Bebelusi de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ella, multu de compliment, Aidan e intr-adevar puternic, isi tine capul sinur tot timpul acum, si se ridica in fundic cand il trag de manute, iar cand e in scaunul de masina vrea sa stea in fundic nu pe spate la fel cum face si Eva Oanei.

Inca alaptez dar ma gandesc sa ma las pentru ca imi e tare greu sa il vad pe Aidan cum sufera de burtica.Nu plange deloc dar il vad ca il deranjeaza.Tot ce mananc eu il deranjeaza la burtica.

Oana si Ioana, nu stiu ce sa mai zic despre trezitul noaptea, aseara s-a trezit la 2 si apoi la 7 dimineata.A papat la ambele treziri.Dar la 7 nu s-a mai culcat....a stat in patut si a "vorbit" pana la 9.30 :), tare m-am distrat.

Weekend-ul asta e sotul acasa apoi mai vine acasa weekend-ul viitor si vine de tot acasa pe 10 noiembrie.
Botezul il facem pe 19 noiembrie....cred ca am ramas ultima cu copilul nebotezat.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Albinutzza, La multi Ani!!!! cu ocazia aniversarii.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

OanaC multumesc mult, ea doarme pe ambele parti bine si daca i-a fost pus o data acest diagnostic inseamna ckar ca nu trece de la sine!
Daca nu ti-e greu trimite-mi PM cand ai timp. Sa vad ce inteleg!
de ce oare mi-a zis sa o culc exact pe partea cu problema si sa pun patutul sa se intoarca cu capusorul spre lumina tot in acea parte?
O iau razna!

Pa ! O noapte usoara!
Ella 2000 si printesele ei: Paula si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Oana bine ca ai reusit sa rezolvi cumva problema somnului de noapte sunt curioasa daca merge la fel si in nopatea asta si foamea este cauza. Insa eu nu i-am bagat inca cereale abia o sa incep cu sucul de morcov...deci...doar mai multa formula e sansa mea. Sa vedem noaptea asta cum ne descurcam. Azi a papat un bibe pe la 5 d.a. si o sa=-i mai dau unul pe la 10 cred de 170 ml. Tinem pumnii si la voi!
Adriana si Andrei dupa ce s-a trezit la 3 si la 6.30 sa pape, dimineata pana pe la 7.30 a bodoganit si vorbit si gungurit acolo cu noi de numa numa apoi slava cerului a mai dormit o ora! Sa vedem cum ne descuircam in noaptea asta! Noapte usoara si voua!!

Fetelor azi am avut prima menstruatie dupa aprox 4 luni deci!!! Sa speram ca nu avem mari probleme la alaptat, sa nu-i placa lui Andrei ca eu inca mai vreau sa-i dau in paralel cu formula (care acum e f putina comparativ cu mesele de san).

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Adriana, mai sunt si eu cu bebe nebotezat, abia in decembrie o sa fie, cind mergem acasa.

Irina, exact ca Ioana ta isi linge pumnisorii si Ioana mea- alias Veve, innebunesc cind o vad, ca e obisnuita si cu suzeta, acum bagam si degete...

Ioana si restul de fete, cum faceti sa ii tineti nemincati 4 sau 5 ore, ca fata mea papa cu tiriita toata ziua, cite-un pic, cite-un pic, niciodata nu vrea mult, dar plinge daca nu ii dau.

cu controlul aici e o timpenie, ala lunar e la asistenta, la dr si mai rar, practic dr a vazut-o doar o data de cind am iesit din spital.ma streseaza chestia asta.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

LA MULTI ANI! MULTA FERICIRE SI INTELEGERE!

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini pai si la noi mai demult era la fel, papa Andrei la 2 ore in medie, uneori si la o ora maraia si papa un pic si gata. Pe masura ce a trecut timpl am observat si eu ca si-a marit perioada dintre mese singur nu i-am facut eu nimic. Mai ales am vazut cand ieseam afara. daca in vara nu puteam iesi decat cu biberon cu lapte la mine ca altfel ma stia tot orasul acum nici nu-i pasa de mancare daca e afara si 3 ore! In casa depinde avem zile si zile. Si nopti si nopti....Deci se rezolva de la sine. Cam naspa sistmeul medical la astia acolo zau. Aici te duci ori de cate ori este nevoie si la pediatru care ti-l alegi iar de cate ori o sun poate veni si acasa (doar ca eu o prefer pe asistenta pediatra care e o tipa super si cu muuulta experienta la bebei si multa deschidere spre nou). O sun mereu seara ne cisnultam, ce sa mai fac ce sa mai luam, etc.
O noapte linistita tuturor!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Oana si Kulta- multumesc mult pt aprecieri, si voi aveti bbi frumosi! sa va traisca! (Oana, stii ca la un mom dat iti spuneam ca as vrea-o pe Eva de nora, si cum baiatul meu are si programul gata facut pt America....Sper sa cadeti si voi la pace cu somnul)

Irina- ma bucur ca te mai vedem pe aici! Te pupam dulce! Ar fi si culmea sa te uitam! Sa fiti sanatoase si fericite si poate sa intri si tu mai des!

Albinutzza- La multi ani fericiti in continuare si poate cat de curand sa va mariti familia si cu o surioara pt Luca!

Anis- si Mario la fel tine manuta dar suge si degetul.... Eu am capitulat, nici macar nu mai incerc sa ma lupt cu el

Si noi tot glicerina boraxata folosim, asa mi-a zis dna dr. Mi-a mai zis cineva ca e toxica, dar nistatinul e asa de amar.... ca-mi venea si mie sa vomit! Iar stamicina e antibiotic intr-un fel si nu-i dau decat daca are limba prea incarcata.

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Kulta- deocamdata nu ma lasa sa deschid adresa pe care mi-ai trimis-o. Mai incerc mai tarziu! Multumesc oricum!

Mergi la inceput

Sa va mai spun despre noi- am facut aseara baita mai devreme, pe la 11, a papat, a dormit vreo 3 sf de ora, dupa care avea un chef de joaca..... Si a mai papat odata si a adormit mai greu, plangea daca-l puneam in patut, asa ca l-am adormit in brate si chiar daca s-a trezit cand l-am pus in pat a adormit pana la urma repede la loc. Si dimineata, ma rog pe la 12,30, l-am trezit eu sa pape, a mai papat odata pe la 5 fara ceva, apoi am fost in vizita. Cand am ajuns ac a inceput sa planga si am zis ca-i dau intai lapticul ca-i e foame tare si-l schib dupa- ce sa vezi:racnete de ziceai ca-l tai si nu voia deloc sa pape. Era de la scutecel! Facuse mult pipi si ii era frica ca daca-i dau sa pape nu-l mai schimb! Dupa ce a scapat de pempenelul ud, era cel mai fericit si radea! dar a papat numai 140ml si a adormit bustean! El care manca 220ml!

Mergi la inceput