De cat timp incercati sa aveti un copil?

De cat timp incercati sa aveti un copil? | Autor: floricika

Link direct la acest mesaj

Tot rasfoind pe aici pe forum, m-am gandit sa discutam un pic despre acest lucru: de cand incercam sa facem un copil? prin ce stari am trecut pana acum, cum ne simtim, si ce credem ca ne rezerva viitorul. Ce spuneti?

Nunta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

De 8 ani incerc sa-l conving pe sa vina.
Sperante: cu carul.
Cum ma simt: optimista.
Prin ce stari am trecut: nu mai conteaza. sa vina.

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

O sa incep eu prin a raspunde la acest subiect..
Noi "muncim" de aproximativ 18 luni la proiectul BB. Se pare ca pana acum se incapataneaza sa apara aceasta minune pe care o asteptam cu atata ardoare. Dintre toate analizele facute(si sunt destule, pe cuvant)singura problema ca sa-i spun asa, a fost o prolactina putin marita, dar care s-a rezolvat in urma tratamentului cu dostinex.AM trecut si prin HSG,care dupa parearea medicilor este foarte buna , fara nici un fel de "defecte" la trompe sau unter. Spermograma sotului e si ea foarte buna.
Acum ,dupa atata timp ma gandesc ca poate varsta e de vina, am 31 de ani impliniti de curand, iar sotul 33..si cred ca am inceput sa ma invinovatesc ca am amanat pana la aproape 30 de ani sa raman graviduta in favoarea unor ambitii personale, cum ar fi cariera .. o locuinta personala..un venit care CICA sa ma ajute sa pot sa ofer copilului meu tot ce-i mai bun pe lumea asta. Acum am toate acestea si ghiciti ce-mi lipseste: COPILUL.
In aceste luni m-au trecut foarte multe sentimente:de speranta,de optimism,de tristete, dezamagire , chiar si disperare.
Ce-mi rezerva viitorul , nu stiu. Stiu doar ca nu ma voi da batuta si nu voi renunta sa sper si sa fac tot ceea ce imi sta in putinta pentru a avea parte si eu de minunea mea .
Cauza infertilitatii mele este inexplicabila si cred ca asta este cea mai frustranta situatie prin care poate sa treaca o femeie, cu atat mai mult cu cat in viata mea nu am avut vreun avort sau macar vreo anexita. Nu am luat nici macar anticonceptionale tocmai in ideea de a nu periclita cumva sansa de a avea un copil.
Acum sa reluam optimismul si speranta , spunandu-va ca saptamana viitoare voi face o operatie laparoscopica si chiar vreau sa-i sugerez dr. sa facem si o ISA imediat dupa. Este pasul urmator pe care mi l-am propus pentru a-mi atinge scopul si sunt TARE OPTIMISTA din nou.
Cu scuzele de rigoare pt "telenovela"expusa mai sus, va pup si va doresc sa aveti parte curand de minunea mult asteptata.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

7 ani batuti pe muchie!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

De cand incercam? De 3 ani.
Starile? Mai bine zic prin ce stari nu am trecut ca lista ar fi mai scurta.
Viitor? Prefer sa nu ma gandesc.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Noi avem 4 ani de incercari si 2 pierderi de sarcina la activ...
Din pacate, dupa a doua, care a fost in februarie (16 sapt) organismul meu s-a dereglat...luna asta a luat-o razna de tot.
Starile (mai ales ca in timpul acesta am avut vreo 5 colege gravide - una chiar de 2 ori) - nu se pot descrie in cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Noi avem aproape 4 ani de incercari,timp in care nu am ramas nici o data insarcinata.

Starile??Offf,Doamne,mai bine nu mai spun....

Despre viitor?Ma rog la Dumnezeu sa-mi reuseasca FIV-ul pe care intentionez sa-l fac in februarie.

Cam atat...

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Am incercat 8 luni, am pierdut o sarcina, am facut o pauza de 6 luni pentru revenire psihica.
Acum am luat-o de la capat de cateva saptamani .
Uneori am stari de panica, alteori mai uit de ele.
Sper sa fie cu noroc de data asta.

Starea generala : de totala confuzie. Intotdeauna m-am gandit ca bebeii se fac usor...dar acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Tot asa gndeam si eu... bbeii se fac usor si se cresc greu... acum nu mai cred asta.
Eu incerc de 14 luni, nici o sarcina pana acum, anexita cronica in schimb.
Stari? eu incerc sa par nepasatoare in fata partenerului dar ce e in sufletul meu numai eu stiu , mai ales ca mai nou imi spune aproape zilnic (ma incurajeaza ) tu nu vezi ca nu poti sa faci copil?

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Noi incercam de 3 ani si bebe se tot lasa asteptat .Analizele mele cat si spermograma sotului sunt foarte bune.Am facut chiar si o ISA dar nereusita din pacate.Acum fac un tratament homeopat poate ajuta la ceva .
Inca nu mi-am pierdut speranta si cred ca intr-o zi voi fi si eu si voi avea bb meu ceea ce va doresc si voua .

Va pup si hai sa nu ne pierdem inca speranta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

eu, ce sa mai zic de 11 ani va dati sema?si tot nimic

camy

Mergi la inceput