul e ca la -40 de grade iti vine sa stai in chiloti p'afara...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, eu te iubesc si-asa...
vreau sa va urez o petrecere minunata maine, sa va incarcati acumulatorii pt aparatele foto pt ca eu vreau gramada de poze, cu multi copii, mamici, unghiuri, tatici, pozne etc.
eu-s blonda si evident (no offense) mi s-a mai stramtorat creieru' azi da poate imi mai revin pe parcurs, asa ca...sunt pe aici. tati pleaca acusi la scoala asa ca si azi tot voi imi ramaneti.
va pupesc

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

`seara!

raportam cucui la arcada...dat cu arcada de bratul fotoliului pe care se catarase, si normal ca-si pierduse echilibrul dupa o serie de topaieli, sub ochii ingaduitori ai lui taica-su, la 10 seara, obosit, dupa cateva ore in care n-a pus fundul jos Danu meu

azi mancat-am piure de mazare simplu, cu strambaturile de rigoare ca de obicei cand primeste pt prima oara felul respectiv, pana acum a papat mazare in "concubinaj" cu alte leguminoase. Azi am decis sa fie mazare goala cu pulpa de pui. A iesit asa de bunuta de ma lingeam pe deste. Doar eu. Ma rog, si pt maine mai ezista o portie, deci marmota mea se poate obisnui si cu acest gust. Ca back-up, am si un piure multileguminos tot cu carne de pui, but fiiirst voi incerca cu mazare, din nou.

Carmenp, ai dreptate draga mea, io sufar si de bucatareala cronica, printre multe altele :))

Papadie!!! Ce mai faceti? hai ca acusi intri in trimestru 2 si-ncep pohtele de toate alea.

Sper ca v-ati distra(bala)t fain la party :))!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Multumesc pentru urari

Felicia - multi ani fericiti si pentru voi

Olivia - eram datoare cu un raspuns: nu, din pacate nu sunt in CIC, pentru ca m-a (sur)prins evenimentul intr-o perioada cand ma ocupam de firma sotului meu si nu-mi facusem angajarea, asa ca ...acum sunt casnica ...Andrea, iti multumesc ca m-ai luminat, eram in ceata...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ia uitati ce mi-a pus mami in cap:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/c3a3

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput